logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
4 Stránky<1234>
Sraz Brno, Probe, Mazda a first gen.
Barbora Offline
#21 Vloženo : pondělí 14. ledna 2002 13:02:54 (UTC)

Ty seš hoší jak ženská Tongue Musíš mít poslední slovo, ANO MÁŠ PRAVDU
a už dost! Neprovokuj prvorozený!!

Guest
#22 Vloženo : středa 21. srpna 2002 2:25:08 (UTC)

Citace:
Zdravim Te,
predevsim bych chtel zduraznit jednu vec jak uz jsi rekl nemuzes srovnavat Ford Probe II s Mazdou MX6 i kdyz jsou oba sestersky modely ja jsem mnel oba jako ty a muzu ti rict ze probe II i kdyz ma stejny oba motory at uz se jedna o 2.0 respektive 2.5GT tak je daleko pozadu s porovnanim s Mazdou MX6 at co se interieru tyce tak i venkovniho vzhledu jako zaostaly vyklopny svetlomety atd. Takze v zaveru jediny co dela Ford Probe II nespatnym autem je jedine skvely 2.5l motor od Mazdy.
At se na mě jedničkáři nezloběj ale každý auto vypadá o 100% líp když je trochu vytuněný!Kdyby to tak nebylo tak proč se tuněj káry jako porsche,BMW M3,M5.To sou sami o sobě děla a stejně je Hamman nebo Schnitzer tuní!Bavíme se tady o kravinách,to za chvilku budem dělat srazy podle roku výroby ne!A co se týče srovnání Probe2 versus Mazda MX6 tak je to ůplněně jiný auto,věřtemi,já jí měl před Probe!

ondra Offline
#23 Vloženo : středa 21. srpna 2002 12:13:54 (UTC)

mne osobne se vic liby probe2 nez mazda mx6.jak rikas zastarali vyklapeci svetla,ja si to nemyslim,styling probe je zajimavejsi a hezci,mazda mne pripada rozlapla

Jirka T Offline
#24 Vloženo : středa 21. srpna 2002 12:28:14 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 8 time(s) in 6 post(s)
Přesně tak, Probe je mnohem hezčí. Kdyby mi dal někdo vybrat mezi Probe II a Mazdou MX6, tak jednoznačně sáhnu po Probe.
Jirka T
Guest
#25 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 6:49:06 (UTC)

Citace:

No kluci ja jsem se asi spatne vyjadril nebo jsem nevolil vhodna slova, ja jsem jen chtel rici ze bohuzel vyklapeci svetla uz nejaky ten patek nejsou v mode v porovnani s MX6 ktera i pres sve stari porad vypada jakoby z vyrobni linky vyjela prave pred chvili, ale to uz je jen a jen otazka nazoru a vkusu kdo co ma radsi. Takze v zaveru se omluovam za moji hanlivost vuci Probe II gen. a tech lidi kterych se to dotklo. Jinak ja uz jsem prodal svoji MX6 2.5GT,stribrna metaliza, 110.000km, plna vybava mimo kuzi, cd sony explod, 17” kola obuty 225/45/ a vzadu 255/40 takze kola jako na 911, koncovka vyfuku sebring proste nadherny kus.
A ted vubec nevim co si mam koupit. Takze jestli muzete poradte mi rad bych si o tom s vami popovidal.
Zatim se mnejte cus IVO
Ae jak Protoze jse
mne osobne se vic liby probe2 nez mazda mx6.jak rikas zastarali vyklapeci svetla,ja si to nemyslim,styling probe je zajimavejsi a hezci,mazda mne pripada rozlapla

Guest
#26 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 6:58:54 (UTC)

Citace:

Zdravim jeste jednou chtel jsem se zeptat Marauder prodal sve auto??? Jestli ano tak co si chce poridit jako nove?? Jestli o tom nekdo neco vite tak napiste ocenim to mam takovy tuseni ze jsem nekde na netu videl jeho inzerat ze prodava to svy brko ale nevim jak ten inzerat byl starej takze uz ho mozna davno prodal a ja jsem mimo deni takze se chci dostat do obrazu. Vlastne narazil jsem na nej drive nez jsem se dostal do Ford Klubu takze si jen matne pamatuju ale tusim ze tam byl prave odkaz na vas klub kvuli galerii vozu.
Přesně tak, Probe je mnohem hezčí. Kdyby mi dal někdo vybrat mezi Probe II a Mazdou MX6, tak jednoznačně sáhnu po Probe.

