Zdravím v Novém roce
Nechci Vám do toho moc kecat ale , jestli filtr benzínu něco pamatuje ta bych šel po něm.
Osobně jsem po 10 letech vytáhnul filtr benzínu a když jsem do toho fouknul, tak mi to připomnělo vyfukování vajíček na Velikonoce. Skutečně hroznej " kedr" ,co musel vyjít. Divím se , že to to starý vetchý čerpadýlko ještě protlačilo.
Skutečně vyměnit. a jinak linka "jubileus"- olej " hydroštely"-Chystání se na opravu-kdysi a---Prostě to jede klidně(vůbec nic není slyšet,žádný cvakání)----ale před výměnou gufer jsem to měl všechno nakoupený-hydroštely.
Ale pořád je mám, ale nechápu na co mi budou, když to auto fakt přede , jako kočička.Harakiri olej- full syntetika x15W40.Byla proplachovačka s vylíváním filtrem. a teď mám novou MAZDU- není totiž slyšet. Je to asi jako se žlučníkovejma kamenama - ta olejová procedura. )No nic na PROBE to "prakticky" funguje (KDYBY MI TO NĚKDO RADIL, TAK SE MU VYSMĚJU HNED A PO ČASE BY SE UVIDĚLO.) Nedivím se , že nikdo nereaguje, protože je to peklo pro motůrek-něco takovýho zažít. Ale bylo to jen v zanešených hydroštelech. Ale po tolika létech--(10), že by se uvolnily olejové nánosy??? Asi jo.
Protože mám součástky a nevím, na co by mi byly. Protože je nastartovaný a není nic slyšet. (Jako nový 3 válcový malý nový autíčka)- nechápu. Ale už jsem to tady psal, fakt to zatím funguje excelentně- nechápu. Motor -klídek.
Jezdím krátký štreky(do 30).Tím je to zajímavější. A kdysi nakoupený hydroštely stále "čekají" na svůj den. Bylo to jiné téma ale mám velkou radost, že auto mlátilo "kovově " a teď běží, jako nový-- nevím, čím to bylo-- asi změnama typů olejů- ale je to zázrak. Myslete si , co chcete ale já mám nový hydroštely nachystaný ale nevím, na co by mi mohly být.