logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
P1 GT vstreky
vladoprobe89 Offline
#1 Vloženo : sobota 16. ledna 2016 0:56:45 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Caute borci,rozmyslam,že by som dal do mojho P1 gt vstreky z probe2 2.5 V6,len neviem,ci by pasovali,nemate s tym niekto nejake skusenosti? Popripade,kde by som mohol zistit,ci by pasovali? A dalsia vec,ked my auto stoji cca jeden den,tak my pri startovani dlhsie toci a naskoci tak na druhy krat,ale ked uz chyti,tak cely den startuje hned na prvy krat uplne bez problemov,cim by to mohlo byt? Diky moc za kazdu radu.
white power Offline
#2 Vloženo : sobota 16. ledna 2016 2:28:11 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Vstřiky pasovat nebudou, a i kdyby tak je to blbost je tam dávat protože budou mít menší průtok.
S tím startováním bych řek že ti zapadává benzín.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
vladoprobe89 Offline
#3 Vloženo : sobota 16. ledna 2016 12:29:53 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
A cim by to mohlo byt,ze my pada ten benzin? Rozmyslal som aj nad tym,ze daval som druhu vstrekovaciu rampu,ked som menil motor,nemoze to byt vstrekovacmi alebo regulatorom paliva? Ratam,ze cerpadlo bude dobre,kedze my uz po tom prvom starte chyta na prve otocenie. Som uplne na nervy z toho
white power Offline
#4 Vloženo : sobota 16. ledna 2016 19:02:49 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Může to dělat palivová pumpa, už neudrží tlak při delším stání, nebo nějaká nepatrná netěsnost ve vedení. Já má stejnej problém u Jeepa, akorád jsem se s tím naučil žít a před startem po delším stání 3x odotčím klíčkem na dobu co se rozeběhne palivová pumpa a pak to nastartuje na brnknutí.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
jubileus Offline
#5 Vloženo : neděle 17. ledna 2016 17:57:28 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Zdravím v Novém roceBigGrin

Nechci Vám do toho moc kecat ale , jestli filtr benzínu něco pamatuje ta bych šel po něm.
Osobně jsem po 10 letech vytáhnul filtr benzínu a když jsem do toho fouknul, tak mi to připomnělo vyfukování vajíček na Velikonoce. Skutečně hroznej " kedr" ,co musel vyjít. Divím se , že to to starý vetchý čerpadýlko ještě protlačilo.
Skutečně vyměnit. a jinak linka "jubileus"- olej " hydroštely"-Chystání se na opravu-kdysi a---Prostě to jede klidně(vůbec nic není slyšet,žádný cvakání)----ale před výměnou gufer jsem to měl všechno nakoupený-hydroštely.

Ale pořád je mám, ale nechápu na co mi budou, když to auto fakt přede , jako kočička.Harakiri olej- full syntetika x15W40.Byla proplachovačka s vylíváním filtrem. a teď mám novou MAZDU- není totiž slyšet. Je to asi jako se žlučníkovejma kamenama - ta olejová procedura. )No nic na PROBE to "prakticky" funguje (KDYBY MI TO NĚKDO RADIL, TAK SE MU VYSMĚJU HNED A PO ČASE BY SE UVIDĚLO.) Nedivím se , že nikdo nereaguje, protože je to peklo pro motůrek-něco takovýho zažít. Ale bylo to jen v zanešených hydroštelech. Ale po tolika létech--(10), že by se uvolnily olejové nánosy??? Asi jo.

Protože mám součástky a nevím, na co by mi byly. Protože je nastartovaný a není nic slyšet. (Jako nový 3 válcový malý nový autíčka)- nechápu. Ale už jsem to tady psal, fakt to zatím funguje excelentně- nechápu. Motor -klídek.
Cool Cool Jezdím krátký štreky(do 30).Tím je to zajímavější. A kdysi nakoupený hydroštely stále "čekají" na svůj den. Bylo to jiné téma ale mám velkou radost, že auto mlátilo "kovově " a teď běží, jako nový-- nevím, čím to bylo-- asi změnama typů olejů- ale je to zázrak. Myslete si , co chcete ale já mám nový hydroštely nachystaný ale nevím, na co by mi mohly být. Cool BigGrin Blushing RollEyes
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.