Nový COUGAR je "novější želvička" -podle mě nevypadá moc jako nějaký tuněný žihadlo ale je to novější a jako takový to má větší naději na přežití než ti naši PROBE draci- bez nějaké zvláštní péče. Těm je potřeba občas věnovat zvláštní péči a (občas něco sehnat na
PROBECLUBU)ale na druhé straně já osobně mám radost, že se kastle Probe objevovaly na různých FUNNY CAR a různých drakstrech. Ale prakticky je pro bezstarostný život COUGAR asi pohodlnější volba.
PROBE vypadá bez nějakýho dalšího zásahu -bez tunningu sportovně ale čas běží a tak je složitější to "dokázat udržet v provozu". Naštěstí to nestojí žádný ranec peněz oproti jiným "fárům" (ve stejné kategorii). A
PROBECLUB pořád funguje.
Ale na fordklubu je spousta dalších PROBE. Takže Probe žije-je jich víc , než si myslíme.
Avšak ten COUGAR bude asi drašší a na vzhled je to proti PROBE taková chudinka.(říkám na vzhled-zatím nezávodím). Možná je lehčí, má menší obsah(horší zvuk přes výfuk), víc musíš řadit a hrčet s motorkem -( to u P1 při 50km šlápnu při 5ce na plyn a za chvíli už stromy okolo utíkají jako při vzletu letadla panely na letišti.
PROBE je prostě pouťová atrakce. Jednou sice skončí ale zatím je jich dost.
Tak jsem se s PROBE teď tady sice POMAZLIL ale jednou , doufám si sednu do své CORVETTE- kačera z 77 a při odpichu budou kola zvětšovat průměr. Tak jsem si zase zakecal ale PROBE je prostě PROBE a já jsem u toho.
Dělá mi radost, protože mě pouze za 10 let jen potrápil rozdělovač a smuchlaný levý přední blatníček.
Každý,kdo ho viděl, tak mi říkal, že až ho budu prodávat tak ať si vzpomenu ale mě dělá stále takovou radost (nejezdím sice denně)-víkendový provoz ---------- že je to pro mě auto číslo 1.
Dnes jsem čuměl od spoda na dveře a ty lemy jsou jako nový-žádná rez, jen origo lesklý lak- nechápu.
I v zimě občas jezdím. Ale ono to mý jezdilo jen 6 let v USA a pak bylo u chlapa v garáži, co jezdil Trabantem-skutečně jo , a pak jsem ho koupil já a má se u mě 10 let jako v bavlnce(za ten blatníček se mu omlouvám). Já jsem za PROBE ale jsem šílenec co ho má-nic nestojí a je to žihadlo. Podle mě COUGAR není "žihadlo"- čistokrevný USA ale službu udělá-----------záleží na tom, jak chceš aby tě okolí v tom autě vidělo--to je vše. Dá se jezdit v čímkoli. Ale tuším, že se ptáš jestli COUGAR bude stejný jako PROBE. Já si myslím, že
rozhodně nebude a bude možná i o dost drašší. Tak se na mě nezlobte, že jsem zase spisovatel