logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
POMOC
Venca Offline
#1 Vloženo : sobota 9. července 2011 20:38:18 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Nemate nekdo remenici na vodni pumpu, prumer stredove diry 32mm? Diky
FORD PROBE 2.5 V6 1993
Venca Offline
#2 Vloženo : středa 13. července 2011 18:49:18 (UTC)

Tak vam dekuji za ochotu nikdo nenapsal ani bu . Ale uz jsem ji sehnal . Dalo to teda dost prace ale povedlo se . Je na ceste ke meBigGrin
FORD PROBE 2.5 V6 1993
Matoprobe Offline
#3 Vloženo : pondělí 18. července 2011 9:38:06 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
ja mam problem zohnat posranu hadicu :-) a ne to remen :-D
Ford Probe 2.2 GT 89,Red----> renovacia
Venca Offline
#4 Vloženo : pondělí 18. července 2011 19:41:25 (UTC)

Původně odesláno: Matoprobe Jdi na citovaný příspěvek
ja mam problem zohnat posranu hadicu :-) a ne to remen :-D

Jakou hadici mas na mysli?
FORD PROBE 2.5 V6 1993
Matoprobe Offline
#5 Vloženo : pondělí 18. července 2011 20:45:51 (UTC)

ta co ide od turba dohora neviem ako sa vola mam ju na konci roztrhanu. 2.2 GT turbo P1 89 rocnik mas nejake suciastky?? aj turbo odislo do vecneho odpocinku :-( nemate na vyse nekdo?
Venca Offline
#6 Vloženo : úterý 19. července 2011 19:44:35 (UTC)

ta co ide od turba dohora neviem ako sa vola mam ju na konci roztrhanu. 2.2 GT turbo P1 89 rocnik mas nejake suciastky?? aj turbo odislo do vecneho odpocinku :-( nemate na vyse nekdo?

Zeptej se white power ten by mohl mit tu hadici co potrebujes a mozna i nejaky ty dily
FORD PROBE 2.5 V6 1993
Matoprobe Offline
#7 Vloženo : středa 20. července 2011 14:35:48 (UTC)

Prosim neviete niekdo ktore relatko je na vyklapanie svetiel?? nekedy nejdu hore a nekedy zase dole :-) http://www.facebook.com/...&type=1&theater

a toto je co prosim vas mam odtial vypalene poistky& no nic nepocitujem zeby sa dialo nieco z autom http://www.facebook.com/...22568&id=1668335577

dakuejm
white power Offline
#8 Vloženo : středa 20. července 2011 14:51:00 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Z těch relátek cos vyfotil se světlama nesouvisí ani jedno, kde ho máš hledat jsem ti už jednou psal.
Ta krabička na druhý fotce není nic co by bylo v Probe od výroby, takže bych to tipnul na nějakej alarm nebo tak něco.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Grico Offline
#9 Vloženo : středa 20. července 2011 19:23:50 (UTC)

Prosim neviete niekdo ktore relatko je na vyklapanie svetiel?? nekedy nejdu hore a nekedy zase dole :-) http://www.facebook.com/...&type=1&theater

dakuejm

tady máš popisky kde co je http://img.ongame.cz/imgon/89GT_Locations1.jpg
Matoprobe Offline
#10 Vloženo : středa 20. července 2011 21:42:05 (UTC)

White power : ja viem hovoril si na soferovej strane hladal som ale nasiel som len toto a potom rpi svetle poistky. dneska sa my otvorili svetla az na 10 pokus a aj to som musel pobuchat po vsetkom co na aute je :-( ak mas nejake foto ukaz kde a co mam spravit aby to slo. a som vycistil EGR ventil a zacala namiesto poruchy 16 a 25 porucha cislo 15 a 25. cim dalej ma moje Probe udivuje co vsetko sa nanom da pokazit. vodnu pumpu a rozvody som musel objednat az z anglicka za 290 EUr :-( a teraz budem muset zohant este vyfukove potrubie co ide od motora do turba tadial mi fuci a dymi ked tomu dupnem
white power Offline
#11 Vloženo : čtvrtek 21. července 2011 6:07:51 (UTC)

dop...e kdo mluvil o šoferove straně já jsem psal přesně tohle: "S těma světlama co ti zůstávaj otevřený bych řek že b udeš mít špatný relátko, který zůstává přilepený a rozpojuje jak se mu zlíbí. Relátko by mělo bejt vpravo vedle chladiče (strana spolujezdce). " pravá strana se rozumí ve směru jízdy ale i protože mě napadlo že se každej postaví před otevřenou haubnu a pak hledá špatně tak jsem ještě dopsal strana spolujezdce, jinak ty relátka by tam měly bejt tři a je to jedno z prvních dvou blíž k chladiči, alespoň podle schématu elektriky co mám. Z relátek sundej vrchní krytku a očisti spínací kontakty.

