logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
6 Stránky«<23456>
Kámen 2014
pavli Offline
#61 Vloženo : neděle 22. června 2014 20:21:56 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
zdravim vsechny asi se taky zucastnim srazu mam probe tede jenom chvilku ale chtel bych se dozvedet neco vic o aute a tak ale jesdte zalezi na presnem termine srazu
BigGrin
Tomio007 Offline
#62 Vloženo : neděle 22. června 2014 23:56:46 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Ahoj, přesný termín srazu je stanovený na 25.-27.7.
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
pavli Offline
#63 Vloženo : úterý 24. června 2014 0:08:56 (UTC)

OK tak dekuju urcite se zucastnim uz ted se tesim BigGrin
Andrew Offline
#64 Vloženo : středa 25. června 2014 9:34:18 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Tak my letos budeme oba :), ale bohužel budeme moct dorazit až v sobotu ráno přímo na letiště.
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
werneman Offline
#65 Vloženo : sobota 5. července 2014 14:36:58 (UTC)

Ahoj na srazík přijedu(subarem foresterem) v sobotu 26.7.2014,bohužel mi odešlo čerpadlo na Fordu.Kdo by chtěl jet se mnou na sraz jen v sobotu tak mi dejte vědět buď na forum nebo na email ladacd@centrum.cz.Zatím Lada
cuir Offline
#66 Vloženo : neděle 6. července 2014 0:34:29 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
benzinove cerpadlo ? sehnat ho neni problem. Docela oser je ho vymenit. :D nadrz musi dolu a na heveru je to nemozne.. i na montazni jame je to pekna jebacka.
Dej to do servisu...tam na zvedaku nebudou mit za tri hodinky co delat a muzes dojet probeckem.
Ford Probe 2,5 V6 24v
Tomio007 Offline
#67 Vloženo : středa 9. července 2014 16:18:09 (UTC)

Pánové a dámy, jsou 3 týdny do Kamene, proto potřebuji dojednat detaily.
DennyW: potřebuju vědět jestli teda chceš zajistit elektřinu (samozřejmě se na to složí všichni účastníci)
Pak potřebuji nějakého šikovného grafika,který udělá pamětní plakety (tisk a zalaminování zařídím)
Dále otázka jídla. Jelikož budeme mít celé letiště pronajaté na celý den tak by byla škoda toho nevyužít kvůli hladu, takže mam pohledat nějaké pizzerky s dovozem poblíž letiště?
Ocenění za soutěže bude problém,protože je letos nestihnu vyrobit :( proto mě zajímá jestli mám objednat několik pohárků.
Celkové náklady by se pak rozpočítaly mezi všechny účastníky. Proto potřebuju vědět jestli ano nebo ne, nejsem milionář abych to tahal všechno ze svojeho. Díky za pochopení
DannyW Offline
#68 Vloženo : čtvrtek 10. července 2014 5:44:21 (UTC)

Původně odesláno: Tomio007 Jdi na citovaný příspěvek
Pánové a dámy, jsou 3 týdny do Kamene, proto potřebuji dojednat detaily.
DennyW: potřebuju vědět jestli teda chceš zajistit elektřinu (samozřejmě se na to složí všichni účastníci)
Pak potřebuji nějakého šikovného grafika,který udělá pamětní plakety (tisk a zalaminování zařídím)
Dále otázka jídla. Jelikož budeme mít celé letiště pronajaté na celý den tak by byla škoda toho nevyužít kvůli hladu, takže mam pohledat nějaké pizzerky s dovozem poblíž letiště?
Ocenění za soutěže bude problém,protože je letos nestihnu vyrobit :( proto mě zajímá jestli mám objednat několik pohárků.
Celkové náklady by se pak rozpočítaly mezi všechny účastníky. Proto potřebuju vědět jestli ano nebo ne, nejsem milionář abych to tahal všechno ze svojeho. Díky za pochopení

Luke: (píšu za bráchu BigGrin Wink )
Prosím Tě, je to letiště domluvené najisto? Koukal jsem na jejich stránky a zrovna na 26.7. tam mají v kalendáři napsanou nějakou jinou akci, tak by to chtělo ověřit, ať nás někdo nevypeče.
Jinak co se týká elektřiny, tak tu určitě zajisti ThumpUp
S tou pamětní plaketkou Ti pomůžu... ale pokecáme ještě soukromě, začal jsem už dělat na jednom nápadu, tak se domluvíme co a jak Wink

Měl bych takový návrh, jelikož náklady s tím spojené letos nebudou malé, protože to chceme udělat ještě lepší než loni a zrealizovat pár věcí, tak by bylo fajn, kdybychom už při vstupu vybrali nějakou malou částku. Z toho by se uhradili veškeré náklady. Záleží jak se domluvíte mezi sebou..

Zjišťoval jsem na kolik by vyšlo objednat Toi Toiku, aspoň pro dámy, aby tam vydrželi celý den... vyšlo by to na 1800,- což je celkem dost, ale zkusím to ještě nějak pokutit. Pokud by se podařilo to sehnat za litr, tak myslím že by se to dalo utáhout. Jinak by se to muselo udělat tak, že by se v případě potřeby odvezl někdo do té vesničky poblíž a snad se tam najde nějaký obchůdek, nebo veřejná toaleta.. ideální by samozřejmě bylo mít wc na letišti, obzvláště když tam bude i jídlo..
Mimochodem na kolik výjde zajištění cateringu na to letiště? Oni něco takového nabízejí...

Připravujeme pár nových soutěží a interakcí, tak doufám že letos budete spokojení :)
Už pomalu začněte leštit Probátka, těším se BigGrin Cool

Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Tomio007 Offline
#69 Vloženo : pátek 11. července 2014 13:53:05 (UTC)

Takže na letišti jsou totální debilové!!!!! Změnili management a nějaký nový vyvrhel co schvaluje akci přijal akci jinou a nebral ohled na to, že my máme tento termín rezervovaný. Ještě mi napsali, že je to můj problém, že jsem se měl víc zajímat. Takže úplně super fakt. Tak jsem jim napsal email pěkně od plic s tím, že jim uděláme solidní reklamu a nebude vůbec kladná. Jsem vytočený jako prase a jdu zkusit napsat do Všechova tak doufám, že alespoň tohle vyjde.
DannyW Offline
#70 Vloženo : pátek 11. července 2014 18:53:48 (UTC)

(Luke) ...no toho jsem se obával. No nic musíme to vykutit jinde. Co jsem se dohledal tak v tom našem datumu na Všechovském letišti letos ti paragáni nebudou (první vzlet na všechově mají až v srpnu) takže to by bylo v klidu. Pokud by tam byli zase ti borci s RC modelama, tak bychom se prostě přesunuli do toho koutu kde by bylo volno...
Otázkou je ale, jestli půjdete do sprintů.
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Tomio007 Offline
#71 Vloženo : pátek 11. července 2014 19:13:30 (UTC)

S modelářema se šlo v klidu domluvit o to bych strach neměl
Disease Offline
#72 Vloženo : sobota 12. července 2014 13:16:56 (UTC)

Poděkoval(a): 8x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Kemp u dědka letos není možný. Prej tam má jinou akci. Takže je potřeba najít jinej kemp. ;-(
Peci Offline
#73 Vloženo : sobota 12. července 2014 20:01:50 (UTC)

Zatím nám to nějak všechno nevychází ..
Ford Probe '98 | 2.5 V6 | Silver
Tomio007 Offline
#74 Vloženo : neděle 13. července 2014 11:46:27 (UTC)

Ale kulové ;) My si náladu nenecháme pokazit :)

Jinak kluci objednal jsem poháry. Z organizačních důvodů (poháry,aparatura) se bude vybírat za auto 300,-Sad Doufám že to pro vaše peněženky není mocUnsure nechtěl bych to tahat všechno ze svojí kapsy, protože to není zrovna málo peněz, proto doufám, že každý ty peníze dáte, je to přece jen pro všechny, já z toho nechci mít ani korunu. Chci ať se zaplatí poháry a nějaké náklady ohledně aparatury (o tom by tady měl asi napsat Lukáš).

