Caute dnes sa mi stala divna vec. Z nicoho nic som si vsimol ze mi rastie teplota motora. Po 2 minutach som okamzite zastavil a zistil ze mi strelila hadica co je pripojena na chladic.. Tak som nechapal a pockal kym motor trochu vychladne ,dal som hadicu naspet a dolial vodu. Hned ako som auto znova nastartoval tak hadica strelila a odlomila uchyt na chladici a samozrejme vsetko vytieklo von. Myslel som ze je zadrbany chladic tak som zavolal kamaratovi aby mi priniesol nahradny novy co mam a tak sme vsetko vymenili ,doliali vodu a nastartovali.
Starter mal iny zvuk. Ako som ho nastartoval tak vsetko vyzeralo normalne ale z nicoho nic padali otacky.Auto prestalo drzat volnobeh. KEdze sa uz stmievalo a bol som 5 km od mesta tak som sa rozhodol ze nejak uz dojdem do garaža a zajtra na to mrknem. Probe až na tie otačky išlo normalne. KEd som pridal na podlahu tak malo aj ťah len na stopke motor skapal.
Neviete čo to môže byť? vodna pumpa alebo mam fuknute tesnenie pod hlavou? Podotykam že auto na ceste do garažu aj topilo ,teplota bola ok a aj ventilator sa zapol. Všetko vyzeralo ok len zrazu je tu iny zvuk štarteru a motor nedrži otačky.
Ďakujem za pomoc
Ford Probe Gt 2.2
Ford Probe Gt turbo