Protože se tu obouváte do naši”Pomahačů a Chráničů” přidám 3story(doufám že neskončím doživotně bez papírů,v horším případě jak ten chudák Amík ubodanej u Saszka Arény...)
Story 1/ policejní mejdan,závěr hromadný odvoz v soukromým autě ožralým měštákem-řidičem(typuju nejmín 2,5%)total sežranou ,nesvítící 120tkou,přez všechny červený směrem na Modřany,kde ostatní ”chrániči”dostali úžasnej nápad rozstřílet asi 4 dopravní značky pistolemi... Při následné kontrole zasahující hlídkou,se slovy” čau kolegové” tato jízda smrti pokračovala dál..
Story2/ jeden starší měšták-prudič z centra,tak dlouho prudil a prudil(s vyjímkou rusky hovořících aut milionářů a aut turistů!) až se místní obyvatelé domluvili s bezdomovcema,kterří policistu-prudiče ožrali(ve službě a do němoty,což svědčí opravdu o jeho intelektu...)poté mu sebrali služební zbran kterou hodili do Vltavy,uniformu včetně košile,čepice,a bot,a posadili ho kroužit do noční tramvaje.Jeho služebák pak zaplacený humlesák šelodevzdat jeho nadřízenýmu na magistrát..že by průser..?Nikoliv,našeho chrániče pouze přeložili jinam.kde není ještě tak neoblíbený!
Story3/ žena-”chránička” (2x rozvedená,bývalá učitelka,midrák jak hovado)
se slovy”když neumíte slušně pozdravit”(???)se rozhodla mne dusit,sama nevěděla pořádně za co! Se slovy(já) ” na tohle fakt nemám čas”jsem se rozhodl opistit místo činu,načež začla zběsile huklákat do vysílačky že pachatel ujíždí z místa činu! Přivolaná hlídka při zjištění situace nasraně oznámila naší ”chráničce” at je furt nebuzeruje kravinama,at jezdí na kole tam kde má a nedělá ostudu policii!!!!! (jinak ten její rodinej stav jsem se dozvěděl právě o nich...)Následovala od nich omluva a doporučení at se s ní nedohaduju ,neb v poslední době ji dal kopačky njakej její kolega a vybíjí si to prý na řidičech!!!
Závěr: to je jen malá ukázka té první části(policie)která nás Chrání a Pomáhá nám..
Ta druhá část-úředníci...to už raděj NO COMMENT
RENNICAR 93-bixenony
Merida-Kalahari 590 RX..
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg
Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN