Původně odesláno: Venito Az ted sem se dostal ke kompu, kde si prehraju zvuk a poprve sem si to mohl poslechnout, covece to bude bud jeden hydrostel v prdeli (stale plati skusit vymenu regulatoru tlaku oleje), nebo ti tak moc cvaka poskozeny vstrikovac benzinu, nechej motor bezet na volnobeh a postupne jeden po druhem odpoj a pripoj jestli zvuk nezmiti protoze takove ostre tikani to je fakt zvlastni a skoro by me to na vstrikovac i sedelo
Otazka je jak blizko motoru si zvuk nahraval, protoze to muze zkreslovat a problem delat vetsi nez je
Tak jsem to dnes vyzkoušel, ale ve vstřikovačích benzínu to není. Nahrával jsem to cca metr od motoru, bylo to na zemi. (na trávě)
Zvuk je skutečně tak ostrý, jako ti přišlo.Původně odesláno: Grico Ahoj Grico, jak to říkáš.
Na to videjko jsem mrknul, ale ani to není můj případ. Můj motor dělá
mnóóhem větší randál a u něj je to navíc pochopitelně ok ve vyšších otáčkách, což u mě ne.
Původně odesláno: Venca Ahoj ., muzes jeste sundat viko ventilu a podivat se jestli je tam vse v poho. Poslecni si to poradne z ktere hlavy to jde. Ale ja si myslim ze to budou ty hdrostosy ktere budou uz dost zasrany proto ten zvuk.
Ahoj Venco, to jsem už měl dole před 2 týdny, ale nic. Vše vypadalo ok, ale pod tím to už může vypadat jinak.
Původně odesláno: Džony Takovýhle mordy nemohou být od hyder... To leda, že by se ti celé nějak rozlámalo nebo rozpadlo to jsem zase nezažil. A ozívá se to stoprocentně zeshora od hlavy? Jsi schopný určit jaká je to hlava?
Ahoj Džony, souhlas. Dnes jsem to prověřil a
na 100% to jde od té přední hlavy a spíše zeshora. Poslouchal jsem si to a bylo to napravo buď ten 1. ventil zprava příp. druhý. Každopádně to bude mechanický problém.
Mám tu ale jednu otázku, která by rozhodně pomohla odhalit více, ale zatím na ni nikdo nereagoval.
Víte někdo, o kolik vymezují hydroštely? Pokud o málo (desetiny mm), takový randál to dělat určitě nemůže ...
Probe exOwner ... | Ford Probe II, 2,5l 24V 6V, červená