Chyba 15 je EGO sensor (lambdasonda), v každým případě by nebylo od věci nejdřív vyresetovat jednotku a pak se projet aby se načetli aktuální chyby, občas se může stát že se uloží chyba která se vyskytla jen náhodně, správnej postup na reset je odpojit mínus na baterce a na 10 sekund sešlápnout brzdovej pedál.

Vejfukový potrubí nekupuj, ještě jsem neviděl že by bylo prasklí a i kdyby tak jde docela dobře svářet CO2, radši si kup těsnění mezi hlavu a svoudy a mezi turbo a svody (hlavně nikde před turbem nepoužívej pastu na vejfuky, ta po dotažení vyteče přez okraj a po zahřátí ztvrdne jako kámen a když se takovej kousek odlomí a proletí turbem tak zcela určitě rozláme v turbu lopatky) a taky se pořádně podívej jestli ti neteče olej pod ventilovím víkem na vejfuk, to by vysvětlovalo ten dým. Taky nechápu proč si kupoval rozvody v GB když se daj vpohodě sehnat i v autokelly nebo v mazdě a myslím že i levnějc než za 290 éček
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Grico Offline
#12 Vloženo : čtvrtek 21. července 2011 17:33:56 (UTC)

White power : ja viem hovoril si na soferovej strane hladal som ale nasiel som len toto a potom rpi svetle poistky. dneska sa my otvorili svetla az na 10 pokus a aj to som musel pobuchat po vsetkom co na aute je :-( ak mas nejake foto ukaz kde a co mam spravit aby to slo. a som vycistil EGR ventil a zacala namiesto poruchy 16 a 25 porucha cislo 15 a 25. cim dalej ma moje Probe udivuje co vsetko sa nanom da pokazit. vodnu pumpu a rozvody som musel objednat az z anglicka za 290 EUr :-( a teraz budem muset zohant este vyfukove potrubie co ide od motora do turba tadial mi fuci a dymi ked tomu dupnem

priste az budes neco kupovat tak se tu zeptej, urcite ti to usetri dost penez :-)
cokoliv na motor a podvozek muzes kupovat na Mazdu 626 GD 2.2, je to uplne to stejny co probe, jsou tam u nekterych veci rozdily ale jak rikam, staci se zeptat
komplet rozvody se daj sehnat do 2500 kč, jde to i levneji ale nejaky shit kladky bych tam nedaval
Matoprobe Offline
#13 Vloženo : čtvrtek 21. července 2011 23:15:15 (UTC)

tak ja som objednal original nech to uz somnou aj umre :-) dal som zato 360 EUR = 7 000 KC asi netusim :-).... tu nechcme moc otravovat lebo je toho strasne moc co nemam ale nikdo nevie pomoct kde zozenem ten mechanizmus na okno soferovo uz tyzden tam mam drevene vspery....

White power: tie relatka som hladal no nasiel som len 1 a to uchytene o prvy chladic v maske a bolo v takom gumennom puzdre ale ked som ho odpojil svetla isli hore takez asi to nebol spravny. nemas foto kd eby sa mohly nachadzat?? a to relatko bolo uplne hrdzave.... resetol som tie chybyauz pis elen tu 25 tie tlaky ci co to bolo.snad to vyriesi repas turba ktory sa chysta v utorok tak drzte palce nehc to auto konecne bude tahat aspon ako fabia 1,4 MPI :-)
white power Offline
#14 Vloženo : pátek 22. července 2011 5:58:29 (UTC)

fotku nemám a ani ji teď nemám jak udělat, ani se nemůžu podívat jestli tam ty relátka opravdu jsou, čerpal jsem jen ze schématu co mám protože auto mám 60km daleko na chalupě a tam se chystám až ve středu, takže jestli na to do tý doby nepřijdeš sák tak fotky budou nejřív v příští neděli večer (pokud nezapomenu)
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Matoprobe Offline
#15 Vloženo : pátek 22. července 2011 10:49:20 (UTC)

Ja pockam ved zatial sa mi otvaraju tak je to v pohode.nasiel som len tamtie relatka motorove na prepazke soferovej a ptoom uz len to 1 osamotene ale to je asi na chladic ten mensi druhy.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.