TAK JSEM BYL VČERA NA TOM ŘÍZENÍ:
Pan úředník byl moc hodnej a maximálně vstřícnej (jako doopravdy) a dal mi nejmenší možnej trest, co ten zkurwenej, zasranej, apod, zákon nařizuje: pokuta 5000 + 1000 za to řízení, 5 bodů a řidíčák na půl roku. Vrátěj mi to už po třech měsících a ještě jsme to posunuli na zimu (prosinec až únor). Víc se opravdu udělat nemohlo. S otcem jsme se snažili něco najít, ale marně... Jsem taky rád, že pan úředník je normální člověk a sám řikal jak ty spztky nerad dělá že je to nesmyslnej zákon... vyprávěl co tam měl za případy že popojeli bez spztky a už jim to musí vtom řízení sebrat - je zaevidováno a kontrolováno. Jedině jak tomu lze předejít je vyřešit na místě s policajtem. ukecat, uplatit, atd...To s tou KRÁVOU co mě stavěla nešlo ani omylem. Mimochodem jmenuje se Prchalová a pan úředník říkal že mu tam posílá takovýhle kraviny pořád na šetření. Kdybyste někdy měli čest (táborsko, blondýna cca 175cm) tak jí něco proveďte. V praze jsem stim jezdil pžez rok, a žádnýmu policajtovi to nikdy nevadilo...
Byl jsem klasifikovanej jako ”jiná, než přidělená RZ”...
Opravdu nechápu co ti politici dělaj, když schválej takový nesmysly!!! To ani nečtou. Právě řikal úředník že způsobim dopravní nehodu, se škodou klidně 200tisíc a jedinej postih je max 5000kč pokuta. A u spztky, neonů (mimochodem za to je taky 5 bodů) atd, kde je nulová společenská nebezpečnost, je takováhle pálka. Sou to kurwy.
Takže abych to shrnul: nejvíc mě sere princip. Přez zimu to uteče, když je hodně sněhu tak stejně nejezdim, sere mě ale těch 6000tisíc a taky 5 bodů. Mám už 3, takže vyjedu v únoru s 8 body. Bezva. (navíc mi může něco přijít zpětně z léta atd...) Takže do mostu na okruh, kde to stojí prej asi 8táců a 3 body dolu. Výborný.
Tak si to prosímvás probe-kolegové hoďte stěma spztkama dopořádku (renni,pepa,shabi,jm,...) at se vám nestane to co mě, protože když narazíte na nějakou svini, tak stim nic neuděláte...
Hawk.
1995 Probe 2.0 16v bejvávalo
1996 Accord 2.2i ES