Díky za pochopení a doufám že se nezlobíte
cuir Offline
#75 Vloženo : pondělí 14. července 2014 2:25:27 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
300kc neni dle meho nazoru problem. Kdyz uz si vozime prdele v dvouapulitrech..kazdopadne smekam borci, protoze zatim se posralo vsechno co mohlo. Takze jestli to date do srazu do kupy ,ze bude kde jist, kde srat a kde spat tak teda fakt budu cumet. Drzim palce at se vam zadari, moc rad prijedu. Kazdopadne dorazim pozdeji nez sem cekal. Vypada to, ze budu mit sestou ranni smenu, ktera bohuzel konci az 14:30 v sobotu :( jeste uvidim, mozna sefa poslu s tim uz doprdele a bude klid. Naposledy sem mu proste oznamil, ze neprijdu a hotovo. Ale tak ci tak urcite dorazim.
Ford Probe 2,5 V6 24v
DannyW Offline
#76 Vloženo : pondělí 14. července 2014 18:31:06 (UTC)

Tak na jiných srazech platí taky kolem 300 i vic a berou to jako normální věc, protože ta organizace si to vyžaduje. Škoda těch drahých poháru,no. kupříkladu brácha má rozjednané mobilní wc a zase přivezem aparaturu a dalsi veci s tim souvisejici.A nechaji se jeste udelat nejake veci. Takže ty finance se budou hodit Wink je to predce NEJVĚTŠÍ PROBE SRAZ V ČESKOSLOVENSKU BigGrin tak at to stojí za toCool

Kdyz tak bracha napíše jeste dalsi veci Wink
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Tomio007 Offline
#77 Vloženo : pondělí 14. července 2014 19:02:24 (UTC)

Bohužel poháry jsem letos musel vyřešit takhle. Měl jsem státnice, takže jsem nemohl dělat a pak jsem šel na operaci. Jinak bych zase udělal jako loni.
Peci Offline
#78 Vloženo : pondělí 14. července 2014 20:20:19 (UTC)

Těch pár stovek určitě do bankrotu nikoho nepřivede :) já bych rád přijel s kamarádem už v pátek 25. (někdy dopoledne) , tak kdyby jste už někde byli tak mi prosím dejte vědět kam dorazit BigGrin
Ford Probe '98 | 2.5 V6 | Silver
Renni Offline
#79 Vloženo : pondělí 14. července 2014 23:14:08 (UTC)

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
no nevím..řešíte tu poháry (na který klidně připlatím),ale sraz se tu řeší už od 2.října 2013!!! a letiště obsazený,kemp u Dědka obsazenej, trochu se obávám chaotický improvizace na místě...
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Thullo Offline
#80 Vloženo : úterý 15. července 2014 6:14:39 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Mno, kemp obsazený není - volno tam mají. Horší je to, že nás tam nechtějí, protože tam budou nějací pejskaři a to naše víkendové řádění by je rušilo...

Budu tam s Tomiem už od pondělí v tom campu, a to tam budou i ti pejskaři - je možné, že se s nimi dohodneme a budeme moci dojet. To ale není jisté - takže by to chtělo buď najít nějaký jiný camp, nebo si odpustit víkendové řádění - tedy hudbu a tanečky (což by byla skutečně škoda)

Takže otázkou je, kde tedy letos budeme - žádné podobné komorní campy v okolí neznám - a neměl jsem čas hledat. Pokud někdo máte čas, mrkněte na to prosím - Knížecí rybník není to pravé ořechové, ale když nebude zbytí...

Co se pohárů týká, jsem pro, zapatím rád ;o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (6)
6 Stránky«<23456>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.