Na off-road mě nenalákáte, dělám jen věci, co se mě líbí, a ne takový sračky... Jinak zítra si jedu pro GTC do Písku, kde už mají hotovou plátěnou střechu, tak pošlu nějaké foto... A nejspíš to bude i poslední fotka auta jako celku, páč další by měla být už jako komplet a to sem hodím až po srazu, takže kdo chce vidět GTC, musí na sraz do Kamene. (to JM-musím ti tady udělat nějakou propagaci, ať tam nejedem sami...
)
A s tím Mustangem asi takhle:
Mám doma Felicii z roku 1960 (dělal jsem ji od základu jako GTC), už pomalu pracuji na druhé, taky rok 1960... A do toho GTC. Tak jsem se rozhodl střelit tu první Feldu, za utržený peníz pořídit vrak, opravdu jen vrak (na víc nezbude) Fordu Mustang ve verzi Fastback, nejlépe rok 68-69 a počítám s motorem 302-351Cui. A u toho doufám taky s autama skončím, už mi to leze krkem dělat ze starýho nový! Tak jen abych to uvedl na pravou míru jak to s těma autama je...
No, možná se ještě rýsuje jedna AERO 662 z roku 1933...(uvidíme
)
Black GTC ´93
Chrysler Voyager ´03
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.