Vím,že to sem teď nepatří ale může to být na zimu aktuální[size=6][/size]
Na podzim mě nějak unikala voda z ostřikovačů,tak jsem tu butýlku vyndal ,vyčistil,zalepil a jak ten blbec si myslel,že to vystříkám po tom,co jsem tam dal letní náplň.Teď po -15 až se oteplilo tak jsem to prolil teplou vodou a polovinu vody jsem rozpustil a vytáhl houbou ven a dolil nemrznoucí.Ale stejně nevěřím,že to vydrží.Tak si dejte bacha alespoň vy ,co to máte v garáži.Ale teď to hlavní.
I když vždy uvolním cestu pro stěrače --mám to elegantně pořád na léto(zajíždět pod kapotu)tak se dnes stalo,že mi ten upravený ulítl jak řepa.
Mám proto dotaz asi pro WHITEPOWERA páč mám P1 a nástrčky ze strany stěračů jsou ty díry obdélníkového profilu s dírkou pro aretaci aby to neupadlo.
Dneska nějak toto uchycení v plastu není přikládáno k nově zakoupeným stěračům tak mám na vás dotaz ,jak to řešíte , nebo přenýtujete tykadla od stěračů na to ,co je dostupný--nebo by to šlo i navařit ale to je už inprovizace.Zajímá mě ,jestli to jde vyřešit nějal bez svářečky---prostě jestli ty plasty,co se zacvaknou do stěračů je možné nějak sehnat.Díky moc.
A omlouvám se za tu mimotématickou vsuvku--ale je to na zimu --a tady to teď jede.Dík.