Původně odesláno: Wesker Ja sem s donucenim projel Hondu CBR a vubec nic mi to nerelko
ono pokud to neumis nic ti to nerekne. Spis te to dost odradi, obzvlast kdyz mas nejakej pud sebezachovy.
Da se rict, ze prumernej clovek si zacne jizdu na masine uzivat az tak po dvou odjetych sezonach, kdy uz vi co a jak a uz neni tak ve stresu a umi ustat ruzne situace protoze si je zazil.
S tim teda take prichazi velmi krizove obdobi, kdy si pak rika, umim vse a zvladnu vse a ono hovno. Zacne jezdit nevhodne na to po cem jezdi (silnice s provozem) a pak staci jedna drobnost a je po sebejiste jizde.
Sam sem to pozoroval na sobe. A obcas sem si rikal, ty ses ale curak :D takhle jezdit v provozu.
Takze sou motorkari co jezdi a jezdi.
Ti druzi maji motorku jako prostredek na cestovani s tim, ze sou jakoby v lepsim kontaktu s okolim a je to proste zabava. Cestovani me bavi ,ale uplne ze bych musel nekam do pousti a podobne to zas ne... to ja rad zustanu na asfaltu. Ovsem tim, jak sem se trochu vyjezdil, tak sem si rekl, ze na okruhu jezdit nechcu, na silnici se to fakt neslusi a za chvili bych tu asi nebyl a tak sem poridil cross masinu.
Nekdy si to dojed zkusit...treba ti to neco rekne. :) Aspon se mrknete s Lenkou na barak. A mame tu u Znojma spoooustu dobreho vina :D
Ford Probe 2,5 V6 24v