Díky za INFO
Protože je teď venku dost zima a jsem zrovna marod, tak jsem to jenom v autě omrknul-neměl jsem sundaný plasty v kufru ale vypadá to,(nebo se mi zdá, že by to neměl být až takový problém)to tam dodělat. Pod plasty v kufru asi nějaký montážní body budou- nebo to tam za něco přišroubovat asi půjde.(mám pocit, že tam trčí závity od tlumičů ale teď to nevím jistě).
Ale zdá se, že kdyby ten pás jen přes břicho byl delší a nahoře byl někde za ramenem ukotven a po něm jezdící oko by se zapínalo tam, kam se zapíná teď, tak to musí fungovat.
Ale samozřejmě je tady háček: 1)Jak prodloužit stávající pásy? -- legálně to nejde , ale dalo by se
2)Vyrobit montážní oko,za který pás za ramenem přidělat -- improvizace
wp, KDYŽ JSI MI PORADIL,ŽE PROBE 1 MĚLA 3 bodový pásy vzadu, jen to tam přemontovat, tak mě napadlo, jestli by to někdo neměl doma z rozdělaných nebo zlikvidovaných aut.
Hlavní věc: Moc by mi pomohlo-protože jsem to na vlastní oči v žádným PROBE 1 ještě neviděl. Ono mě toto zajímá až teď, když mám ty vnoučky nějak přepravovat.
Kdyby někdo zadní 3bodový pásy v PROBE 1 nafotil, tak bych byl moc vděčný abych věděl, jak to tam vypadá a kdybych to nesehnal , jak to má vypadat ORIGO. A jestli je naviják tam ,kde je teď nebo je to celý úplně jinak atd.
Asi by do těch míst dole, kde jsou teď navijáky by možná vešly namontovat ty ze předu ale nemám se od čeho "odpíchnout", jak začít.
Moc by mi pomohlo alespoň popsat, jak je to dělaný (jestli stejně akorát je delší a končí nahoře nad sedadlem nebo je to nějak jinak a zapíná se to jinak než teď).
Vím, že jsou to jen blbý pásy ale když to člověk nevidí, tak se mi nechce improvizovat "naslepo"--radši se napřed zeptám.
Nechci hned prznit povedený skvost, jakým PROBE1 bezesporu je.
V PROBE 2 (nebo možná MAZDA626 cupé 2,2 ) budou s největší pravděpodobností zadní pásy stejný, možná i to oko nahoře za ramenem-nebo kde.
Proto Vás prosím, jestli někdo víte , jak to tam je a jestli je to v obou PROBE autech stejný, jestli to někdo náhodou nemáte a nechcete se toho zbavit.
Na vrakáčích je těchto aut už málo--zatím tam nikdo neví.n Díky za informace.
černý LX z Brna