logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
K: Pár dílů
Peci Offline
#1 Vloženo : čtvrtek 3. července 2014 14:28:32 (UTC)

Zdravím,
potřeboval bych sehnat pár dílů během července abych mohl doladit poslední chybičky do kamene BigGrin
Není problém pro cokoliv zajet (pokud to nebude úplně z ruky) popřípadě kdyby to šlo poštou (platba předem :) )

Sháním:

Boční blinkr 1x (můj má prasklou pacičku co ho drží na místě, jde sundat až příliš jednoduše)
Plastový práh u řidiče (poškozené uchycení, lepit je podle mě nesmysl)
Zadní nárazník USA verze (bez místa na SPZ, ty co se dávali na auto v roce 93, nepoškozeným, lak klidně v horším stavu)
Loketní opěrka (ta co je v některých verzích, moje verze jí nemá, tak kdyby se jí chtěl někdo zbavit BigGrin )
Plastová krytka co je nad zadními světly u víčka od nádržky zadního ostřikovače, taková ta krytka co se sundavá když se sundavá světlo, pravou mám

A ještě mám dva dotazy - Světýlko v kufru se rosvítí při jaký příležitosti ? Zatím jsem nepřišel na to kdy svítí BigGrin tak jestli tam nemam prdlou žárovku aa občas se mi stává že nezařadim revers, prostě zpátečce se tam nechce, musim hodit neutrál, vyšápnout spojku a zkusit to zase, už se mi párkrát stalo že se mi povedlo zařadit až na potřetí, nevíte čím to je ?

Díky Laugh
Ford Probe '98 | 2.5 V6 | Silver
Bladzej Offline
#2 Vloženo : sobota 5. července 2014 13:02:18 (UTC)

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Světlo v kufru se rozsvítí vždy, když otevřeš kufr. Čidlo je v zámku, proto pokud nemáš zabouchnutý kufr na zamknuto, tak si klidně do druhého dne vyšťavíš baterku :)
Revers/raketa nemá synchron, takže normálka. Zuby musí do sebe zapadnout. Pokud ti tam nechce skočit, tak dej 1 a potom plynule na R.
KLDE 1997
Obě ruce levý. Nic neumim, nic nedělám...
Peci Offline
#3 Vloženo : sobota 5. července 2014 15:54:41 (UTC)

Díky , takže v kufru si žárovku vyměním Blushing a jsem rád že s tou převodovkou je to tak triviální BigGrin
Andrew Offline
#4 Vloženo : úterý 8. července 2014 22:31:00 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Ja kdyz mi tam nejde spatecka, tak malicko prizvednu spojku a hned tam skoci. Jsem tak naucenej z jednicky kde tam ta spatecka vecne nechtela.
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
Peci Offline
#5 Vloženo : středa 9. července 2014 9:49:55 (UTC)

Tak kufr už svítí, byl sundanej kontakt :) - takže žárovička vyměněna, kontakt zapojen a jsem rád že ta zpátečka je ok :) časem si na to zvyknu že to nepůjde hned na poprvé
Peci Offline
#6 Vloženo : pondělí 21. července 2014 8:06:58 (UTC)

Pořád sháním hlavně ten zadní nárazník, nenajde se někdo ?
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.