logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Velký dík kamarádi!
Thullo Offline
#1 Vloženo : neděle 28. září 2014 20:11:39 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Přátelé, dnes jsem se s Thullinkou (Evičkou) vydal VLAKEM do Prahy vyzvednout si po dvou letech jedno z mých ExProbelesů...

Majitelka jej měla do poslední chvíle v servise, kde jí DOBRÁK PRAŽÁK (MICHAL FÁRA - AUTO FÁRA, na ulici Kapraďová 2961/3, Zahradní Město) auto popsal jako totální vrak, opravu nacenil na milion a že by to nějaký jeho známý vzal na díly.

Tak se rozhodla, že mi jej raději prodá zpět, aby se opravilo a mohlo zase brázdit cesty.

Tomu dobrákovi to sdělila v pátek, že si pro vůz v neděli dojedu, ale HAJZL JEDEN vytáhl z auta baterku! Nasraný, že to nebude toho jeho známého patrně...

Jak jsem se pak od něj přes telefon dozvěděl, baterii vyndal, aby s tím nikdo neodjel, když to nemělo platnou STK...
No a v neděli mi jí Pražáček zas... nedá, že si mám dojít v pondělí! No radost, kterou si ještě pak solo dořeším osobně, až nebude tak zbabělej dojet a postavit se mi tváří v tvář!

Tímto bych však moc rád poděkoval všem, kteří mi s touto lapálií dnes pomohli!

Takže:
Volal jsem ANDREWovi - bohužel byl mimo Prahu, ale jinak by ochotně dojel - DÍKY KÁMO - i ta ochota se cenní!
Volal jsem OPEČKOVI - ten by dojel hned, kdyby včera zrovna neměl menší arambol ve 170ti a nezrušil tak Probeles a málem i sebe... Tak mi chtěl půjčit baterku, ale bohužel jsem se (mimo TAXI) k němu neměl jak dostat. Nakonec mi ještě dost dobře poradil ohledně výskytu Disease v Praze! Díky moc - máš to u mě - nakonec mě to moc pomohlo!
Volal jsem DISEASEovi - ten mi dokonce ve dvou obchodech našel a poměřil baterky - velký díky a obrovsaký RESPEKT!To máš stopro u mě kámo!
No a nakonec bych moc rád poděkoval novému členovi JURAJovi, kterého jsem předtím nikdy neviděl, byť jsem mu dohodil skvělou Probe mašinku - ten dojel kluci přes půl prahy s moc šikovnou partnerkou a pomocí kabelů jsem Probe bez baterie nastartoval a odjel s ním ze Zahradního Města až na Čerňák! To vše za doprovodu JURAJe a jeho přítelkyně - kdyby mi to po cestě někde zhaslo.

Tam už čekal DISEASE a jeho taky super přítelkyně s nově koupenou autobaterií - takže skvělá akce - skvělí lidi! Prostě PROBE CLUB, ten opravdu má srdce a duši!

Díky ještě jednou moc kluci a děvčata všem z vás! ThumpUp
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
dany651 Offline
#2 Vloženo : neděle 28. září 2014 20:44:03 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Tak škoda že to čtu až ted.Bydlim na zahradaku v Praze a mam v garazi par baterii i cokoliv jineho...Tak kdyby neco nekdo poblíž potřeboval....:)
Thullo Offline
#3 Vloženo : neděle 28. září 2014 21:07:01 (UTC)

2 Dany651:
Kámo, taky mám doma náhradní baterie - vědět to, vezmu si jednu s sebou, ale tohle byla kurvárna od toho hajzlíka!Ale vrátí se mu to... BigGrin

Jinak díky za super nabídku - dobré vědět!
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Juraj Offline
#4 Vloženo : pondělí 29. září 2014 20:21:34 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Zněl jsi do telefonu hrozně bezradně a nešťastně. Skoro jako Ostravák v Praze.LOL
Navíc šlo tedy o záchranu dalšího Probe.
Ford Probe II 2.5 V6 24V r.v.96
Thullo Offline
#5 Vloženo : pondělí 29. září 2014 20:35:25 (UTC)

2 Juraj:
Ty kecko :o) já jsem v Praze v pohodě - jako doma (mám tam rodiče) ale byl jsem kurevsky vytočený díky tohgo hajzla co ukradl tu baterku, tak možná proto - navíc jsem s tím nikoho nechtěl otravovat - většinou si totiž vše řeším sám a ještě pomáhám druhým - no teď jsem pomoc potřeboval sám :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Andrew Offline
#6 Vloženo : úterý 30. září 2014 8:31:53 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Sory kamo no :) makal jsem na chate. Ale tak hlavne ze to dobre dopadlo ;)
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
Disease Offline
#7 Vloženo : pátek 3. října 2014 15:03:04 (UTC)

Poděkoval(a): 8x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
:-) V pohodě. Se někdy stav, až budeš zase tady.

opečko Offline
#8 Vloženo : úterý 7. října 2014 22:26:08 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
ok
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.