Teda pánové, já se vám divím :o) jste jak malí se tak hádat...
2 aviatikmates:
Draku, nemyslím si, že jsem pánbůh, nebo tak něco - ale volají mi lidi - cizí, které jsem v životě neviděl, zda nemám nějaké Probe na prodej, nebo o nějakém dobrém nevím, protože když si pročítají weby o tom autě a skutečně se zajímají, vždy na mě někde nějak narazí. Nerozumím autům, nebo přímo probečkům kdo ví jak (třeba Georgeno pozná asi více, co do motoru a turba např.), ale já vím, co stojí která oprava, jaké jsou náklady s každým autem, které jsem kdy opravoval - už X lidem jsem dal tip, nebo přímo auto - myslím si, že to o něčem svědčí.
Např. teď to poslední Probe - tohle:
Probepořizovačka byla zajímavá řekněme - ovšem teď jsem v tom autě už lehoulince přes 40.000,- protože se snažím dát to komplet do pucu - viz:
Probe Fotkya to není ještě finále - Probe za takovou cenu je už šílenost, ale kdo bude chtít kompletně prověřené auto, o kterém budu vědět co jen půjde, ten si ho vezme (zájemci vážní jsou už 2 a to je myslím hodně za 17let staré auto v této ceně)
Já tě nechtěl nabídkou 6.000,- za auto urazit - jen jsem se snažil zabránit tomu, aby se pojizdné a funkční probe odvezlo do šrotu, jak jsi psal - nic víc, nic méně. Nehodlal jsem tě lámat na ceně a jak jsem ti psal - nechat si ho, nebo prodat za 10.000,- bylo to nejlepší, co jsi mohl udělat. Skutečně jsem reagoval jen na to tvoje: ODVEZU HO JINAK DO ŠROTU - je mi líto, že jsi to pochopil jinak!
Nakonec to zůstalo dalšímu Fandovi PROBElesů a to je přece super, ne?
2 Davka:
Škoda, že nemám díly na P1 - rád bych ti s tím pomohl. Mohu zařídit a sehnat nové díly (kotouče, desky, tlumiče, pružiny atd. z APM, AUTO KELLY nebo ELITu s velkými slevami, kdyby bylo potřeba. Tomio007 umi taky zařídit ledasco s ještě lepšími slevami tak dej když tak vědět) a doufám, že pojedeš na sraz ;o) viz:
Sraz KámenTHULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb