Nechci být žádný
"ROZUMPRD" ale toto mi něco připomíná.
Abych to nenatahoval, tak bych "vybagroval" ze dna rozdělovače-pod palcem Hallovo čidlo a očistil a trochu pomačkal jakoby do vrtule kontakty aby prostě měly kontakt.
Tímto by jsi vyřadil jednu věc, která mě stála nervy půl sezóny.
Stejně tak mi to začlo taky odcházet. nakonec to skončilo na křižovatce a musel jsem to odstavit. Druhý den, až to zchládlo( asi se ty kontakty po sobě hnuly to zase kousek jelo).
Toto bych nepodceňoval- za ta léta a rozsah teplot a vlhkost udělá na těch pokovených kontaktech své a že to někdy nevede- není se ani proč divit--když to člověk vidí rozdělaný. Je to zoksidovaný, nejde to sice od sebe ale kontakt to nemá.
Osobně jsem tomu nevěřil, sehnal jiný rozdělovač i nové Hallovo čidlo,provedl zkoumání i zapalovací cívky(je jich dost druhů) ale nakonec FUNGUJE PUVODNI HALLOVO čidlo s pomačkanými kontakty.
Toto mě stálo hodně nervů a tak si této info važ chlape. Postupně to odcházelo- občas to jelo občas ne ale zdechalo to čím dál víc.
Stačilo by sundat víčko a palec, asi dva šroubky a vydloubnout půlměsíček-Hallovo čidlo(jinak asi 2000 Kč), pomačkat kontakty a trochu odřít--vše zpět a za 10 minut je to cajk. Typuju to na toto. Co máš dál??