_eXplorer_ Offline
#27 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 10:23:28 (UTC)

No fuj, tak to byl první důvod se sem zaregistrovat. Nevim s kým si v Seči mluvil o Brně, ale se mnou teda ne. Jediný co tak jsme se s Koudym pokecali o tom že v Brně byla děsná zima a pak následně nuda... No to už je jedno. No a nepomlouvej jedničky!!!Angry To neni hezký. Já taky nepomlouvám dvojky, ikdyž vám nezajížděj stěrače v létě BigGrin (čéče ty smajlíci jsou supr to musíme taky pořídit) Jo a co se týče toho tuningu, no tak přiznávám že se mi taky líbí jenom něco... příklad Tunning v Brně: šílený Filcky, 120... atd. Tak to fuck nemusim prostě jsou auta co na to nejsou. Probe na to sakra je, akorát toho tu moc neni. Nevim jestli do brna pojedu zatím mi autí necouvá (Fix Or Repair Daily) Sakra to nepíše f.u.c.k.? To máte ale složitý...

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Marauder Offline
#28 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 12:58:49 (UTC)

Takže dle mýho názoru - jak by mohli bejt zastaralý vyklápecí svetla kdyz je nekterí výrobci na svých modelech aut stale montuji napr. u Corvette ....

Jestli je hezci MX6 nebo Probe II to je otazka asi vkusu kazdyho cloveka, ale pro me je proste Probe II krasny i v zakladu MX6 pokud neni otunena je takova divna ryba ...

K mymu dalsimu autu nekdo tu tvrdil, ze to bude Supra coz neni pravda protoze vzhledove pro me nic moc ... pokud to vyjde bude to Mitsubishi 3000 GT VR4

Zdar vsem

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Guest
#29 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 17:26:59 (UTC)

No ja neverim sevej vocim....

Guest
#30 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 17:37:06 (UTC)

Maraudre proc nereknes ze si neodpovjedel Dan, kterej nemluvi ani s nama a navic nema pristup na internet.

Ja mam takovej pocit ze vytahujes stare vjeci a delas z probatka velblouda.
Kecat umi kazdej, ja ma pocit ze ses akorat nasranej ze na nas sraz prijelo vic aut nez na celej podelanej tunung v Brne.
Mimochodem co se tyce tuningu uz jsme o tom mluvili.... je to jen a jen o PENEZICH!!! a ja to je muj nazor!! je nemam a i kdybych je mnel tak bych si za ne nekoupil kridlo jako ma treba koudy, nebo vejfuk jako krava... proste mi to unika ... ale to je muj nazor!

A ty zacnes vytahovat ze jednickari kdesi cosi a plnou hubu kecu, na srazu se pak pomalu ani neukazes, stejne jako ,,tvuj” FCPOC kolik lidi prijelo??? koudy, ktereho jsem osobne pozval, JTcko to same a kdo jeste????....kolik mate clenu??? a co od nas vlastne chces??? ....tyhle kecy sou uplne na hovno a jestli chces na nekoho hazet spinu, tak se zamysli nejdriv sam nad sebou.

Marauder Offline
#31 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 19:52:58 (UTC)

Jsi mimo jako vzdy a vsude podívej se radsi Ty chytráku kdy moje príspevky byly psany ... chi chi Ty jsi ale inteligent inteligentní a pokud teda veris tomu, ze jsem asi pred 4 mesice vedel kolik prijede lidi na sraz na Sec tak to se jmenuju asi Libuse a ne Marauder ... ne vestit opravdu Pepsone neumim, priste az zase napises nejaky moudro tak si to radsi nejdriv precti ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Marauder Offline
#32 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 19:57:43 (UTC)

Abych Ti to ulehcil protoze tohle by mohlo byt pro Tebe mozna az moc slozity : vetsina prispevku v tomhle diskuznim prispevku byla psana pred srazem v Brne .... v(a pokud si pamatujes tak sraz v Brne byl pred Seci vis ???)

