logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
3 Stránky123>
hokej
ondra Offline
#1 Vloženo : úterý 14. května 2002 13:26:12 (UTC)

No myslim ze sme vas v hokeji naucili hodne.augasta udal par chyb v nominaci,proste dali chybi jako na olympiade.Jsem rad ze sme rozdeleny.Jinak GRATULUJI K VITEZSTVI ondra

Simona Offline
#2 Vloženo : úterý 14. května 2002 21:40:09 (UTC)

Ze ste nás čo??Naučili vela??AngryAngryAngryDoba a hráči,ked sme spolu hrávali,je už dávno preč,uvedom si to!!!Hráme svoj hokej tak ako aj vy svoj!Vy ste dobrí,to ste ukázali,teraz sme však boli lepší my a dva zápasy so Svedmi a Kanadou boli považované za najlepšie na MS!!ako povedal jarry(a povedal to dobre) myslím,sme stále spolu ale politici nie.A stojím za tým,že ani v hokeji nie!!Nie sme vaša škola a nikdy ani nebudeme hoci ste si privlastnili medaily ešte ked sme hrávali za Ceskoslovensko!AngryAngry

ondra Offline
#3 Vloženo : středa 15. května 2002 11:01:54 (UTC)

nevym jestli jsme spolu a politici ne,ja sem rad ze spolu uz nejsme.Cesi na tom akorat straceli a vy ste to ukazala za valky,no ted to je uz jedno.No a hokej ten je tez pase.

Simona Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 16. května 2002 1:08:23 (UTC)

Nooo,dobré!Tak Slováci sú na príťaž!!!Ok,Hlavne že Cesi si nechali zlato našho štátu,velkovýrobu zbraní a všetkého u nás zrušili a dali zlikvidovať len aby nemali konkurenciu,hokej ked ste boli majstrami bol len ceský,nie slovenský a ked sme vyhrali my,je zrazu ceskoslovenský,a to ani nehovorím o ponechaných si medailách z majstrovstiev za Ceskoslovensko!!!To je tá vaša politika(Marauder a ostatní prepáčia,ich sa to netýka)Takže ešte sa chceš dalej hádať?AngryAngryAngryAngryAko vidím,poriadne Ta vytočilo,že sme vyhrali my a nie zase vy...BigGrinTongueTongue

Marauder Offline
#5 Vloženo : čtvrtek 16. května 2002 12:15:19 (UTC)

Ach jo, ještě, že hraju Baseball a nějakej pos..... hokej mám úplně někde ať už Českej nebo Slovenskej, většina hokejistů jsou omezený ubožáci s vygumovaným mozkem, nechápu, že se dokážete hádat o takovejch kravinách .... Toť vše ....

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Simona Offline
#6 Vloženo : čtvrtek 16. května 2002 13:25:03 (UTC)

no vlastne máš pravdu,len si tu ”národniar”akosi nechce niečo uznať...To je jedno,nemám náladu sa tu hádať o takýchto veciach,je to hotová a jasná vec predsa!TongueHIHI!

ondra Offline
#7 Vloženo : čtvrtek 16. května 2002 14:55:51 (UTC)

mne vubec nevadi ze jste vyhrali mistrostvi.ja jsem jen rad ze sme rozdeleny a nic si neprivlastnuji.ono vi slovaci ste vzdy stezovali ze jsme vas omezovali.ono priznat ze sme vas neco naucili je asi tezke.chyba byla ze sme se povalce znovu spojili.jinak mi je jedno jaky hrajete hokej nebo fotbal,protoze mne nezajimate.vlastne jsem jen treagoval na to,jak si se vysmivala v prvnim tvem prispevku ve svetovosti.Jo a stim zlatem,no zadny jste nemeli,jen to co jste ukradli za valky zidum,zbrojni prumysl,to ani nevim ze ste naky meli,jinak jste akorat dratenici,nic vic.

ondra Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 16. května 2002 14:57:56 (UTC)

jinak kdyz nedokazes uznat ze cesi vam hodne pomohli v rozvoji,tak si proste mysli ze to vse vybudoval Tiso a myslim ze se uz neni o cem bavit,proste slovaci byli vzdy ukrivdeny

Simona Offline
#9 Vloženo : čtvrtek 16. května 2002 19:14:31 (UTC)

To zlato je už tam,kde má byť”omylom”ostalo u vás.A že sme ho ukradli Zidom??Ja som tiež Zidovka len tak pre informáciu!!!A vôbec,mám taký pocit,že tomu moc nerozumieš!!!!Ano,máš pravdu,Slovákov obmedzovali ludia zmýšlajúci ako Ty.Nič v zlom,ale uvedom si o čo všetko SVK prislo,tým,že došlo k spojeniu s vami.A mimochodom som sa nikomu nevysmievala,bola to len čisto spontánna radosť z úspechu aký dosiahli naši na MS.Ako povedal Marauder:”Toť vše...” WubWub

