Zdravim,
Prodám své nepojízdné Probečko. Bohužel už dva roky stojí a já se stále nedostal k tomu ho zprovoznit. Nemám na to čas a už ani náladu, priority jsou někde jinde. Mezitím prošla technická a jen chátrá. Bohužel nevím co je příčinou toho že nejezdí, jezdilo každej den, pak jsem jednou ráno nastartoval, šlo to asi jen na 5 válců, tak jsem to chcípnul a už nenaskočilo. Co já vim, můžou to být i jenom blbý kabely, nebo tam nejde benzin, prostě jsem se k tomu už nedostal. Nehodlám to rozebírat na díly, tak mi prosím o díly nepište. Jen jestli má někdo zájem si to odvést a třeba ještě bude sloužit. Přepis nepožaduji ani není na mě, teď už to není tak důležitý, když povinné ručení není už tak povinné :) Je sundanej přední spoiler, sundaval jsem ho kvůli technický a je drobet nakřáplej ale opravitelnej. Brzdy, byž byly před technickou nový, tak jsou určitě v hajzlu, barva jde taky do kopru. Myslim že kola kdyby se daly do pucu, tak ještě můžou někde dělat parádu. Cenu bych si představoval takovejch krásnejch 7000,- ale klidně se můžem bavit dál.... Ptejte se nacokoli. Nechtěl jsem se ho zbavovat dřív, protože jsem stále věřil, že ho dám do kupy a teď toho lituju, že jsem to tak dlouho odkládal.