logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
ventilátor kúrenia
vladoprobe89 Offline
#1 Vloženo : pondělí 16. března 2015 18:46:40 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Čaute,mal by som jednu otazocku. Na mojom probe ´89 GT mi poriadne nefunguje ventilator kurenia.. zapne ho az na tretom stupni (rychlosti) a ide mi len studeny vzduch. Neviete cim by to mohlo byt? myslim, ci nie je nejaka suciastka, co sa da vymenit a bude fungovat alebo nieco take, nech nemusim kupovat novy? mali ste uz niekto podobny problem?
jubileus Offline
#2 Vloženo : úterý 17. března 2015 11:42:20 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Co se týče otáček ventilátoru(všech rychlostí)- to je věc předřadných odporů, které jsou na destičce u motoru ventilátoru. Jsou v potrubí, co vede vzduch aby se chladily.Je to v místě, kde má spolujezdec špičky bot. Na jednom šroubku(myslím drží 5x5 cm deštička s drátovými odpory asi 2 Ohmy přibližně každý.

Píšeš ale, že auto divně topí- až na 3. Další věc bude klapka, kterou vybíráš, jaký vzduch chceš pustit do auta.Teplý nebo mix nebo jen studený. Pohyb klapky-to jsem tu ještě mezaznamenal, že by někdo opravoval ale ty odpory se řeší, když jede větrák jenom na plno (napřímo bez odporů). Chce to trochu odšroubovat okolo schránky spolujezdce a přepálené odpory nahradit novými nebo alespoň znovu připojit ke kontaktu, kam vedl než se přepálil.
Někde to tu už bylo i s fotkama.BigGrin
jubileus Offline
#3 Vloženo : úterý 17. března 2015 11:46:32 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Když nefunguje ventilátor ve voze

Tak se jmenovalo vlákno s tímto problémem. Máš to tam vše popsané.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.