Přátelé, dnes jsem se s Thullinkou (Evičkou) vydal VLAKEM do Prahy vyzvednout si po dvou letech jedno z mých ExProbelesů...
Majitelka jej měla do poslední chvíle v servise, kde jí DOBRÁK PRAŽÁK (MICHAL FÁRA - AUTO FÁRA, na ulici Kapraďová 2961/3, Zahradní Město) auto popsal jako totální vrak, opravu nacenil na milion a že by to nějaký jeho známý vzal na díly.
Tak se rozhodla, že mi jej raději prodá zpět, aby se opravilo a mohlo zase brázdit cesty.
Tomu dobrákovi to sdělila v pátek, že si pro vůz v neděli dojedu, ale HAJZL JEDEN vytáhl z auta baterku! Nasraný, že to nebude toho jeho známého patrně...
Jak jsem se pak od něj přes telefon dozvěděl, baterii vyndal, aby s tím nikdo neodjel, když to nemělo platnou STK...
No a v neděli mi jí Pražáček zas... nedá, že si mám dojít v pondělí! No radost, kterou si ještě pak solo dořeším osobně, až nebude tak zbabělej dojet a postavit se mi tváří v tvář!
Tímto bych však moc rád poděkoval všem, kteří mi s touto lapálií dnes pomohli!
Takže:
Volal jsem ANDREWovi - bohužel byl mimo Prahu, ale jinak by ochotně dojel - DÍKY KÁMO - i ta ochota se cenní!
Volal jsem OPEČKOVI - ten by dojel hned, kdyby včera zrovna neměl menší arambol ve 170ti a nezrušil tak Probeles a málem i sebe... Tak mi chtěl půjčit baterku, ale bohužel jsem se (mimo TAXI) k němu neměl jak dostat. Nakonec mi ještě dost dobře poradil ohledně výskytu Disease v Praze! Díky moc - máš to u mě - nakonec mě to moc pomohlo!
Volal jsem DISEASEovi - ten mi dokonce ve dvou obchodech našel a poměřil baterky - velký díky a obrovsaký RESPEKT!To máš stopro u mě kámo!
No a nakonec bych moc rád poděkoval novému členovi JURAJovi, kterého jsem předtím nikdy neviděl, byť jsem mu dohodil skvělou Probe mašinku - ten dojel kluci přes půl prahy s moc šikovnou partnerkou a pomocí kabelů jsem Probe bez baterie nastartoval a odjel s ním ze Zahradního Města až na Čerňák! To vše za doprovodu JURAJe a jeho přítelkyně - kdyby mi to po cestě někde zhaslo.
Tam už čekal DISEASE a jeho taky super přítelkyně s nově koupenou autobaterií - takže skvělá akce - skvělí lidi! Prostě PROBE CLUB, ten opravdu má srdce a duši!
Díky ještě jednou moc kluci a děvčata všem z vás!
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb