Tak, vcera sem udelal posledni upravy a dneska donesl prevozky :) Rikal sem si, ze kdyz je to takova prasacka uprava, ceny benzinu sou taky prasacke, tak moje turbo uz neuvidi ani kapku toho draheho paliva. Mam za sebou 15 km na CISTY E85 a u toho taky zustane :) ne ze bych nejak hledel na ekologii, to je mi vcelku fuk, ale odmitam davat 38 kc za litr benzinu.
Ani sem nekupoval zadnou krabicku, ktera prodlouzi delku vstriku o 30%, to je u V6 zbytecne a akorat dalsi kurvitko a zbytecne velka spotreba. Misto toho statne slouzi FMU :) Akorat ze FMU je dobre akorat pro atmosky. Ja sem musel vymyslet jeste neco, aby to jelo i pri tlaku turba. Udelal sem to a jede to jako za mlada :) Vcera mi to malem ujelo z pod prdele :) No uvidime na emisich, jestli tam neni moc chuda smes, pak podam dalsi info o teto prasacke uprave :)
Jeste cekam, ze se tu ozve nejaky rypal, ktery bude prohlasovat, ze takoveto veci sou na p..u, raci by si koupil za nehorazne penize krabicku na prodlouzeni delky vstriku (pro V6 fakt nehorazne), at to nikdo nedela, nebo si znici motor atd,atd... Ano, kdo nevi VoCoGo, tak ho muze znicit.
Pro takoveto lidi: je to moje auto, muj motor, a moje upravy. Nikomu nic nenabizim, kazdy si udela stejne jak uzna za vhodne. Jak sem psal na zacatku tohoto vlakna, turbokit si muze koupit kazdy, naladit ho v nejake specialce muze taky kazdy, ale to stoji hafo penez, ja to ale delam pro zabavu, a ti dva borci co sou tady vi, co to obnasi kdyz to clovek ladi sam.
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw
Nejezdím rychle,létám nízko...