logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
3 Stránky<123>
hokej
Bishoppe Offline
#21 Vloženo : pondělí 20. května 2002 22:25:21 (UTC)

Jestli je to KOVO na P7, tak tam zas delal otec asi 10 let. Pak ze ten svet je velkej :o)

Joki Offline
#22 Vloženo : úterý 21. května 2002 19:44:11 (UTC)

Tak mi je velice líto že jsem si nečetl příspěvky každý den. Určitě bych musel reagovat a zasáhnout do boje Simony a Ondry.
Nebudu se už k tomu vracet. Ivooo to dokonale vystihl. Chabé znalosti historie a ekonomie. Bohužel. Nicméně otázka pro Ondru na zamyšlenou: Bude se chtít centrální část České republiky (včetně Prahy) zbavit regionů severní Moravy? Předse po ekonomické stránce jsou tyto regiony ”přítěží”. Myslím že všichni víme že tudy cesta nevede.

Ale Simono uznej že naši politici si vybudovali na rozdělení docela dobrou karieru. Bohužel, co sme si zvolili, to máme.

Aako čechoslovák, predtým Slovák a teraz Čech iba, iba a ešte raz iba ľutujem. 1.1.1993 ste určitě oslavovali nový rok, ale verte mi, videl som ľudí ktorí na Slovensku plakali. A keby ste poznali Slovensko tak ako ja, či Simona, verte že by ste plakali tiež.

Apropoo, co se týče baseballu. Já nejsem žádný profík, ale hrál jsem baseball v USA za školu (Holton High school, Michigan) na které jsem tam studoval. Úžasný sport !!!
Joki
Mazda 626
Simona Offline
#23 Vloženo : středa 22. května 2002 8:12:01 (UTC)

Myslím, že si to napísal velmi dobre, škoda že si sa nezapojil. Vieš, myslím si, že ako Ceskoslovensko sme dosiahli omnoho viac ako len samostatné Cesko a Slovensko, i ked sme sa obaja teraz v posledných rokoch blysli ako MS. Avšak to je snád všetko.
A politici? Tí toho dokonale využili, bol to vrchol ich kariéry, v tej dobe sa nezaoberali tým, čo chcú ludia, ale tým, čo vlastne chceli oni...ThumbDown

ondra Offline
#24 Vloženo : středa 22. května 2002 13:03:54 (UTC)

Naposledy reaguju,ja nepochazim z Prahy,jen tu pracuji a tedy i bydlim.Jsem z vichodu cech,do dotazniku jsem to spatne napsal a pak to uz nikdo neopravil.Ja osobne jsem byl rad,kdyz jsme se rozdelili,Morava ta je soucasti cech uz staleti a nevidim duvod proc by mnela byt pritezi.psal jsi ze mam chabe znalosti historie,myslym si ze ne,politicky vim to ze rozdeleni bylo v poradku.Diskuze ktera se tu vedla,vznikla na tom,ze simona nechtela pripustit,ze cesi pomohli slovensku,aby se dostalo na urcitou uroven,Jak v hokeji tak i ekonomicky a tim se musis vratit do minulosti,Zeptej se babicky co ti rekne na slovaky za prvni republiky.rikas si ze to nesouvisi s hokejem,ale ja si myslim ze jo,vse je v historii.Dal to tu uz nebudu rozebirat,protoze to nema vyznam.Ostatne jsme tu kvuli necemu jinemu.

Ivooo Offline
#25 Vloženo : čtvrtek 23. května 2002 13:08:23 (UTC)

