renni ja se z tebe uz asi poseru :) prestan kvokat a bez radsi neco delat jako my osatani :)
A nebud nasranej ze ti nedelam kuryrni sluzbu, celou dobu tvrdis ze prijedes a ja sam mel dost starosti se svym probeckem nez se jeste starat vo nakou tvoji vetes.
1) sem se do tebe nenasiral ale jen konstatoval fakta
2) napsal jsem to co je pravda, a uz to nebudu psat znova. je to tak proste.
3) pises ze si o zakonu nevedel ale ty jsi o nem vedel viz moje story, takze si vlastne dementoval moji hlasku o tom ze mi tvrdis ze je to pic*vina..
4) necpi sem dalsi kravinu, sam sem te nekolikrat zadal o pomoc kdyz mi nejelo auto a ty jsi mi vzdycky jen ochotne poradil kam si mam zajit na autobus a ze uz mas auto pod plachtou. A to venku mrzlo a ja tam stal jen v triku u servisu par ulic od tebe !!! ty ochoto poradenska :P
5) s tebou problem nemam pokud neotacis co rikam ve lzi nebo se na me nevyseres a pak sam nechces pomoct, nebo me nepomouvas wazzou a spol, nebo za mnou nechodis s nakejma drbama co si kde pochytil a nejebes me za to, coz delas celkem pravidelne a uz me to fakt nebavi. :)
P.S. i kdybych byl uplne tak nejvetsi zhulenka pod sluncem tak jsme pro spolecnost porad vetsim prinosem nez napriklad ty :) Vytvarim hodnoty, pracuju, ziju sporadany zivot :) Renni me az bude jako tobe, budu nekde uplne jinde ;) Ty to vis a to je tvuj mindrak, smir se s tim :) a uz dej pokoj :)
Najdi si treba nakou trvalou znamost nebo praci kde budes neco budovat, neco co da tvemu zivotu smysl :)
a uz toho nech ano :) ANO ??!!!
At se muzeme zase normalne bavit :)
probe 2.5 V6 1993 reDBlacK
focus combi 2008 1.8 TDCi
Merida Athens Silver
neni to se mnou lehky :P
reDBlacK CREATOR :)
focus combi 2008 1.8 TDCi
Mercedes-Benz SLK
Mercedes-Benz CL
neni to se mnou lehky :P