logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
24 Stránky«<1718192021>»
cuir
Stigg Offline
#361 Vloženo : sobota 2. dubna 2011 10:17:32 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
vole
Ford Probe 2.2 GT 1991
Honda VTR 1000F
DannyW Offline
#362 Vloženo : sobota 2. dubna 2011 18:33:59 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Já už chtěl pomalu truchlit - ještě když vezmu v potaz co si si s ním prožil, znovu ho dával do kupy...atd.

vůbec mě nenapdlo, že by to mohl být april, celý den na mě nikdo nic nezkusil, tak sem nebyl ve střehu BigGrin

LOL LOL LOL
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Melko92 Offline
#363 Vloženo : sobota 2. dubna 2011 20:47:31 (UTC)

Na chvíli jsem se fakt zamrazil ale dobrej fake :D
Renni Offline
#364 Vloženo : sobota 2. dubna 2011 21:18:43 (UTC)

sice je den po aprílu,ale co se stalo dnes mne,to nemá obdoby... asi v 70kh/hod mi bouchly naráz obě zadní pneu!!!
vůbec nechápu co se stalo,kdybych najel na nejaký svinstvo na silnici,tak by to snad odnesly i přední..upozornuju že takovy kolotoč lze zažít snad jen na zamrzlým rybniku a jsem přeštastný že jsem nezabil sebe,přitelku vedle a hlavně nikoho dalšího v provozu! ještě že to bylo v sobotu ráno a silnice byla prázdná,jinak nevím..kdybych nebyl v šoku tak udelám na mistě foto uff Scared
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
cuir Offline
#365 Vloženo : sobota 2. dubna 2011 21:35:02 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Původně odesláno: Renni Jdi na citovaný příspěvek
sice je den po aprílu,ale co se stalo dnes mne,to nemá obdoby... asi v 70kh/hod mi bouchly naráz obě zadní pneu!!!
vůbec nechápu co se stalo,kdybych najel na nejaký svinstvo na silnici,tak by to snad odnesly i přední..upozornuju že takovy kolotoč lze zažít snad jen na zamrzlým rybniku a jsem přeštastný že jsem nezabil sebe,přitelku vedle a hlavně nikoho dalšího v provozu! ještě že to bylo v sobotu ráno a silnice byla prázdná,jinak nevím..kdybych nebyl v šoku tak udelám na mistě foto uff Scared

toz to je ulet..a to bylo s probeckem? gumy si mel od novoty nebo nejake protektory? byly to zimaky a nebo uz letni pneu ? Nemohl si je mit treba podhustene ,ze by se rizly o disk?
Ale hlavne ze se vam nic nestalo a auto az na gumy je take v celku ne? to je dobrej masakr...kdyz by si to psal na aprila tak bych ti to neveril...
Thullo zazil neco podobneho...koukam ze je to asi dost castej pripad...pomale se zacinam bat nad kvalitou pneumatik.
Ford Probe 2,5 V6 24v
Renni Offline
#366 Vloženo : sobota 2. dubna 2011 21:53:03 (UTC)

gumy to byly ty moje maxigumy 255/45 R 17 Michelin Sport,je fakt že na tehle letnákách jezdil už Pepa Střecha na kolech co jsem od nej kdysi koupil a vždy jsem říkal že jsou nezničitelny i po 4-5letech..bohužel jsem je předevčírem přezul v servisu a byly dofoukany na 2,5.Dneska jsem to jakžtakž abych nezesral rafky dotahl do pneuservisu,tam na to taky koukali jak na zjevení arovnou mi prodali novy Kumho tak i s přezutim jsem docela vytekl dnes..Ale zase mam klid,zadní podložky mi Lukas nechal seříznout na užší co mam vepředu a Kumho jsem dal 225 tak už mi to neleze tak mega ven a aspon policajti nebudou prudit.A taky jak tu nekdo psal,auto je ted při rozjezdu mnohem svižnější než na tech těžkých velkych balonech,tak aspon njáky pozitivum:-)ale prdel jsem mel dnes rano opravduu pěkně staženou..
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
eiffel Offline
#367 Vloženo : sobota 2. dubna 2011 22:28:11 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Původně odesláno: cuir Jdi na citovaný příspěvek
jo jo byl to APRIL BigGrin nejkouzelnejsi byl wesker, pak rostakd, Thulla sem chytil prej na tri vterinky, ale take mi hned psal na icq :D
Tak jen pro poradek...byl to APRIL LOL

já tohle nechápu, pokud bys vymysel nachytávku takovou, aby nebyla smutná, tak jo, ale tohle je moc...
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
cuir Offline
#368 Vloženo : neděle 3. dubna 2011 10:30:36 (UTC)