Ondro mas chabe znalosti, studuj dal a poctiveji. A nedelej z Cechu spasitele co nekoho zachranovali, to co si Slovaci doma vybudovali, jedno jestli pred 1000lety nebo za prvni republiky, tak si vybudovali sami. Myslis ze pred tim zily na strome? Ja mel dojem ze to byly Uhry a to byla taky celkem prosperujici mocnost, myslim ze by nebyli o nic vic vzadu nebo vpredu i kdyby nikdy zadne Ceskoslovensko neexistovalo, tak nedelej machra. Ja jsem taky Cech a vzdycky byl, ale rozhodne nemam potrebu, nekomu dokazovat ze je tam kde je jen diky mne. Ja na Slovensku znam spoustu lidi, jsem tam kazdy mesic a rozhodne nemam dojem ze by v necem zaostavali a jestli si myslis ze tvrda ceska koruna je nejaka vyhoda a odviji se od toho cela ekonimika, tak jsi na velkym omylu. Posdivej se na nasi zadluzenost, nebo kolik podniku je v ceskych rukou a pomalu se zacni ucit cizy reci. To ze jsi rad ze jsme se rozdelili to je ciste tvoje vec, ale muzu s jistotou tvrdit, ze kdyby se tenkrat delalo referendum, tak jsme do dneska spojeni.( a podivej se na historickou mapu odkud pokud sahala Velka Morava )

Simona Offline
#26 Vloženo : pátek 24. května 2002 1:07:19 (UTC)

Páčilo sa mi čo povedal ondra - citujem: ”psal jsi, ze mam chabe znalosti z historie, myslím si ze ne, politicky vim to ze rozdeleni bylo v poradku”. Ja si myslím, že to je asi všetko čo ”politicky” vieš. Jednoducho nemôžeš prisudzovať všetko dobré čo je na Slovensku, tvorivej práci Cechov. Lebo si začnem myslieť, že ešte aj tí naši hokejisti sú vlastne Cesi.
ThumpUp

ondra Offline
#27 Vloženo : pátek 24. května 2002 12:14:50 (UTC)

ja z cechu nedelam zadne spasitele,to jsi na omylu.kdo chce at si je se slovakama spojenej jak chce,ja bych volil rozdeleni a stojim si za tim.komu vyhovovalo cesko-slovensko tak ten neni u mne zadnej cech

Marauder Offline
#28 Vloženo : pátek 24. května 2002 14:18:22 (UTC)

Hele nemáš ty náhodou vyholenou hlavu, na nohách kanady a v ruce baseballovou pálku ???

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Bishoppe Offline
#29 Vloženo : pátek 24. května 2002 18:16:30 (UTC)

Nechce se mi verit ze vubec nekdo neco takoveho muze psat a tak do ”krve” se hadat. Proboha vzdyt jsme jenom lidi a je snad uplne fuk jestli Slovak nebo Cech. At uz si nasi politici udelali cokoliv, tak mi snad mezi sebou muzem bejt uplne v pohode, ne??

ondra Offline
#30 Vloženo : sobota 25. května 2002 14:57:26 (UTC)

hlavu mam vyholenou,ale myslim ze nejsem sam kdo ji ma vyholenou,kanady nemam a bejzbolovou palku taky ne.Takze skin nejsem,jestli si myslel tohle.

Mas pravdu,je zbytecne se hadat do krve,ale byla alespon sranda,ne.Tak jo,at vam to vsem jezdi a cus

Bishoppe Offline
#31 Vloženo : sobota 25. května 2002 15:17:54 (UTC)

ja se bavil skvele....BigGrin

Guest
#32 Vloženo : úterý 28. května 2002 16:58:35 (UTC)

Nazdar ludia. Pripajam sa do diskusie ako nova, pretoze som tuto stranku objavila az dnes (pre mna ako majitela Probe - bohuzial), ale neda mi nereagovat. Absolutne suhlasim so Simonou, nie kvoli tomu, ze som Slovenka, ale prave kvoli takym obmedzenym ludom ako je Ondra. Nezaskodilo by mu trochu viac vzdelania. Ja uznavam, ze vdaka Cechom sa rozmohla uz nastartovana industrializacia Slovenska, ale vsetko to predsa za nas Cesi neodmakali! Treba sa pri takychto tvrdeniach opatrne vyjadrovat a prestudovat si historiu a az potom nieco trvdit, aby Ondra pred vacsinou nevyzeral tak, ako vyzera. Simona, mas vo svojich nazoroch moju absolutnu podporu!

