logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
6 Stránky«<3456>
Kámen 2014
Tomio007 Offline
#81 Vloženo : úterý 15. července 2014 9:34:07 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Renni: Letiště jsem objednával už 4.ledna, měl jsem se ozvat pár týdnů před srazem abych se s nima domluvil, co všechno budem potřebovat, takže jsem fakt neuvažoval, že by se u nich měnilo vedení a nějaký tukan raději naši akci vymazal a hodil tam akci svého kamaráda. Sere mě to víc než vás, protože vypadám za debila, ikdyž za to nemůžu. Chtěl jsem z toho udělat hezký sraz na pohodu a bez starostí, bohužel se mi letos všechno sere pod rukama,tak doufám že vůbec dojedu na místo :(
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Renni Offline
#82 Vloženo : úterý 15. července 2014 10:36:16 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Tomio: v pohodě,naopak si cením tvý snahy to domluvit a za to že nás vypekli samo nemůžeš! jen jsem chtěl napsat abychom ted aktualně řešili spíš ubytování a letiště aby bylo vůbec zaco ty poháry někomu předávat..co se týče kempu u Dědka,kdyby tam mel třeba motorkaře nebo cizince jak minule tak není co řešit,ale ti jejich psi by to naše noční vytí 100% nerozdejchali(krom toho beru svého trhače a ten ostatní psy taky nesnáší.. :-))) ) Samozřejme mne napadnul Knížecí rybník,ale souhlasím s Thullem,nereálný co se noční "zábavy" týká.Hledal jsem ted po blízkém okolí,ale krom malých penzionů nic vhodnýho nenašel.ok,jen s ohledem na ty co pojedou na Kámen poprvé,resp.v sobotu ráno,napište sem v kolik hodin a v který časti jakýho letiště se všichni sejdem. Díky ThumpUp
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Lou80 Offline
#83 Vloženo : úterý 15. července 2014 14:14:28 (UTC)

Poděkoval(a): 9x
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
Čau lidi, jsem tu půl roku nebyl a málem jsem na sraz úplně zapomněl :/, koukám na první stránce termín, který už byl, tak hledám a heldám.... a nakonec koukám, že to snad letos ještě stihnu.

Zase bych to vzal na otočku na letiště, tak mi jenom napište v kolik tam. Počítám, že opět sobota...

PS: Vašku (Plzeň), proletěl se mi telefon a nestáhnul jsem si čísla, tak jestli pojedeš, tak mi zavolej. Mohli bychom jet teoreticky spolu, jestli jede ještě někdo od Plzně, tak nás může jet více... :)

Pro zavzpomínání na loňský rok :)
Probe sraz 2013
Probe II - r.v. 1992, 16V BASE, USA
DannyW Offline
#84 Vloženo : středa 16. července 2014 20:27:07 (UTC)

(Luke): Sorry, že přináším plakát až teď... nestíhám Blink
Vzhled ke zkušenosti z minula a z Vašich ohlasů, bychom letošní sraz dali od 13.hodiny... ať v klidu stihnete dorazit, kdo příjde dřív tak samozřejmě může ;) ale oficiálně bychom začali až v jednu Cool

Jinak dobrý dotaz, ve kterém koutě se sejdeme: ...my tam s bráchou přijedem mnohem dřív a projedeme celé letiště a mrkneme se kde bude nejvhodnější místo pro sprinty (nejspíš asi tam kde předloni.. je tam i více místa na parkování). Každopádně až tam dorazíte, tak věřím že už z dálky uvidíte kde to bude ThumpUp

Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Renni Offline
#85 Vloženo : středa 16. července 2014 22:13:07 (UTC)

Původně odesláno: DannyW Jdi na citovaný příspěvek
(Luke): Sorry, že přináším plakát až teď... nestíhám Blink
Vzhled ke zkušenosti z minula a z Vašich ohlasů, bychom letošní sraz dali od 13.hodiny... ať v klidu stihnete dorazit, kdo příjde dřív tak samozřejmě může ;) ale oficiálně bychom začali až v jednu Cool

