Tak ja Ti poviem,prečo ho hladám!!!Je bledomodré,rok výroby 1993,má ATS elektrony(aspoň mal),čierne zadné svetlá,dve koncovky výfuku,tempomat,bledosivý interiér a bolo krásne.Poznám ho,lebo dakedy bolo moje!!! .Sama som si ho robila,mama ho priniesla z USA,mala som ho strašne rada,bolo pre mňa úplne všetkým!!!Tak preto ho stále hladám.Poznám celú jeho cestu.Najprv sme ho predali do Piešťan,jednému chlapovi pre ženu,ale tá ho postavila do BA do bazáru.Odtial si ho kúpil jeden chlapec,mal ho asi rok,možno dva,a teraz je u Teba,moc sa tomu teším,lebo vždy som si hovorila,že ak ho dakedy stretnem na ceste,zastavím ho hociako,len aby som si mohla do neho sadnúť.Bolo mi za ním moc lúto.Cez jedného policajta som zistila,že má myjavské špz,aj ju mám dakde napísanú.Ak si to ešte dobre pamatám niečo ako MY-578.Rada by som sa s Tebou stretla,bola by si zlatá,keby si mi dala svoje číslo,alebo mi zavolaj na 0907 130 158.
To KOUDY:To vieš,že zraz bez Teba neni ono,ale pouvažuj,už sme tri Probačky(len dve aktívne),neni to na Teba trochu vela?Alebo si tak veríš?