Původně odesláno: Renni Jdi na citovaný příspěvek
gumy to byly ty moje maxigumy 255/45 R 17 Michelin Sport,je fakt že na tehle letnákách jezdil už Pepa Střecha na kolech co jsem od nej kdysi koupil a vždy jsem říkal že jsou nezničitelny i po 4-5letech..bohužel jsem je předevčírem přezul v servisu a byly dofoukany na 2,5.Dneska jsem to jakžtakž abych nezesral rafky dotahl do pneuservisu,tam na to taky koukali jak na zjevení arovnou mi prodali novy Kumho tak i s přezutim jsem docela vytekl dnes..Ale zase mam klid,zadní podložky mi Lukas nechal seříznout na užší co mam vepředu a Kumho jsem dal 225 tak už mi to neleze tak mega ven a aspon policajti nebudou prudit.A taky jak tu nekdo psal,auto je ted při rozjezdu mnohem svižnější než na tech těžkých velkych balonech,tak aspon njáky pozitivum:-)ale prdel jsem mel dnes rano opravduu pěkně staženou..

no tak to verim...to teda aji dost klobouk dole ze si to udrzel na silnici. Ono taky by to bylo jine kdyz by si jel sam...ale ze si zrovna nekoho vezl...to je pekne na hovno. Fakt obrovske stesti ze se nic nestalo. Sem rad aji za tebe.
Ford Probe 2,5 V6 24v
cuir Offline
#369 Vloženo : neděle 3. dubna 2011 10:31:49 (UTC)

Původně odesláno: eiffel Jdi na citovaný příspěvek
jo jo byl to APRIL BigGrin nejkouzelnejsi byl wesker, pak rostakd, Thulla sem chytil prej na tri vterinky, ale take mi hned psal na icq :D

já tohle nechápu, pokud bys vymysel nachytávku takovou, aby nebyla smutná, tak jo, ale tohle je moc...

neboj jednou pochopis :)
proste sem narazil na fotku ,ktera je hodne podobna moji garazi no a tak sem s rekl..co s tim... a uz to bylo :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
Docthor Offline
#370 Vloženo : neděle 3. dubna 2011 17:10:47 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Původně odesláno: eiffel Jdi na citovaný příspěvek

neboj jednou pochopis :)
proste sem narazil na fotku ,ktera je hodne podobna moji garazi no a tak sem s rekl..co s tim... a uz to bylo :D

Prostě parchant :-))))))))

cuir Offline
#371 Vloženo : středa 13. dubna 2011 18:55:02 (UTC)

takze je to tady. Pisty uz se nasly...takze se ceka jen na dodani ke me domu :D
to muze trvat teda aji 1č dni ,ale i tak...tohle byl ukon ktereho sem se fakt bal,ale nakonec to nebylo tak horke.
Prvni tri pisty sly fakt spatne...musel sem nahrivat ojnici ,aby se to povolilo a byla to fakt makacka.

dokonce sem zlomil i takto tlustou podlozku a stejne to nechtelo povolit abych to mohl specialnim ustrojim vylisovat ven :D oficialni vyjadreni mazdy je , ze vylisovat cep z ojnice co drzi pist NEJDE !!!

nakonec se zaclo darit a pisty 4,5,6, sem nemusel ani nahrivat a slo to vylisovat docela pekne. jako zabrat sem musel ,ale slo to bez nahrivani.

ovsem jak je zde vidno tak to jde.

na nahrivani sem pouzival totok. Stalo to 490kc, nova bombicka stoji 80kc a je to fakt dobra a velmi schopna vecica.
Ford Probe 2,5 V6 24v
Džony Offline
#372 Vloženo : čtvrtek 14. dubna 2011 20:16:12 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
To Cuir šlo by aspoň jeden propálený píst mi věnovat? Kamarád založil poličku na počest boha rychlosti? Už je tam jeden roztrhaný píst z oturbené Celicy 7.generace...
cuir Offline
#373 Vloženo : čtvrtek 14. dubna 2011 20:49:18 (UTC)

Původně odesláno: Džony Jdi na citovaný příspěvek
To Cuir šlo by aspoň jeden propálený píst mi věnovat? Kamarád založil poličku na počest boha rychlosti? Už je tam jeden roztrhaný píst z oturbené Celicy 7.generace...

propalenej je jen jeden, pak je dalsi trochu natavenej a treti ma na sobe malinkatou direcku ,ktera neni durch..takze ti nemam moc co poslat. a jeste sem ty pisty trosku znicil tim vylisovavanim cepu. Sou v nich obtisteny celisti sveraku. ten uplne propalenej si necham...coz je logicke...a pak ti v zasade nemam moc co poslat :D takze bohuzel nemuzu slouzit. Leda ,ze by si se spokojil s natavenym pistem. ale ten propalenej si necham jako ukazku svemu synovi :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
Džony Offline
#374 Vloženo : pátek 15. dubna 2011 15:29:22 (UTC)

