no minulej vikend sem se zajel podivat do uherskeho brodu za weskerem a jeho drahou polovickou Lenkou a cilem bylo namontovat brzdy z xedose 9 na moje probecko. Trmeny sek kompletne zrepasoval. problem nastal po vymene jedne vodici tycky. trmeny jsou z bouraneho vozu a jedna ta tycka byla ohnuta...podarilo se sehnat novou po dlouhem hledani. No a po montaci jsem zjistil ,ze je poskozenej aji trmen a ze ocko se zavitem ve ktere tycka drzi je take ohnute. Nastesti po par ranach kladivem se to podarilo srovnat a brzda chodi naprosto paradne.
Bohuzel montaz kotoucu se nepovedla brzdic vubec nesednul na tehlici. roztec je dobra, kotouc je take dobrej ,ale proste to nepasuje. Momentalne mam brzdice u dalsiho kamarada ,ktery si omeril potrebne udaje a mile ukotveni brzdice upravi tak aby to sedlo na moji tehlici. Predpoklada ,ze by se k tomu mel dostat tenhle vikend...coz bude parada. Nemuzu se dockat az poprve zabrzdim s tema hovadskejma tlustejma kotoucema ve spojeni s dvoupistkovejma brzdicema a necelejma 1300kilama...no vlastne kdyz v tom sedim ja tak to ma tak tech 1400 Very Happy Very Happy
http://janku81.galerie.cz/4580351-cuir-probe
no a dal na fotkach sou nejake drobnosti jako saltrpaka , excentry do zadni napravy, vicko na olej, odlucovac sracek a aktivni uhli co chyta vypary z nadrze ci co...kazdopadne to fakt fest hori..video se doda pozdeji Smile
Ford Probe 2,5 V6 24v