logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Plastacek uspesne naboural
Mik Offline
#1 Vloženo : pátek 8. února 2013 6:32:18 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Vazeni spoluprobari s politovanim vam musim oznamit ze dnes 8.2.2013 v 5.30 pri ceste do prace prestal byt muj plastacek plastackem... pri jizde po kruhovem objezdu se priritila pani ve sluzebni fabii a prednost neprednost vjela do kruhace jakoby se nechumelilo (chumelilo sice slusne tim padem nebyla sance dobrzdit ale to ji asi moc netrapilo)
Abych ochranil svoji probijecku musel sem strnout volant prudce doprava primo na 10cm vysoky obrubnik ktery jsme uspesne preskocili a skoncili jsme az ve prostred chodniku zaparkovani pred zdejsi knajpou...
Po vystoupeni z auta sem myslel ze se mi to jenom zda pani se neobtezovala ani pribrzdit natoz zastavit a protoze byla tma jak v prdeli a huste snezilo samozrejmne nemam ani SPZ...

Kdyz sem konecne sebral odvahu podivat se dopredu na zpusobene skody jak sem tata od rodiny a docela i chlap chtelo se mi brecet jak malymu diteti....

Predni spojler se zlomil samozrejmne se tim padem muj krasny cerny blinkr ocitl na zemi denni sviceni na prave strane je na dve pulky plastova slza pod pred prednim svetlem se ulomila a posunula smerem ke svetlu ktere momentalne nejde zavrit...
par prkotinek reknete si no ale horsi to bylo kdyz sem se pokousel odjet. Sednul sem do auta zaradil kvalt a kdyz sem se rozjizdel volant mi malem zlomil ruce okamzite po rozjezdu se sam stocil uplne doprava a svete div se i kdyz se povazuju za prumerne silneho cloveka mel sem co delat abych ho dostal z5 do rovneho smeru, o zataceni doleva se neda ani mluvit to nejde vubec drzet rovny smer pri rychlosti cca 10km v hodine vyzaduje radnou pripravu v posilovne doplnenou o pravidelnou davku anabolickych steroidu, pro normalniho cloveka jako sem ja takrka nemozny ukol...

Takze sem si vzal volno a dneska i kdyz je venku jak je budu bastlit svoji bestii
Naraznik mam nastesti puvodni v garazi blinkr zustal v celku akorad se utrhali kabely a denni sviceni poputuje rovnou do popelnice...
Horsi to bude s napravou mam tu sice prave rameno ktere jsem chtel menit mam ale dojem ze to nebude vsechno co budu potrebovat tycka stabilizatoru (doufam tedy ze to byla tycka stabilizatoru) je podle prvniho ohledani v naproste tme ulomena a buhvi co se jeste objevi

Drzte mi palce behem dne pridam fotky a napisu jak sem to vyresil...
Upozornuji dopredu ze uverejnene fotky nejsou pro slabe povahy...
2.0 16V
Sem ten kreten co te predjel z prava...
Thullo Offline
#2 Vloženo : pátek 8. února 2013 7:03:07 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Tak to je síla :o( jako mohou se stat ruzne situace, ale nikdy v životě nepochopím, že když někdo způsobí nehodu, tak ani nezastaví a ujede - o co těm lidem do pr.ele jde? O BONUSY? Mě by jeblo z takových a právě kvůli takovým mám havarijně pojištěny všechny auta - raději! Hodně štěstí u oprav kámo...
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Mik Offline
#3 Vloženo : pátek 8. února 2013 7:04:16 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
Tak to je síla :o( jako mohou se stat ruzne situace, ale nikdy v životě nepochopím, že když někdo způsobí nehodu, tak ani nezastaví a ujede - o co těm lidem do pr.ele jde? O BONUSY? Mě by jeblo z takových a právě kvůli takovým mám havarijně pojištěny všechny auta - raději! Hodně štěstí u oprav kámo...

Dekuju ti hned jak se rozedni vlitnu na to a s tou havarijkou to neni spatnej napad mam takhle pojisteny ostatni ale na probe jeste nedoslo ale dojde
2.0 16V
Mik Offline
#4 Vloženo : pátek 8. února 2013 7:06:24 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek

Jo a Thullo kdyby mi chybelo neco podstatnyho nemas nahodou predni napravu na 2.0 napsal bych ti co potrebuju pres sms ceny samozrejmne akceptuji
2.0 16V
Thullo Offline
#5 Vloženo : pátek 8. února 2013 8:02:06 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Kamaráde, nápravy jsem měl jen na 2,5 V6 (už je ale nemám) - stejně tak mám na V6ku poloosy s kloubama atd. - na 2,0 16v nic :o( ale měl by mít člen RostakD - on jednoho 2,0 16v rozdělával...