Ivooo Offline
#10 Vloženo : čtvrtek 16. května 2002 19:53:43 (UTC)

Zajimava diskuze se tady rozjela, myslim ze ma daleko k auticku typu Ford Probe a celkem se straci i ten hokej, ale to je fuk.Musim priznat, ze tak trochu me zarazeji reci Ondry, myslim ze se ve spouste veci moc plete a jeho politicky a ekonomicky prehled je velmi slaby, mel bys trosku vic studovat obe tyto zalezitosti a pak si muzes dovolit strilet od pasu reci tohoto typu. Tim cim argumentujes jsou spis urazky nez nejake porovnani dvou narodu, tak se nad tim zamysli. Mne osobne to rozdeleni taky moc mrzi a v dnesni dobe cim mensi zeme tim rychleji se strati z mapy, byla to hloupost nasich politiku, kteri na tom budovali karieru, ale zapomeli na lidi. V hokeji jsem drzel palce Slovakum stejne jako by hrali Cesi a vitezstvi jim preju po pravu si ho letos zaslouzili byli jednoduse nejlepsi.

Simona Offline
#11 Vloženo : čtvrtek 16. května 2002 20:46:43 (UTC)

Teda Ivooo,klobúk dolu.Pekne si to povedal,to vieš,ked by som mu to povedala ja,bolo by to ako hrach na stenu hádzať,ale ked si to povedal aj Ty-Cech...Páčia sa mi Tvoje názory a úplne s nimi súhlasím.Viem,že je to daleko od Probe-témy,mojim cielom nebolo sa hádať tu,dosť,že sa hádajú politici,nechcem aby sme sa vadili aj my...Ale aj Ty Ivooo určite chápeš,že jeho poznámky-akoby do osieho hniezda picholAngryTongue

ondra Offline
#12 Vloženo : pátek 17. května 2002 9:45:39 (UTC)

to by mne zajimalo o co ste prisli kdyz jste se snami spojili?Uvedom si ze vsechen prumysl byl ve 20letech v cechach,po rozpadnuti rakouska-uherska.U vas se to zaclo budovat az po spojeni s cechama.Ja osobne sem rad ze sme rozdeleny a za svyma nazorama si stojim,Ivoo.Myslim ze kdyz jsme ted rozdeleny ze z mapy nezmizime a pokud vlezem do EU tak stejne bude Ceska republika.Ono tim spojenim se slovakama nejvic trpeli ekonomicky cechy,No tahle diskuse stejne nikam nepovede protoze ja i simona si budem stat za svym.takze sportu zdar

Simona Offline
#13 Vloženo : pátek 17. května 2002 9:53:45 (UTC)

Ved Ty vôbec nevieš čo hovoríš,nemá to zmysel sa dalej o tom baviť...Je mi to lúto...

ondra Offline
#14 Vloženo : pátek 17. května 2002 9:59:48 (UTC)

vim o cem mluvim.bavit se stebou to nema smysl,to mas pravdu.ted jsme rozdeleny a to je v poradku

Bishoppe Offline
#15 Vloženo : pátek 17. května 2002 19:20:37 (UTC)

Ale no tak, nechte toho hadani kdo kolik toho komu vzal. Stejne to uz je vse davno pryc, ne? Blahopreji Slovákům k vítězství. Fandil jsem jim stejne jako nasim.
To Marauder: tak ty hrajes baseball? ja hraval 2 roky softball za Kotlarku. To je fakt fajn sport :o)

Simona Offline
#16 Vloženo : sobota 18. května 2002 0:11:40 (UTC)

ondra,ondra...Tongue
P.S.KLUD,Pšššš....

Bishoppe Offline
#17 Vloženo : sobota 18. května 2002 0:51:40 (UTC)

no ty si to teda davas BigGrinTongueBigGrin

Marauder Offline
#18 Vloženo : pondělí 20. května 2002 0:10:43 (UTC)

Hrál jsem obojí 5 let za KOVO Praha a předtím 3 roky v nižší lize

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Simona Offline
#19 Vloženo : pondělí 20. května 2002 14:38:04 (UTC)

Jééé,aj ja to hrávam,vždy vytiahnem baseballku z kufra a niekto alebo niečo si to pekne odnese...Wink

Bishoppe Offline
#20 Vloženo : pondělí 20. května 2002 22:25:20 (UTC)

Jestli je to KOVO na P7, tak tam zas delal otec asi 10 let. Pak ze ten svet je velkej :o)

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
3 Stránky123>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.