Původně odesláno: Tomio007 Pánové a dámy, jsou 3 týdny do Kamene, proto potřebuji dojednat detaily.
DennyW: potřebuju vědět jestli teda chceš zajistit elektřinu (samozřejmě se na to složí všichni účastníci)
Pak potřebuji nějakého šikovného grafika,který udělá pamětní plakety (tisk a zalaminování zařídím)
Dále otázka jídla. Jelikož budeme mít celé letiště pronajaté na celý den tak by byla škoda toho nevyužít kvůli hladu, takže mam pohledat nějaké pizzerky s dovozem poblíž letiště?
Ocenění za soutěže bude problém,protože je letos nestihnu vyrobit :( proto mě zajímá jestli mám objednat několik pohárků.
Celkové náklady by se pak rozpočítaly mezi všechny účastníky. Proto potřebuju vědět jestli ano nebo ne, nejsem milionář abych to tahal všechno ze svojeho. Díky za pochopení
Luke: (píšu za bráchu
)
Prosím Tě, je to letiště domluvené najisto? Koukal jsem na jejich stránky a zrovna na 26.7. tam mají v kalendáři napsanou nějakou jinou akci, tak by to chtělo ověřit, ať nás někdo nevypeče.
Jinak co se týká elektřiny, tak tu určitě zajisti
S tou pamětní plaketkou Ti pomůžu... ale pokecáme ještě soukromě, začal jsem už dělat na jednom nápadu, tak se domluvíme co a jak
Měl bych takový návrh, jelikož náklady s tím spojené letos nebudou malé, protože to chceme udělat ještě lepší než loni a zrealizovat pár věcí, tak by bylo fajn, kdybychom už při vstupu vybrali nějakou malou částku. Z toho by se uhradili veškeré náklady. Záleží jak se domluvíte mezi sebou..
Zjišťoval jsem na kolik by vyšlo objednat Toi Toiku, aspoň pro dámy, aby tam vydrželi celý den... vyšlo by to na 1800,- což je celkem dost, ale zkusím to ještě nějak pokutit. Pokud by se podařilo to sehnat za litr, tak myslím že by se to dalo utáhout. Jinak by se to muselo udělat tak, že by se v případě potřeby odvezl někdo do té vesničky poblíž a snad se tam najde nějaký obchůdek, nebo veřejná toaleta.. ideální by samozřejmě bylo mít wc na letišti, obzvláště když tam bude i jídlo..
Mimochodem na kolik výjde zajištění cateringu na to letiště? Oni něco takového nabízejí...
Připravujeme pár nových soutěží a interakcí, tak doufám že letos budete spokojení :)
Už pomalu začněte leštit Probátka, těším se
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
StříbrňákBMW 530d touring E39 '02