aviatikmates
|
Registered
|
Nespecifikováno |
středa 6. dubna 2011 (UTC)
|
čtvrtek 30. května 2013 21:12:01 (UTC)
|
52 [0.12% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
3
(Zobrazit poděkování)
|
1
|
1
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
ja si myslim,že ta červena tomu pasuje nejlepe,,,
|
papkal,to je fakt,ale jezdil dobře,,,,,
|
jj Když to řekl tuhlo tak to asi bude pravda,to je nějakej pánbůh ten Thullo? ,
Nic ,,auto je pryč,nemá cenu se rozčilovat,,,,,,,,,já osobně kdyby to bylo obráceně z a 10t bych ho bral všema deseti...........
|
prodano do ostrtavy,,co by jste hoši chtěli za 10 k,,,to auto bylo v cajku,,,fandim tomu klukovi co si pro nej přijel,,,,,,,,,,,,,,,když tady dokáže rostak prodat motor za 6k a celý auto za 10k je mu moc,nevim o co se tady pokouší,,,,,,,.zřejmě mladej kluk co nevidel vic penez pohromade
|
proč názor na telefon?proč sem nenapíšeš veřejně tvůj názor????
to máš nějaké tajemstvi?které prodávajici nesmí vědět?
bud chlap anapiš co si o tom autě mysliš?
|
hm,pěknej web,,ale postrádám tam zrovna to gt 2,2 americkou verzi,,, ten ti tam prostě chybí,,,
|
Přece by si nechtěl za usmrkoných 10tisic auto které bude jako nové...dnes tu byl georgino řikal že takhle zvonit turbo dlouho neslyšel,aby ne,je asi 10tisic km po repasu,ano to černy je brutalita,nějaká práce na tom bude a investice taky,na druhou stranu za 6 tisic se dnes prodavá slušné horské kolo,ekodan to je v prdeli,já to nevymyslel,ale změnil sem názor,cena 12tisíc a když ne,radši si ho nechám a dojezdim ho, bo za 6tisic ho opravdu prodávat nebudu,to mě stály loni zimní pneu,,3tisíce stk,,atd,,,poviný ručení mám 3200ročně a to mi ho kámoška předělá a zleni na 2700 kč nýbrž mám 40procent bonusu.. jsou to staré auta a hoši bez investic to nepujde,,, jak jsem napsal,co dnes koupíš za 6tisic,,vrak bez čísel,
ale když má někdo možnost ho třeba rozebrat a neinvestovat tak ho muže pěkně rozprodat,třeba dnes mi volal někdo z brna že za pásy dá 2000 kč a to jsou jen pásy,,,kde je motor,turbo atd,,,
|
dan zaplacena nejni,za 6ti dám tak kola...s pneu,,ne chci 10k.gumy sem tam dal minulou zimu cca 6000k.motor a turbo šlape v pohodě,,tak chci za něj 10k.stk má a i na díly je to za hubičku
|
omlouvás se adminovi,naposledy sem davám inzerat prodam probe 1,,2,2gt usa s stk,orig,alu kola,stř .okno,klima(prázdná),central kobra.zimni pneu 80procent,,za 10tisic..........bud o vikendu nebo ho dam do srotu,nemam ho kde mit..telefon 607 156 257 jizni čechy
|
čau,prodam ti probe 2,2gt usa,,orig.alu kola, ma ještě skoro rok a pul stk ,,,jezdi v poho,,,chci za nej 10.000t,telefon 607 156 257 jižní čechy
|
|