Dneska jsem u vraku (je opřenej bokem o zeď) seděl a meditoval nad duplexem... A došel jsem na to, že by teoreticky šlo zkopírovat původně vedenou trubku (která je na pravé straně) a otočit ji i na stranu levou (vím, je tam nádrž a rezerva=málo místa) ale mohlo by se to popustit trochu níž,(máme prostor pro snížení potrubí, páč to zakryjí prahy a nárazníky a první co bych utrhl je zadní nárazník, kterej je asi 10 cm nad zemí), udělat tam tepelnej štít podobnej originálu napravo, popř. zmenšit prostor pro rezervu... A když už toto všechno, tak jsem kuchnul první díl výfuku, tam jak se spojuje přední a zadní část svodů před vlnovcem a rozhod se, že bude mít každá hlava svý potrubí, svůj vlnovec, svůj rezonátor, svou stranu vedení potrubí a svou koncovku... Je mi jasný, že tam bude plno píčovin na vymyšlení, ale už mám vlnovce, rezonátory a koncový laděný tlumiče objednaný, takže už necuknu...
Máte nějaký nápad či připomínku???
Black GTC ´93
Chrysler Voyager ´03
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.