Tak mi neda abych se nevyjadril k nasim starsim bratrum ... Pokud se chcete pobavit respektive poucit zabruslete na forum jednickaru, ale ne to co je tu, nato jejich stary ... Abych to vzal poporade ...
Dle vyjadreni hlavnich predstavitelu Probe klubu jednicek asi Barbora setre protoze oni misto toho aby rekli ano super, Brno je perfektni prilezitost se sejit a pokecat obhlidnout hezky auta tak reknou: ”my tuning neuznavame proto si radeji udelame sraz vlastni”, ze jich tam zas bude 5 a pul je vlastne jedno hlavne, ze zvitezilo to nase Cesky furiantstvi ... Pak se doctu, ze tuning jednicek je vlastne nahovno protoze i tak je to to nejuzasnejsi auto, ktery ho nikdy nepotrebovalo a nepotrebuje, fuj ze Vas huba neboli, kdyby jste aspon priznaly pravdu, ze Ty Vase ”plecky” by spis potrebovaly kompletni generalku a ne tuning, spis mi to prijde malicko zavistivy vyjadreni,mozna to tak je a mozna ne, je to jen muj nazor. Dalsi opravdu uzasnej argument proc vlastne dvojkový Probe tuning potrebuje a jednickovy nikoliv je ten, ze Probe 2 ma tvar okopírovanej od Mazdy (uz teda nereknou od jaky) dobre pripoustim, ze mozna tim, ze ma kulaty krivky, ale nenajdu podobnou Mazdu, ze by MX6 ? hmm nevim, videl je nekdo z Vas vedle sebe ? ja jo a urcite to neni podobny natoz stejny auto, a navic tvary Mazdy jsou z japonsky skoly zatimco tvary Probe jsou americky staci si precist historii Probe 2 jak jeho karoserie vznikla. Nezlob te se na me ja proste jeste nevidel auto kterymu by rozumnej tuning neslusel, proste neznam a videl jsem na nemeckym webu uzasne udelanou jednicku - strizlivej tuning, ale podle kolegu je to asi ten nejvetsi shit. Abych to ukoncil, nechci tady hazet spinu na jednickovy Probe, je to hezky auto, ale znacne v dnesni dobe prekonany vazim si ho protoze bez nej by asi nikdy nevznikla dvojka, ktera byt je koncepcí 11 let stara ma porad svymy tvary co rict. Budu moc rad kdyz mi napisete svuj nazor, mozna uvazuju moc subjektivne :o)
Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT