Vazeni spoluprobari s politovanim vam musim oznamit ze dnes 8.2.2013 v 5.30 pri ceste do prace prestal byt muj plastacek plastackem... pri jizde po kruhovem objezdu se priritila pani ve sluzebni fabii a prednost neprednost vjela do kruhace jakoby se nechumelilo (chumelilo sice slusne tim padem nebyla sance dobrzdit ale to ji asi moc netrapilo)
Abych ochranil svoji probijecku musel sem strnout volant prudce doprava primo na 10cm vysoky obrubnik ktery jsme uspesne preskocili a skoncili jsme az ve prostred chodniku zaparkovani pred zdejsi knajpou...
Po vystoupeni z auta sem myslel ze se mi to jenom zda pani se neobtezovala ani pribrzdit natoz zastavit a protoze byla tma jak v prdeli a huste snezilo samozrejmne nemam ani SPZ...
Kdyz sem konecne sebral odvahu podivat se dopredu na zpusobene skody jak sem tata od rodiny a docela i chlap chtelo se mi brecet jak malymu diteti....
Predni spojler se zlomil samozrejmne se tim padem muj krasny cerny blinkr ocitl na zemi denni sviceni na prave strane je na dve pulky plastova slza pod pred prednim svetlem se ulomila a posunula smerem ke svetlu ktere momentalne nejde zavrit...
par prkotinek reknete si no ale horsi to bylo kdyz sem se pokousel odjet. Sednul sem do auta zaradil kvalt a kdyz sem se rozjizdel volant mi malem zlomil ruce okamzite po rozjezdu se sam stocil uplne doprava a svete div se i kdyz se povazuju za prumerne silneho cloveka mel sem co delat abych ho dostal z5 do rovneho smeru, o zataceni doleva se neda ani mluvit to nejde vubec drzet rovny smer pri rychlosti cca 10km v hodine vyzaduje radnou pripravu v posilovne doplnenou o pravidelnou davku anabolickych steroidu, pro normalniho cloveka jako sem ja takrka nemozny ukol...
Takze sem si vzal volno a dneska i kdyz je venku jak je budu bastlit svoji bestii
Naraznik mam nastesti puvodni v garazi blinkr zustal v celku akorad se utrhali kabely a denni sviceni poputuje rovnou do popelnice...
Horsi to bude s napravou mam tu sice prave rameno ktere jsem chtel menit mam ale dojem ze to nebude vsechno co budu potrebovat tycka stabilizatoru (doufam tedy ze to byla tycka stabilizatoru) je podle prvniho ohledani v naproste tme ulomena a buhvi co se jeste objevi
Drzte mi palce behem dne pridam fotky a napisu jak sem to vyresil...
Upozornuji dopredu ze uverejnene fotky nejsou pro slabe povahy...
2.0 16V
Sem ten kreten co te predjel z prava...