Martigen: JJ, kábl ani nijak nafotit nemůžu, jen podle víkonu to jde slyšet. Navíc ohledně muziky je poměně doobrý odborník náš zaměstnanec, tak se na to semnou o weekendu mrknul a říkal že výkon by to mělo být středný, ale nehraje tak (mimochodem pro něj je špička, za 100 000,- :-D :-D ). Nejen že jsou ty mlhovky hrozný, ale i dost zašlí. Těch trubek sem si taky všiml podle fotek jiných probe 2 motorů. Na jedné to šo krásně vidět, někd ho tam mě kráásně vyleštěný. Ale tak dá se to dodělat, né??? Zrcátka asi budou EU, jdou sklopit, nejsou v automatice!! Ale ručně sklopit jdou. A tak jde udělat ,že by se automaticky po zapnutí otevřel ia pak zavřeli??? To by mohlo být pěkný 8D . Ten s těma pěknýma kolama??? Možná tě tedy splepli ty rcátka že je nemám v barvě, ale v černým plastu ;-) . Jinak vypadá v dobrým stavu, ale tak když si opravdu auto koupím, tak bych se určitě registroval a někdy s vama na sraz zajel 8) .
Wazzaa: Má to velký techničák a papíry k autu... Je to z německa. Sice je to v čr už nějaký pátek, ale nemá to SPZ značku. I když dálniční známku z 06 to mělo... Což je divný... Musel bych to přihlásit... Nabízel mě že mi to přihlásí sám, ale tak jsou tam známí a určitě bych si počkal na nějakou krásnou značku.
Klára: Budu se držet vašich rad. A než to auto koupím, tak se s někým zkontaktuji. Určitě se zítra (v pondělí) domluvím s Wazzaa.
Stanya: Kola sem se díval a měli by být ty 17” . Díval sem se na tvoje www stránky a auto vypadá velice dooobře 8D .
Ty fotky co jsem dal na www, tak je dost špinavý. Ačkoliv není moje, tak sem ho včerá umíval. Tak lak nafotím z větší blízky až teď po umití. Fotky dám snad ještě dneska.
Mám se jed podívat na auto od člena (clube) myslím, je to Vašek Hampl (
http://www.probeclub.cz/bazar/bazar.asp?cat_id=3 ). Ale mám blbý spoj do Prahy aby sem se podíval, svezl a popřípadě koupil... Ale důvod jak se ke mě auto dostalo sem už psal, je v tom dluh, a mám strach že ty peníze v brzké době neuvidím, a tak na jiný auto nemůžu tím přispět :-( :-( :-( .
A čím jste se nechali napálit? Něco s exteriérem, interiérem nebo motorem? Třeba i toto auto má nějaký takový háček a mohl bych ho oběvit i sám. Ale to nemění nic nad tím, že bych se sešel s nějakým probařem na prozkoušením.