logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
3 Stránky<123>
Koupě auta-první kroky s mým 1. Probé II
Qít Offline
#21 Vloženo : úterý 8. května 2007 17:51:33 (UTC)

JM: Tak pokud nic nenamítáš? Já jedu ve čtvrtek i v pátek do Brna na školení a budu tam zhruba od 12 do 18 hod. ,tak by sme se domluvili, převzal by sem si to plato a dal ti ty peníze.

Renni: Dííky, to plato co tam je, tak je strašný... A chci ho rozhodně vyměnit, někdo tam dával repráky a udělal to tak šíleně... Vám to pak nafotím a ukážu jak to nějaký chlap z německa měl...

Klára Offline
#22 Vloženo : úterý 8. května 2007 18:25:41 (UTC)

To Qít: Praskla , no spíš se rozpadla, palivová trubka. Nic vážnýho, jen moje blbost, měla jsem ju vyměnit už dávno

FORD PROBE USA SE 2,0 93” automat
www.fordprobe.estranky.cz
Chrysler Stratus 2,0
LX
Chrysler GS Daytona Shelby 2,2L TURBO II. 89”
www.chryslerdaytona.estranky.cz
Qít Offline
#23 Vloženo : úterý 8. května 2007 20:40:35 (UTC)

Klára: Ahaa, sem nic nevěděl. Ale tak hlavně že se nic nestalo, a oprava už je hotová Wink .

Qít Offline
#24 Vloženo : úterý 8. května 2007 22:36:22 (UTC)

A co ohledně svíček. Někdo tu jednou psal že koupil sportovní (či tak) a měl problém. Tak myslíte že nějaký Brisky? Nebo můžete doporučit?

ford Offline
#25 Vloženo : úterý 8. května 2007 23:31:41 (UTC)

Já ti dám Brisky,to budeš koukat BigGrin Dej tam BOSH !!! To jsou mi ale otázky Razz

Marauder Offline
#26 Vloženo : středa 9. května 2007 0:20:31 (UTC)

do Japan motoru patřej Japan svíčky, na všech forech doporučujou v drtivý většině NGK, mám je jak v 2,5 litru tak i v 2,0 litru a jsem max spokojen ...
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Stanya Offline
#27 Vloženo : středa 9. května 2007 0:52:20 (UTC)

to qit,,tak ta aj ja vitam v klube,,casto sa ale osobne stretavat nebudeme :).

no a tie sviecky,,ja som tam taktiez dal ngk,,ale zatial som to este nevyskusal,,este stale je auti v servise.:(

Stanya..
www.orangemagic.szm.com
Klára Offline
#28 Vloženo : středa 9. května 2007 1:21:30 (UTC)

To Qít: vše už je v pořádku. A já tam mám Brisky (platinum)

Chrysler Stratus 2,0
LX
Qít Offline
#29 Vloženo : středa 9. května 2007 12:54:43 (UTC)

Ford: Sorry, ale tak Brisky sme dávali doma do babety BigGrinBigGrinBigGrin ,tak mi ty Brisky uvízli v hlavě BigGrin Smile . (ale tak samozřejmě že by jsem tam nedal ty levný za 14kč Unsure )

Marauder: JJ, díky, tak já si je dnes obědnám. Už sem tu diskuzi oběvil co tu byla. Ale tak můžou být nové zkušenosti nebo sou noví probaři. Cool

Stany: Díky, ale tak třeba se někdy na nějakým srazíku potkáme Wink .

Klára: Díky za radu, ale asi si tam dám taky ty NGK. Snad budu spokojený.

Qít Offline
#30 Vloženo : středa 9. května 2007 15:50:34 (UTC)

renni: tak sem měl dnes 15 minutový rozhovor s tou prodejnou. Kabeli mě nabídli modrý 7mm (rozměry:60,70,40) cena 600 bez daně, další kabeli měli jen červený 5mm.

Když sem mu řekl že tam je motor z mazdy 626 (93-98) ,tak mi nabídl šedý, ale taky 7mm, ale prý by se dalo domluvit, ale prý jsou tam rozměry 30,50,80 ,a prej aby mi to tam šlo. Ale ty rozměry jsou jen délky, né?

Tak tam mám když tak ještě zavolat, ale nějak sem v matu. Navíc když sem jim řekl že by sem chtěl např. 8 ,tak mi řekl že neví jestli to jde, ale že asi ne-e.

Takže se po tom ještě podívám někde jinde... A uidím. Nebo co myslíš že jim mám říct? Zdál se mi nějaký zmatený ten na druhým konci telefonu Sad .

Marauder Offline
#31 Vloženo : středa 9. května 2007 16:21:22 (UTC)

Já Ti nepostuju zkušenosti z tohohle forra neb až na 5 jedinců je tu bez urážky každej ostatní schopen max vyměnit žárovku a to si ještě šroubovákem propíchne ruku. Za informacema chodím na Probetalk a nebo ještě lepší je MX6.com
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
martigen Offline
#32 Vloženo : středa 9. května 2007 21:35:57 (UTC)

to Marauder: Tak pokud ti to neni jedno, tak se snaž to tady pozvednout, aby se tu zvýšila úroveň. Já asi patřím spíše k těm, co se vtom moc nevyznají, ale moc rád bych se to naučil...
A pokud po několikaletém fungování fora a po svých téměř 1500 příspěvcích tvdíš, že tomu tady až na 5 jedinců nikdo nerozuní, tak je něco špatně...

Probe 2.0 1995 manual EU
#33 Vloženo : středa 9. května 2007 22:29:43 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
To Quít: já dnes vyměnil u sebe ty nové káble(7)a bylo mi hned jasný kde byla chybička.Pálí super a je to fakt rozdíl oproti těm starým!Nevím s kým si tam mluvil,ale ten šéf prodejny se v tom docela vyznal,po vyslovení Probe a obsahu mi okamžitě nabídl barvu včetně rozměrů co tam pasuje.Jestli chceš,mám mobil přímo na něj,můžu mu sám zavolat a zeptat se na toho dvoulitra.Tobě bohatě stačí průměr 7!Jestli chceš víc info,pojd na ICQ,tady poslední dobou aby se jeden bál něco zeptat...Tongue

Renni
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Qít Offline
#34 Vloženo : čtvrtek 10. května 2007 0:14:43 (UTC)

Marauder: souhlasím s martigen. Já jsem amatér, a to opravdu dooost velký. Ale tak dřív by sem si ani neviměnil svíčky. Teď se do toho pomalu dostávám a myslím že je to tím že jsem pro auto zapalén a chci ho zprovoznit aby mi dobře jezdilo, dobře vypadalo.

A sám ze škole vím, že není nad lepší radu či návod než od někoho kdo to dělal. A ten porádí to, druhý zase ono a ten první se nad tím zamyslí a taky to zkusí atd. A navíc, toto auto nemá moc lidí, tak nás několik by sme si měli radit o to víc Wink . A pokud teď třeba vytahnu katalizátor, tak se o to rád podělím a když někdo nebude vědět (i když nevím co zrovna u katalizátoru) tak mile rád poradím.

Navíc ačkoliv za měsíc maturuju za nagličtiny, tak do odbornějšich částí si ohledně auta netroufnu. A nejlepší českou stránku s ochotnýma probařama a probařkama sem určitě už našel... Cool

Stanya Offline
#35 Vloženo : čtvrtek 10. května 2007 2:38:36 (UTC)

Ja osobne sa do toho celeho nechcem velmi namotat,,,chcem len pridat,,,,ze uznavam ze marauder sa do probecka vyzna fakt dobre,,ale toto je predsa len forum pre dalsich probe vlastnikov, ktori nemaju tolko skusenosti s autim ako prave marauder,,a prave tot je ten dovod preco sem kazdy pise,,pridava blogy, pripomineky, skusenosti, otazky a odpovede. Je tu vela novych vlastnikov probe a treba byt len rad ze sa pocet zvacsuje a nie zmensuje.
Si mislym ze je velmi mile ze drzime vsetci pohormade, ze mame vsetci alespon jeden spolocny zaujem a to je probe.
Ak niekto potrebuje radu tak sa opyta a ak niekto vie pomoct a vie poradit tak pomoze a poradi,,a tak by to malo podla mna fungovat aj nadalej,,je jedno ci niekto ma probe dvadsat rokov a niketo len tri minuty.

Stanya..
www.orangemagic.szm.com
Klára Offline
#36 Vloženo : čtvrtek 10. května 2007 9:09:26 (UTC)

Ze Stanyou souhlasím, učenej z nebe nespadl. Každý má své zkušenosti a každý tomu nerozumí. Myslím, že by jsme si měli spíše pomáhat a né někoho odsuzovat, každý má chuť poradit a nebo si nechat napovědět.
Myslím, že by bylo nejrozumnější toto hodit za hlavu a otočit list na další stránku. Hádky a konflikty nic neřeší

Chrysler Stratus 2,0
LX
Marauder Offline
#37 Vloženo : čtvrtek 10. května 2007 13:28:47 (UTC)

