Zdravím všechny. Mám otázku. Měl jsem rozebraný středový panel. Rozepíši problém. Když jsem ho složil dohromady, nešel mi rozeběhnout ventilátor a knoflík který se stará o to, abych foukal na nohy, nebo na okno, klimatizace atd.. fungoval, vede tam asi pět barevných hadiček normálně když jsem s ním otočil slyšel jsem syčení. No a nad těmi hadičkami je zapojený červený konektor, toho jsem nezapojil, protože se mi schoval v kabeláži. Když jsem zjistil jak jsem pitomej, že se nemůžu divit, že mi to nefouká, když ho nemam připojenej, tak jsem ho tam píchnul a ventilátor se pak rozeběhl. Rychlost fokání funguje, ale nejde mi zase přehodit fokání na nohy, klima atd.. zaseklo se mi to na jedné poloze a to, že mi to fouká jen na přední sklo, poloha off normálně vypíná ale když otočím na jakoukoli polohu stále fouká jen na sklo, i klima nejde. tak jsem z toho v hajzlu, protože s kabeláží jsem nic neprováděl, nikde nic není odpojeného, pojistky jsou zkontrolovány a vachr jsem nikde nenašel. Tak kde je sakra problém??? nemáte někdo s tím zkušenost??