O když zatím nemám probe (čekám na nějakou solidnější nabídku), mám pro členy Probeclubu připraveny dvě překvapení:
Modely (i když jen 1:85) Probátek a
Obrovskou galerii Probat (normoš i tuningovaných - pro inspiraci). Největší, co jsem kdy viděl.
Ale teď maturuji, proto jsem tyto dvě témata pro vás přesunul až na červen, kdy bude po maturitě.
A sám mám zájem o lepší a kvalitnější Probeclub. Sám mám hodně návrhů na některá vylepšení (vytvářím webové stránky, nedávno jsem vyhrál 3. místo v národní soutěži pořádané Junior Achievementem a Microsoftem).
Už teď mám návrhy na vylepšení fóra - šlo by především o to, aby se tu nemusely opakovat několikrát probírané dotazy.
Sám bych vytvořil stránku s databazí nejčastějších dotazů roztříděných do jednotlivých sekcí - motor, vnitřek, vnějšek, karoserie, tunig apod.). Stránka by obsahovala všechna data a zkušenosti posbírané z fóra. Tím pádem by se na fóru nemusely řešit, jaký kdo má dát žárovky do světlometů apod., ale člověk by se podíval na databázi, kterou bych vytvořil a přečetl by si řešenéí problému, který trápí jeho Probečko, aniž by musel zatěžovat fórum.
Bylo by to přehlednější a rychlejší.
A když už by se jednalo o problém, který ještě nebyl řešen, probralo by se to ve fóru.
Těch vylepšení mám v zásobě víc. I ty překvapení - ale maturuji, takže v červnu jsem ochoten se na to vrhnout.
:))