Ne to jste mě špatně pochopili. Když jsem zakládal ProbeClub v ČR, bylo kolem mě postupem času opravdu pár lidí kteří měli zájem pro klub něco dělat, měli zájem pomáhat a zjišťovat new věci. Překládali se články, vymejšlelo se spousta věcí. Postupem času, ale tyhle zapálení lidi Probe prodali a Ti noví co přišli už nebyli lidi co by chtěli pro ostatní něco udělat, chtěli jen z ProbeClubu těžit a nic mu nepřinýst. A to se nechci nikoho dotknout, ale podobná situace je dneska - kdo dneska sem přispěje opravdu s něčím novým a užitečným ? Proč třeba někdo nepřeloží postup swapu KLZE. Proč když sem dám něco opravdu přínosnýho pro Probe jako takový ať už jsou to velký brzdy, náhrada rozdělovače, spešl chipy s ruzným časováním VRIS a X dalších věcí je absolutně bez zájmu ignorováno a zvesela dál se rozebírá ”jak silný žárovky si mám koupit do světel” a obdobný tuzerský kraviny ? Proto jsem tuhle stránku věci vzdal a nechávám si jí pro sebe než abych jí sem zbytečně cpal. Uvědomte si, že každej ste plnohodnotným členem fora nebo klubu a každej máte šanci ho utvářet i když zrovna nemáte technický znalosti máte jiný dovednosti - mluvíte třeba perfektně anglicky apod. o tom to je - tohle ten klub může posunout dál a ne otázky a odpovědi ve foru ...
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Klára Offline
#38 Vloženo : čtvrtek 10. května 2007 13:49:30 (UTC)

To je taky pravda Maraudere, pokud budeš potřebovat a nebo budu vědět co mám přeložit, pošli mi to na email, já to přeložím a může se to dáti na web

Chrysler Stratus 2,0
LX
chuanos Offline
#39 Vloženo : čtvrtek 10. května 2007 14:53:19 (UTC)

O když zatím nemám probe (čekám na nějakou solidnější nabídku), mám pro členy Probeclubu připraveny dvě překvapení:

Modely (i když jen 1:85) Probátek a

Obrovskou galerii Probat (normoš i tuningovaných - pro inspiraci). Největší, co jsem kdy viděl.

Ale teď maturuji, proto jsem tyto dvě témata pro vás přesunul až na červen, kdy bude po maturitě.

A sám mám zájem o lepší a kvalitnější Probeclub. Sám mám hodně návrhů na některá vylepšení (vytvářím webové stránky, nedávno jsem vyhrál 3. místo v národní soutěži pořádané Junior Achievementem a Microsoftem).

Už teď mám návrhy na vylepšení fóra - šlo by především o to, aby se tu nemusely opakovat několikrát probírané dotazy.

Sám bych vytvořil stránku s databazí nejčastějších dotazů roztříděných do jednotlivých sekcí - motor, vnitřek, vnějšek, karoserie, tunig apod.). Stránka by obsahovala všechna data a zkušenosti posbírané z fóra. Tím pádem by se na fóru nemusely řešit, jaký kdo má dát žárovky do světlometů apod., ale člověk by se podíval na databázi, kterou bych vytvořil a přečetl by si řešenéí problému, který trápí jeho Probečko, aniž by musel zatěžovat fórum.

Bylo by to přehlednější a rychlejší.

A když už by se jednalo o problém, který ještě nebyl řešen, probralo by se to ve fóru.

Těch vylepšení mám v zásobě víc. I ty překvapení - ale maturuji, takže v červnu jsem ochoten se na to vrhnout.

:))
chuanos Offline
#40 Vloženo : čtvrtek 10. května 2007 15:01:41 (UTC)

Myslím, že je nás tady takových víc (troufám si tvrdit). Kdyžse domluvíme, jsem přesvědčen, že každý přidá ruku k dílu.

Dá se tady toho dost vylepšit, rozšířit to tady či něco přidat.A to se netýká jen fóra, ale i samotných webovek.

Prostě, aby člověk čekal pořád něco nového a ne jen, aby si prohlížel co je nového ve fóru.

Třeba pro začátek jsem schopen rozšířit galerii, přidat mn oho nových a užitečných odkazů - jak říkám, základ webovek je kvalitní a jde rozhodně rozšířit - zde vidím potencionál do budoucna.

A když už bych se do toho vrhl, jsem si jist, že by každý přiložil ruku k dílu (třeba zkušenosti, rada apod.).

Co vy na to?

Hledám Probe! :(
:))
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (7)
3 Stránky<123>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.