Citace:
CUIR: chtěl bych se zeptat o kolik a jak máš řešený snížení auta? :) wesker psal ze mas snizeno nejak levno a je spokojeno,tak by me zajimalo, diky
cau cau... to ti uz rovnou nemohl napsat jak :D :D
no divej, koupil sem pruziny, konkretne lesjofors -30 predek i zadek.
Byl sem dommluvenej s weskerem ,ze ma tlumice ,ktere upravil (vylil origo olej a dal tam smes motoroveho a prevodoveho) a ze by se mu hodil muj default podvozek a tak sme se dohodli ze udelame change.
Dojel sem k nemu prehodili sme tlumice , pera a ulozeni a bylo...
celkove naklady byly teda jen pruziny a cesta z brna k weskerovi a zpatky:)
Sem maximalne spokojenej...auto je niz , je tvrdsi, moc dobre sedi a diky tvrdsim tlumicum ani neskrtam o lemy...udelal sem i zatezovaci test...do zadu sem naskldal tri lidi (vim ze probe je 4 mistne) a tez sem neskrtal ani pri zhoupnuti...
Nedoporucuju davat jen pera...auto je sice nic ,zle tvrdost se skoro nezmeni (ikdyz ty pruziny budou progresivni) a pri nalozeni budes strejchat kolama o lemy.
Tlumice co tedka mam je v podstate uplne to same co dostanes kdyz poridis nejake ”sportovni tlumice” ted tim nemyslim nejake na unibalech a podobne, ale klasicku tlumice. jedine co budes mit na vic je to z,e tlumic bude kraasne barevnej...ja to vyresil cernym sprejem..to je take barva :D :D
jinak pokud potrebujes kvalitni pruziny tak kontaktuj weskera...ma momentlne skladem ,pokud uz nejake neprodal, dve sady. Ma jak lesjofors co mam ja tak jeste jedny, ktere tu dokonce i inzeroval.
Ford Probe 2,5 V6 24v