Jinak ramena, stabilizátory, cepy, homokinetické klouby, tyče a klouby řízení atd. jsem schopný zajistit za super kačky nové ;o) takže si klidně písni, co sháníš a uvidíme ;o) když můžu - rád pomůžu...
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
zelena_zeme Offline
#6 Vloženo : pátek 8. února 2013 8:57:14 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
V takové situaci je snad i lepší neuhýbat, a nechat ji do sebe naprat. Teď máš spoustu věcí na autě v hajzlu, co ti nikdo nezaplatí. Něco podobnýho se mi kdysi stalo s audinou, strhl jsem řízení, abych se vyhl týpkovi,kterej mi nedal přednost. Samozřejmě jsem sejmul fungl novýho medvěda v protisměru :D A to pak byly tahanice s pojišťovnou, fuj, už nikdy víc.
Andrew Offline
#7 Vloženo : pátek 8. února 2013 9:47:41 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
jako zelena_zeme... a nebo si poridit autokameru a kazdou jizdu si nahravat(ikdyz to by ti v tomhle pripede asi v te tme a z boku stejne moc nepomohlo)
Jinak jak ji popisujes tak ja verim ze ta P.......pani si ani nevsimla ze zapricinila dopravni nehodu... par takovyh kteri proste jedou a nevnimaji nic okolo jsem uz potkal nebo dokonce bohuzel znam :( snad to das do cajku
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
probeles123 Offline
#8 Vloženo : pátek 8. února 2013 12:21:55 (UTC)

ja to řikám dlouho že v usteckym kraji jezdí všichni jak prasata nojo no má firemáka tak jí je jedno jestli to zboří
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
Mik Offline
#9 Vloženo : pátek 8. února 2013 20:13:20 (UTC)

Tak panove vsem Vam dekuji za podporu vazim si toho
Dneska od 8.00 do 20.00 jsme na tom s tatou skakali a jakz takz jsme to dali do pojizdneho stavu fotky jsou bohuzel uz jenom s dopasovanym naraznikem je to hruza ale muzu aspon jezdit naraznik je vybrousenej prohnutej z nejakyho duvodu absolutne nesedi a jeste ke vsemu je cerveny ale je na aute rameno bylo ohnute vymenil jsem z vlastnich zdroju a stabilizator jsem kupoval v autokelly mrknete na fotky ALE naraznik ten tunningovy myslim je sice hodne ponicenej ale to me staryh bastlire nemuze zastavit uz jsem koupil laminovaci soupravu a hned jak ho opravim jde zpatky na auto....

tady jsou fotky z garaze
http://verseti.rajce.idnes.cz/Bouracka_8.2.2013/#

A aby bylo videt ze karosar sie nejsem ale vzhledem k tomu ze me castecne zivi motorarina (sice na turbo dieselech ale preci)
konecne jsem nafotil motor pro kluky jako je Thullo a Probeles123 doufam ze vam to zpravi naladu i kdyz je to jenom 2.0
http://verseti.rajce.idnes.cz/2.0_16V_DOHC/

A naposled kdyz uz sem byl v garazi zakopnul jsem o carbonovou folii tak sem ji tam placnul (na druhe strane je videt cast meho totalne rozhadrovaneho naraznicku)
http://verseti.rajce.idnes.cz/Carbon/#

2.0 16V
probeles123 Offline
#10 Vloženo : pátek 8. února 2013 21:20:52 (UTC)

hezký motor máž ho čistější než byl ten muj v tom červeným jiank aspon že máš ten narázník nahradní jinak nevim co by si dělal na vrakači by za nej asi chtěly pálku už jen když sem se zeptal kolik chtěj za kabaely ke svíčkam tak sem málem omdlel 600 za jetej kabel jeden když v kely sem koupil s kamaradem za 600 celou sadu vidřiduchové jedni jinak ted mě to mrzí že se tito stalo miku
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
Mik Offline
#11 Vloženo : pátek 8. února 2013 22:40:25 (UTC)

Původně odesláno: probeles123 Jdi na citovaný příspěvek
hezký motor máž ho čistější než byl ten muj v tom červeným jiank aspon že máš ten narázník nahradní jinak nevim co by si dělal na vrakači by za nej asi chtěly pálku už jen když sem se zeptal kolik chtěj za kabaely ke svíčkam tak sem málem omdlel 600 za jetej kabel jeden když v kely sem koupil s kamaradem za 600 celou sadu vidřiduchové jedni jinak ted mě to mrzí že se tito stalo miku

Me to mrzi hlavne kuli tomu autu motor interier vsechno v docela dobrym stavu bodykit denni sviceni a vsechno skoda no ta kastle je zdrava i nosniky a kriticky mista ale musim zamakat na tom prednim spoileru sere me jak t ted vypada budu se holt ucit laminovat
2.0 16V
Rostakd Offline
#12 Vloženo : pátek 8. února 2013 23:01:45 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Kdybys potreboval predni napravu tak tu na 2.0l mam
Škoda Superb 2.5 TDi 2004

Brachovo : Probe GT 2.2 Turbo 1989,Probe 2.0 16V 1995,Probe 2.5 V6 1996
Mik Offline
#13 Vloženo : pátek 8. února 2013 23:31:27 (UTC)

Původně odesláno: Rostakd Jdi na citovaný příspěvek
Kdybys potreboval predni napravu tak tu na 2.0l mam

Jo dekuji ti to rameno sem poresil ze svych zdroju ale pokud mas predni leve lozisko v dobrem stavu napis cenu urcite se dohodnem...
2.0 16V
Tomio007 Offline
#14 Vloženo : neděle 10. února 2013 0:24:06 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Pokud chceš ložisko můžu mít za 490,- MGX
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Mik Offline
#15 Vloženo : neděle 10. února 2013 6:26:28 (UTC)

Původně odesláno: Tomio007 Jdi na citovaný příspěvek
Pokud chceš ložisko můžu mít za 490,- MGX

Dobra nabidka v pondeli ti napisu SZ ale asi urcite ho vemu nekde ho objednavas? za jak dlouho se k tobe dostane?
2.0 16V
Tomio007 Offline
#16 Vloženo : neděle 10. února 2013 17:12:20 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Když mi pošleš adresu tak ti dojde rovnou domů do max. 3 dnů podle rychlosti pošty
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.