Toi nevadí. Tím nataveným myslíš ten šestej? PS: Taky jsi mi ho mohl propálit úplně BigGrin
cuir Offline
#375 Vloženo : pátek 15. dubna 2011 15:58:03 (UTC)

Toi nevadí. Tím nataveným myslíš ten šestej? PS: Taky jsi mi ho mohl propálit úplně BigGrin

jj ten sestej. jak ma natavene ty hrany. Dvojku si nechavam. vcera sem ji vypucoval :D
Takze jestli tu sestku chces je tvoje. pockas na to do kamene a nebo fakt mam kvuli takove kravine letet na postu?? :D :D
jinak tu je nejake photo mobilem, tak omluvte zhorsenou kvalitu. Lip to vyfotit nejde :(
vsimnete si ze vevnitr v tom pistu je natavenina, zamerne sem to nedrhnul moc aby to tam zustalo. Jde sroubovakem odloupnout ,ale chtel sem aby to tam zustalo. Proto to neni vycistene dokonale.
na pistu je jeste drobne poskozeni ,ktere vzniklo vylisovavanim ojnice. jedna se o otisk celisti sveraku. ostatni sramy , vrypy drapance a dalsi povrchove utaveniny a nataveniny sou tak jak je sama matka priroda stvorila :D :D

Ford Probe 2,5 V6 24v
Venito Offline
#376 Vloženo : pátek 15. dubna 2011 19:48:03 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Ja k tomu aprilu radsi nebudu uz nic psat, napsal sem mu to do ICQ :)
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

cuir Offline
#377 Vloženo : pátek 15. dubna 2011 20:27:27 (UTC)

Původně odesláno: Venito Jdi na citovaný příspěvek
Ja k tomu aprilu radsi nebudu uz nic psat, napsal sem mu to do ICQ :)

:D sak april uz byl :D uz je to stara zalezitost :D :D me se to libilo..libila se mi reakce nekterych lidi. Abych byl uprimnej libilo se mi to moc ,protoze sem videl ,ze s lidma se kteryma se stykam a ktere povazuju za kamarady tak se jako kamaradi ukazali a meli strach co se stalo a i mi zavolali nebo napsali na ICQ a to treba i tak jestli je vse aspon trochu v poradku a jestli mi nemuzou nejak pomoct,ze je to moc mrzi... Myslim si ,ze to byl hodne dobry april. sem rad ,ze mam kolem sebe takove dobre lidi. Diky...
Kazdopadne uznavam..byl to trosku drsnejsi april ,ale drsna doba si zada drsne ciny :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
Džony Offline
#378 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 9:58:14 (UTC)

Určitě to kvůli tomu neřeš poštu jen to prosím pošli na kameni přez někoho, kdo je z prahy a u koho si to budu moct vyzvednout. Bohužel totiž nemám na kámen s čím jet navíc maturuju a mám blázinec...
cuir Offline
#379 Vloženo : neděle 17. dubna 2011 17:29:30 (UTC)

Určitě to kvůli tomu neřeš poštu jen to prosím pošli na kameni přez někoho, kdo je z prahy a u koho si to budu moct vyzvednout. Bohužel totiž nemám na kámen s čím jet navíc maturuju a mám blázinec...

ok...pokud ja budu mit s cim dorazit tak to nekomu predam...snad nezapomenu. kazdopadne doporucuju aby si mi den pred kamenem napsal bud sem a nebo SZ abych to vzal :d zvysis tim pravdepodobnost uspechu... ;)
Ford Probe 2,5 V6 24v
cuir Offline
#380 Vloženo : neděle 1. května 2011 19:07:57 (UTC)

takz\e dneska sem se podival do garaze a kdyz uz sem tam byl tak sem udelal par drobnosti.
To co neni na fotkach tak sou sundane litinove svody z hlav a bohuzel sem zjistil ,ze stejne jako weskerovi tak i me svody primo z ze zadni hlavy praskly. neni to moc, je to jen vlasova trhlinka ,ale je to durch, takze sem domluvenej s Nightmarem ,ze mi doda nepraskle svody :)
Zbytek je na fotkach na rajceti a sou tam pod fotkou aji komentare, takze to sem znovu psat nebudu.
jo a foceno mobilem tak omluvte kvalitu :D ,ale nic lepsiho na foceni nemam.

http://cuir.rajce.idnes....damage/#01052011794.jpg

lakaci foto :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
24 Stránky«<1718192021>»
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.