Hoj hoj,
jak jiste víte, moje turbo asi pred rokem odjelo nekam k Teplicim a podle zprav noveho majitele, na sprintech nemelo konkurenci. Zustal za nim i novy Ford Mustang a o audi, BMW a takovych tech nemeckych vecech ani nemluve... Musim nechat toto tema uzavrit, nikdo uz neturbi, raci si koupi nemeckeho naftoveho smrada s vrtulkou velikosti petikoruny, nemuzu se divat, jak to vsechno vadne... Chvilku sem pusobil na FB, pak sem zjistil ze je to na hovno a ztrata casu, tak uz pusobim jen na mobilu. Sem tam si jeste zavzpominam, kdyz mi nekdo vola, co a jak, to probereme uplne zacatky az po uplny strop. Ale uz sem dospel, koupil sem si Toyotu v D-4D, klepu si za svych 5,5 l te smradlave tekutiny, a kdyz nahodou nekdo dela tlaky do hlavy, tak uhnu na kraj se slovy "tak jed debile, kdyz je ti 110 malo..." Dalsi myslenka je ze podradim na 4, dam doraz a buzerant v X5 nebo RS se zacina vzdalovat smerem dozadu. Ale to bych musel sedet v "mem" turbu :) Delam si ale zalusk na Toyotu Yaris 1.0 VVT-i, uz cekam na spravne turbo, bude to asi KKK K04, libi se mi, tak to bude to prave :)
WP, kamo, dej k tomuto tematu takovy ten maly zamecek :)
S pozdravem Wesker
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw
Nejezdím rychle,létám nízko...