Simona Offline
#33 Vloženo : úterý 28. května 2002 23:20:15 (UTC)

Téééda,dalšia Slovenka,teším sa!WinkZa chvílu tu Slováci začnú prevládať,hihiBigGrinBigGrinBigGrin
Hm,nemáš náhodou bledomodré Probe?Ja také totiž stále hladám,je na myjavských tabulkách,je to 2,0 16v?
P.S.Dúfam,že sa tu budeme často stretávať,určite si budeme rozumieť.Aby si tomu rozumela,nie som zaujatá proti CZ,mám ich rada,niektorých až moc,ale ondrove názory-eeeee!

Guest
#34 Vloženo : středa 29. května 2002 10:44:09 (UTC)

Nazdar Simona,
uplne nahodou modre Probe na myjavskych znackach je moje. Mozeme si niekedy dat zraz, lebo sa obcas v BA nudievam a rada si pokecam so spriaznenou dusou. Preco moje auto stale hladas? Staci, ked sa mi ozves, dohodneme sa a nasla si.
Neboj, nebrala som Tvoje argumenty ako zaujatost, pretoze moje nazory su absolutne rovnake a myslim, ze v nich ziadna zaujatost nie je, co potvrdili svojim suhlasnym stanoviskom aj niektori ceski ”kolegovia”.

Koudy Offline
#35 Vloženo : středa 29. května 2002 19:39:42 (UTC)

Tak to já si s Váma dvěma dám sraz taky...SmileSmileSmile
Kdy to máme ? Wink

Koudy
94 Blue GT
Koudy
94 Blue GT - kdysi :-)
01 L.R.Disco TD5
(nejede jako P2GT - ale zase projede všude)
Simona Offline
#36 Vloženo : středa 29. května 2002 23:03:24 (UTC)

Tak ja Ti poviem,prečo ho hladám!!!Je bledomodré,rok výroby 1993,má ATS elektrony(aspoň mal),čierne zadné svetlá,dve koncovky výfuku,tempomat,bledosivý interiér a bolo krásne.Poznám ho,lebo dakedy bolo moje!!! .Sama som si ho robila,mama ho priniesla z USA,mala som ho strašne rada,bolo pre mňa úplne všetkým!!!Tak preto ho stále hladám.Poznám celú jeho cestu.Najprv sme ho predali do Piešťan,jednému chlapovi pre ženu,ale tá ho postavila do BA do bazáru.Odtial si ho kúpil jeden chlapec,mal ho asi rok,možno dva,a teraz je u Teba,moc sa tomu teším,lebo vždy som si hovorila,že ak ho dakedy stretnem na ceste,zastavím ho hociako,len aby som si mohla do neho sadnúť.Bolo mi za ním moc lúto.Cez jedného policajta som zistila,že má myjavské špz,aj ju mám dakde napísanú.Ak si to ešte dobre pamatám niečo ako MY-578.Rada by som sa s Tebou stretla,bola by si zlatá,keby si mi dala svoje číslo,alebo mi zavolaj na 0907 130 158.Smile

To KOUDY:To vieš,že zraz bez Teba neni ono,ale pouvažuj,už sme tri Probačky(len dve aktívne),neni to na Teba trochu vela?Alebo si tak veríš?BigGrinBigGrin

Koudy Offline
#37 Vloženo : pátek 31. května 2002 1:34:10 (UTC)

Simono - jenom 3 ??? SmileTongueSmile

Koudy
94 Blue GT
Koudy
01 L.R.Disco TD5
Simona Offline
#38 Vloženo : pátek 31. května 2002 2:11:52 (UTC)

KOUDY:to vieš,Slovenky...Stačila by Ti aj polovica z jednej a mal by si čo robiť...WubWubWub

Koudy Offline
#39 Vloženo : sobota 1. června 2002 11:49:27 (UTC)

Nestraš, ja se bojím akorát zubaře a finančáku....SmileWink

Koudy
94 Blue GT
Koudy
01 L.R.Disco TD5
Simona Offline
#40 Vloženo : sobota 1. června 2002 18:24:33 (UTC)

To vieš,kto neskúsi nevie...Odteraz by to mal byť strach zo zubárov,”finančáku” a Sloveniek...

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
3 Stránky<123>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.