A jeste jedna vec je mi uplne putna kolik lidi se sjelo na Seci, me to netrapi jestli tam byly 4 dvojky a nebo 20 nejsem takovej jesita jako Ty ... :o)))))))))

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Bishoppe Offline
#33 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 20:03:00 (UTC)

ze vy dva si nedate pokoj :o)

Simona Offline
#34 Vloženo : pátek 23. srpna 2002 22:04:55 (UTC)

Nemá zmysel sa hádať,na koho zraz prišlo viac Probe,aj keby ich bolo päť,ide o to že je fajn.A čo sa týka kolko jednotkárov je na zraze akolko je dvojkárov,je to asi tým,že ProbeI.je strašná spústa a pII.je o dosť menej,tak to neporovnávaj.U nás v Nitre mám len ja PII.a je PI.je šesť!tak asi o tom to jeSleep

_eXplorer_ Offline
#35 Vloženo : sobota 24. srpna 2002 11:35:07 (UTC)

No, Simono to tak všude nebude. Docela bych řek že je to tak 1:1 +-nějaký drobný. U nás na (v) Kladně je teda více dvojek. Jedničkářů tu znám asi 6 a dvojkařů něco okolo 8. Netvrdim že jsou z Kladna, protože v těch novejch SPZkách aby se prase vyznalo. Dokonce jsem vám chtěl ty dvojkaře poslat do klubu, u těch místních jedniček to ani nezkoušim, protože to jsem já, Ali Key od nás jednič. no a pak samý důchodci co maj naGT tažný a tahaj za ním přívěsy Smile

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Bishoppe Offline
#36 Vloženo : sobota 24. srpna 2002 17:55:31 (UTC)

tak tak souhlasim. doplnuju> duchodce strilet! doufam ze se toho stari nikdy nedoziju, nez aby si ze me utahovali takovy cucaci jako jsme mi BigGrin

_eXplorer_ Offline
#37 Vloženo : neděle 25. srpna 2002 0:37:40 (UTC)

Jo Bishoppe to nechtěj. Já se snad nechám zamrazit. Wink Než aby si ze mne utahovali takový cucáci jako jasi ty!!! ThumpUp (ty smajlíci jsou f.u.c.k. super, a už jsem vyzrál na ten cenzorskej prográmek...Tongue

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Simona Offline
#38 Vloženo : neděle 25. srpna 2002 19:34:36 (UTC)

Explorer:to bude asi tým,že na slovensku je dokopy max 15 PII.Hmmmm,no jo,ako vždy sú na tom česi lepšieThumbDownThumbDown
A neutahujte si zo starších ludí!Včera som v Blave obdivovala jedno červené PII.s holandskými špz a sadli do neho 60-70roční dedovia.Z toho sa dá usúdiť len to,že aj vo svojom veku majú vkus...BigGrinWinkBigGrinWink

_eXplorer_ Offline
#39 Vloženo : neděle 25. srpna 2002 23:48:17 (UTC)

to Simona: No to je fakt že maj vkus..., ale ten přívěs za GT. Tak to o vkusu moc nemluví.Jo a na Slovensku jich bude víc, zrovna v Pondělí jsem v Martině potkal 2x P II. Nebo jsem měl z prd.. kliku Wink Ale ten tvů modrej přízrak nikde. Kde jezdíš?Confused

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Simona Offline
#40 Vloženo : pondělí 26. srpna 2002 13:37:19 (UTC)

Explorer:no v Martine určite nejazdím.Som z Nitry,trakže tam sa pohybuje modrý netvor.Vlastne teraz ani moc nie,lebo sa učím.
No a viac ako 15 ich podla registrácie na policií nie je,ja som tiež bola zvedaváBigGrin

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
4 Stránky<1234>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.