Původně odesláno: Tomio007 Takže termín je zamluvený na 26.července v Částkovicích na letišti. Jen bych potřeboval vědět od DannyW jestli bude zase na aparaturu brát jenom baterku nebo mám zařídit i elektřinu, která mi byla nabídnuta. Cena je za spotřebované kW. Je možný i catering až na letiště, ten by se případně dohodl s blížícím se termínem ale to se musíte sami vyjádřit a rozhodnout jestli ano nebo si odněkud objednáme pizzu, aby jsme využili letiště celý den a nemuseli ho opouštět kvůli hladu :) Jinak cena pronájmu letiště na jeden den je 500,- Kč což si myslím že je luxusní cena za oficiální pronájem.
Sorry, že se ke srau vyjadřuju až teď, ale se vším počítáme úplně stejně jako minulý rok.
My přijedem zase až na letiště, protože nám dovolená začíná až v sobotu.
Ještě se asi domluvíme později jaký bude přesný program. Více, méně asi jako v loni, ale nebudem muset tolik kvaltovat. Popřípadě můžem vymyslet něco nového. Jídlo přímo na letišti by bylo super. Pokud tam budem celý den, možná má smysl, aby tam třeba někdo přitáhnul grill s příslušenstvím a něco připravil. A na to jídlo bychom se taky třeba složili. Elektřina určitě přijde vhod. Aparaturu berem a všechno bude jako minule.
Kdyby nahodou chtěl někdo kresbu svého probíka, podobnou jako má Thullo, tak dejte včas vědět, aby Vám je mohl brácha udělat do srazu. Když tak, kontakt a ceník najdete na jeho stránkách:
http://lukedesign.webnode.cz/zakazkove-kresby-cenik/ ...pro probáky samozřejmě s výraznou slevou
Tak mě napadá, mohl by někdo zařídit lepší měření časů sprintů anebo to zas necháme jen tak mobilem? Není to ale ono.
Samozřejmě, že použijeme opět i Vamanovy kužely
zatím asi tolik
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
StříbrňákBMW 530d touring E39 '02