Dík za zozdělovač--za poštovný a tak jsem dlužník.
Na dalších kšeftech to srovnáme.
Ono to zatím asi fakt bylo tím rozdělovačem,protože to teď po vyměnění jede --sice na volnoběh ale pořád spolehlivě.Asi 15 minut v tahu po výměně.Ještě to půjdu nastartovat a nechám to prohřát ale vypadá to k světu.
Ještě jsem si všiml--když jsem zatočil tím tvým,tak to ty čtyři polohy jakoby magneticky cvakalo víc silou,než ten můj rozdělovač,co šel chvíli ,než se trochu po 5 min. zahřál a pak teď už vždycky scípnul ----jen velmi lehce a ty polohy rozeznával jen lehce.---ale to je jen mechanický postřeh.--možná to na funkci nemá vliv--možná jo ---ale je divný , že by Hallovo čidlo vytvářelo magnetismus---protože ten slabší -můj jel jenom chvíli do zahřátí -malé teploty.
Ještě si uvědomuji v této souvislosti,že to moje auto jezdí jen asi 4 km sem a tam z města do vesnice a zpátky.
A teď jezdíme za děckama asi 20km okolo GLOBUSU okolo Brna a tam musíš přidat nebo tě to tam semele.
Takže jsem to párkrát prohnal a stalo se ,že to chcíplo ---asi na modulu zapalování.
Vím,,že je toho v rozdělovači víc--už mám jeden F2 2,2i 12V venku ,---mám objednaný modul zapalování---je to asi ono ,co jsem tady psal --ale je to tam nějak moooc uvězněný a chtěl jsem se tady zeptat--jestli někdo tento modul nepředělával ---za koupený nový. Jak na to??
Abych to moc nevratně neposral.Protože ze stany motoru je štift a z té druhé strany na tom kole se štíhlými zuby taky---takže ,když by jste byli někdo hodní kdo jste to měnili--a poradili ,jak na to -Z KTERE STRANY ZACIT---TAK OBROVSKÉ DIKY protože oni ty moduly doprodávají,někde se dá sehnat za 1000,--ale někde za 2000,ale o to nejde.Jde o to až to nepůjde sehnat tak sebelepší zachovalý auto bude mrtvý.Mě to vypadá dobře a rozhodně to nechci nechat náhodě. I na cestách .Chci náhradní rozdělovač---proto musím teď vyměnit ten modul--abych ho měl do foroty.Abych mohl jet dál od baráku. VELKÉ DIKY WHITEPOWEROVI -ten rozdělovač je zatím dobrý--otestuji ho časem více--pomohlo by mi --info ,že mu to jezdilo a ne ,že to třeba nebylo měněný kvůli poruše ale zatím jede a OBROVSKE DIKY stopa je TADY. Mám vás rád a dobře ,že to tu ještě jede. Ahoj slunce zase vyšlo. mooc mě to auto trápilo