Jinak dobrý dotaz, ve kterém koutě se sejdeme: ...my tam s bráchou přijedem mnohem dřív a projedeme celé letiště a mrkneme se kde bude nejvhodnější místo pro sprinty (nejspíš asi tam kde předloni.. je tam i více místa na parkování). Každopádně až tam dorazíte, tak věřím že už z dálky uvidíte kde to bude ThumpUp

plakát super,ale proč tam sakra nejsem já a můj pohár drží njáká roštěnka????? Cursing Scared LOL

Land Rover Freelander2LN
cuir Offline
#86 Vloženo : sobota 19. července 2014 0:59:43 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
cha a na patek mam dovolenou, cili pockam az se manzelka vrati z prace a vyrazime. Pokud teda bude auto. Kazdopadne masina uz mi zas jezdi, takze by se dalo dorazit kdyztak na ni ,ale chtel sem prijet tim xedosem. Doufam ,ze se zadari, jeste ho nemam doma. Mel bych pro nej jet v pondeli, mozna ve stredu. Je to takove dobre na knop :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
Zden Offline
#87 Vloženo : úterý 22. července 2014 0:31:33 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Ahoj pánové,
velmi si cením vaší snahy to zorganizovat. Předevčírem jsem se vrátil z dovči a ztrávil jsem dva dny pod mým próbátkem aby bylo schopné. Teprve teď jsem si přečetl problémy s pořádáním. S příspěvky na tuto akci nemám problém, jsem vděčen, že to někdo organizuje. Jen jsem si plánoval ubytování již na čtvrtka, abych si to plně v klidu užil (včetně návštěvy příbuzenstva v Jihlavě, ale to asi padne jestli je to u Tábora). Jsem zde nováčkem (to je poprvé) a tak nevím co a jak. Kde vlastně bude to ubytování (přespím v autě jedná se mi jen o lokalitu). Z posledních příspěvků jsem trochu zmaten. Prosím o upřesnění kam mám ve čtvrtek přijet se ubytovat (kemp - název nebo souřadnice GPS). ( Platí co je na letáku?)
Zden Ford Probe 2.5 V6 94
Berlingo
Daewoo Nexia
DannyW Offline
#88 Vloženo : úterý 22. července 2014 11:42:20 (UTC)

Jasně všechno platí podle plakátu.Wink

S ubytováním si to řešil asi každý sám, jestli je kemp u dědka plný. Já s bráchou jsme sehnali ubytování v chatce přímo v Táboře - Malý Jordán, asi 8 minut od letiště.BigGrin
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
1 user thanked DannyW for this useful post.
Zden Offline
#89 Vloženo : úterý 22. července 2014 16:34:45 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Ahoj,
mně šlo spíš o to se večer sejít a pokecat s ostatními. Cool Proto jsem se ptal na místo ubytování většiny účastníků (pokud možno se sejít bez nutnosti řídit). (Jinak plánuji také asi Malý Jordán, ale jen se vyspím v autě - zkusím to bez rezervace).
P.S. Pokud nebudeme v jednom místě, hudba a víkendové řádění bude stejně problematické.Confused
Zden Ford Probe 2.5 V6 94
Berlingo
Daewoo Nexia
Renni Offline
#90 Vloženo : úterý 22. července 2014 21:53:49 (UTC)

Původně odesláno: Zden Jdi na citovaný příspěvek
Ahoj,
mně šlo spíš o to se večer sejít a pokecat s ostatními. Cool Proto jsem se ptal na místo ubytování většiny účastníků (pokud možno se sejít bez nutnosti řídit). P.S. Pokud nebudeme v jednom místě, hudba a víkendové řádění bude stejně problematické.Confused

