logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
P. Probe 2.5 r93 na díly (pouze komplet)
jaricuri Offline
#1 Vloženo : neděle 26. dubna 2015 14:29:45 (UTC)

Zdravim,

Prodám své nepojízdné Probečko. Bohužel už dva roky stojí a já se stále nedostal k tomu ho zprovoznit. Nemám na to čas a už ani náladu, priority jsou někde jinde. Mezitím prošla technická a jen chátrá. Bohužel nevím co je příčinou toho že nejezdí, jezdilo každej den, pak jsem jednou ráno nastartoval, šlo to asi jen na 5 válců, tak jsem to chcípnul a už nenaskočilo. Co já vim, můžou to být i jenom blbý kabely, nebo tam nejde benzin, prostě jsem se k tomu už nedostal. Nehodlám to rozebírat na díly, tak mi prosím o díly nepište. Jen jestli má někdo zájem si to odvést a třeba ještě bude sloužit. Přepis nepožaduji ani není na mě, teď už to není tak důležitý, když povinné ručení není už tak povinné :) Je sundanej přední spoiler, sundaval jsem ho kvůli technický a je drobet nakřáplej ale opravitelnej. Brzdy, byž byly před technickou nový, tak jsou určitě v hajzlu, barva jde taky do kopru. Myslim že kola kdyby se daly do pucu, tak ještě můžou někde dělat parádu. Cenu bych si představoval takovejch krásnejch 7000,- ale klidně se můžem bavit dál.... Ptejte se nacokoli. Nechtěl jsem se ho zbavovat dřív, protože jsem stále věřil, že ho dám do kupy a teď toho lituju, že jsem to tak dlouho odkládal.
jaricuri Offline
#2 Vloženo : neděle 26. dubna 2015 14:33:10 (UTC)

PachezZ Offline
#3 Vloženo : pondělí 27. dubna 2015 12:00:26 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ahoj, kde na jihu ho máš? Přijel bych mrknout - vypadá v lepším stavu než to moje takže by snad bylo i lepší zachránit tohle.

Případně mi můžeš hodit smskou číslo na 724558917 a domluvíme se konkrétněji.
jaricuri Offline
#4 Vloženo : pondělí 27. dubna 2015 14:18:10 (UTC)

No to foto nahoře je z doby, kdy ještě jezdilo BigGrin Teď jsem teda vyfotil aktuální. Jak říkám, dva roky se nehlo o metr, střecha vybledla atd. Je tam danej origo nárazník, dával jsem ho tam jen kvůli technický. Budu samozřejmě rád, když přijedeš podívat. Jsem z Vodňan. Telefon na mě 737 447 641
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.