Zdravím,
potřeboval bych sehnat pár dílů během července abych mohl doladit poslední chybičky do kamene
Není problém pro cokoliv zajet (pokud to nebude úplně z ruky) popřípadě kdyby to šlo poštou (platba předem :) )
Sháním:
Boční blinkr 1x (můj má prasklou pacičku co ho drží na místě, jde sundat až příliš jednoduše)
Plastový práh u řidiče (poškozené uchycení, lepit je podle mě nesmysl)
Zadní nárazník USA verze (bez místa na SPZ, ty co se dávali na auto v roce 93, nepoškozeným, lak klidně v horším stavu)
Loketní opěrka (ta co je v některých verzích, moje verze jí nemá, tak kdyby se jí chtěl někdo zbavit
)
Plastová krytka co je nad zadními světly u víčka od nádržky zadního ostřikovače, taková ta krytka co se sundavá když se sundavá světlo, pravou mám
A ještě mám dva dotazy - Světýlko v kufru se rosvítí při jaký příležitosti ? Zatím jsem nepřišel na to kdy svítí
tak jestli tam nemam prdlou žárovku aa občas se mi stává že nezařadim revers, prostě zpátečce se tam nechce, musim hodit neutrál, vyšápnout spojku a zkusit to zase, už se mi párkrát stalo že se mi povedlo zařadit až na potřetí, nevíte čím to je ?
Díky
Ford Probe '98 | 2.5 V6 | Silver