tak přesně o tomhle jsem se dnes bavil s Opečkem...! Probe sraz byl odjakživa hlavně o společné zábavě večer na jednom místě,které bylo dopředu zamluvené a už bylo na každém jestli si objednal nocleh v chatce nebo přespal v autě,zábava na letišti je fajn(pokud nas tam ovšem vůbec na kousek letiště někdo pustí..osobně kdybych měl zamluvené a zaplacené letiště,proč bych tam měl trpět njáké Probaře co mi tam budou sprintovat,omezovat vlastní aktivitu atd.,tak se nato podívejte taky z druhé strany,jednali bychom určitě stejně.Jinak na letišti jsme se vždy sjížděli na 11-12hod,pak proběhli sprinty,focení atd a jelo se společně na oběd či ubytování co přijeli v sobotu.Celý jste to posunuli až na 13 hod což nechápu tuhle ztratu času hlavně pro ty co přijedou v sobotu(a nebude jich málo)Pokud se Thullovi nepodaří njákým zázrakem přemluvit toho frajera co nas nechce v kampu u Dědka,tak kde plánujete společnou zábavu do ranních hodin?na poli na soukromým pozemku letiště?proč by na nás neměli zas posílat benga jako už kolikrat a to ani nebyl večer ještě!Tak je fajn že někdo má svou chatku Xkm od letiště tak to mame 4 dny nato abychom si taky njakou našli a pak si objednali ráno hromadnej odvoz taxíkama...??Ačkoliv nikomu nedávám vinu(!)máte naplánovanou jen krátkou část srazu(pokud k ní vůbec nějak přiměřeně dojde)jinak je to celý nedomyšlený a spousta lidí pojede stovky kilometru jen na "otočku". Sorry,nic nedramatizuju, napsal jsem jen svůj názor,třeba
to vidí někdo jinak,ale to poznáme až na místě. uffff RollEyes

Land Rover Freelander2LN
cuir Offline
#91 Vloženo : úterý 22. července 2014 23:18:33 (UTC)

Tak xedos je doma. Jezdi fakt krasne. Je to hodne luxusni pohodlnej kocar. Na thullovyho Cadilacka to nema ,ale toho bych zivit nechtel :D Na sraz urcite dojedem, jen teda ted sem zustal tak trochu v tranzu s tim, ze neni spolecnej kemp pro vsechny. Jako berem stan, takze chatku nepotrebujem, jen teda nevim kam mam v patek vecer prijet. Sem z toho trochu dost zmaten.
Mam to teda brat tak, ze sice to neni domluvene ,ale bude to smerovane vse do toho kempu Jordan? a kazdej tam budem jakoze solo? a jako nahodou se tam sjedou probecka z cele Cr? No to bud ejeste veselo :D :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
DannyW Offline
#92 Vloženo : středa 23. července 2014 6:38:37 (UTC)

Camp, nebo nějaké ubytování si žel musí zajistit každý sám, pokud se nepletu, tak to tak bylo vždy, akorát vždy bylo místo u Dědka, takže jeli všichni tam. Není možné dopředu objednat ubytování pro všechny, protože někteří sami neví jestli přijedou apod.. navíc jak vidět někdo si vzpomene na ubytování až pár dní předem.. pak už teda musí hledat kde bude místo... Předpokládám ale, že nejvíc lidí bude tam kde je Thullo a Tomio... takže jestli tam ještě na poslední chvíli seženete místo tak no problemo.. Cool

Jinak zahájení srazu na letišti je záměrně posunuto na 13.h právě proto že někteří dojedou na otočku a proto je takový čas více vyhovující. Loni se stejně většina sjela až kolem 12. potom ještě přijelo několik aut, takže bych to neviděl tak dramaticky... kdo přijede dříve tak tím líp... zábavu si užije i dřív... Smile
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
opečko Offline
#93 Vloženo : středa 23. července 2014 17:28:53 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
nechci nikomu kurvit dovolenou nemám z ničeho žádnou provizi ale teď sem mluvil s majitelkou
autocamping malý jordán podle ubyt.řádu do 24 hod.je stará info.do02-03 není problém ohnište
stranou od kempu jsou zvyklí na srazy a mají volno
http://www.malyjordan.cz/
asi i dobrá uvaha na příště
https://www.mapy.cz/zakl...C14%C2%B037%2727.008%22E
1 user thanked opečko for this useful post.
cuir Offline
#94 Vloženo : středa 23. července 2014 23:52:25 (UTC)

Opecko, dekuju.
Jinak k tomu ubytovani. Neni problem, ze si zajistime ubytovani sami. Jen sem proste nikde nepostrehl, ze by bylo receno, zajitete si ubytovani v malym jordanu. Docela me to zmatlo, protoze sem nabyl dojmu, ze proste bydlete si kde chcete, jordan uz je plnej a potkame se na letisti v jednu odpoledne a hotovo. Proto sem se ptal a poukazoval na ubytovani. Jinak samozrejme ze ubytko kazdej zajisti sam, ale nejak sem proste nepochopil, ze v jordanu je to v pohode. byl sem zvyklej ,ze to u toho dedka bylo vzdy tak nejak plus minus domluvene ,ze tam dojedem a hotovo.
Ale i tak. klobouk dolu, protoze vse se vysralo na posledni chvili a stejne ste to porad neodpiskali. Takze sem za to moc rad, ze i za takovych komplikaci vse plati. Takze ja v patek vecer s zenou a xedosem dorazim take do Jordanu.
Diky za info. A vubec neberte, ze sem nejakej nevdecnej, jen sem z toho byl krapet zmatenej.
Kurna ja uz se tesim :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
Thullo Offline
#95 Vloženo : čtvrtek 24. července 2014 9:27:11 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Tak pratele, Tomio a ja jsme aktualne v kempu u dedka.Tady jsme ale jen do patku a pak pojedeme tam, kde bude vetsina-patrne maly jordan. Jsou tady u dedka ty pejskarky-7 holek a mladych Cool jenze majitel je blb, takze s nim neni rec.Holkam bychom totiz asi nevadili. Takze Tomio ted zjistuje co a jak Zarda a pak si vezmeme misto od patku do nedele v malem jordanu. Treba to bude "nas" kemp do budoucna, kdyz u dedka jsou takovi... Crying
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Disease Offline
#96 Vloženo : čtvrtek 24. července 2014 13:08:27 (UTC)

Poděkoval(a): 8x
Chatka na jordánu objednána. Už se těším.
cuir Offline
#97 Vloženo : čtvrtek 24. července 2014 14:34:27 (UTC)

uprimne moc nechapu, co dedkovi vadi. Kseft z nas urcite mel a ne malej, na piti i na jidlo sme mu chodili a zas az takovej bordel sme nedelali. No at si skubne byznys men po česku. Fakt vsechno naruby.
Ford Probe 2,5 V6 24v
Renni Offline
#98 Vloženo : čtvrtek 24. července 2014 22:25:45 (UTC)

Původně odesláno: cuir Jdi na citovaný příspěvek
uprimne moc nechapu, co dedkovi vadi. Kseft z nas urcite mel a ne malej, na piti i na jidlo sme mu chodili a zas az takovej bordel sme nedelali. No at si skubne byznys men po česku. Fakt vsechno naruby.

naruby jsi to napsal ty.. bordel jsme dělali do rána neskutečnej každej rok,kšeft z nás měl minimální protože většinu chlastu a grilovačku vozíme vlastní(jo chodili jsme mu na snídani,to je fakt,ale hlavně nemluvte furt o dědkovi,protože jemu tohle všechno nevadilo,vážil si nás a ted se obrací
v hrobě když nás tam ten jeho synáček prostě už nechce..budíž mu země lehká,Dědkovi ThumpUp

Land Rover Freelander2LN
cuir Offline
#99 Vloženo : pátek 25. července 2014 9:02:29 (UTC)

Původně odesláno: Renni Jdi na citovaný příspěvek
Původně odesláno: cuir Jdi na citovaný příspěvek

naruby jsi to napsal ty.. bordel jsme dělali do rána neskutečnej každej rok,kšeft z nás měl minimální protože většinu chlastu a grilovačku vozíme vlastní(jo chodili jsme mu na snídani,to je fakt,ale hlavně nemluvte furt o dědkovi,protože jemu tohle všechno nevadilo,vážil si nás a ted se obrací
v hrobě když nás tam ten jeho synáček prostě už nechce..budíž mu země lehká,Dědkovi ThumpUp

no vis jak.. ja si to moc nepamatuju a vzpominky mam na to pokroucene :D :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
Thullo Offline
#100 Vloženo : pátek 25. července 2014 20:01:30 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Maly Jordan je super!!!Posily-dorazte! Zatim je zde 10probecek BigGrin
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
6 Stránky«<3456>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.