logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Plasťáček 2.0 16v
Mik Offline
#1 Vloženo : středa 23. ledna 2013 20:31:23 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Zdravim vsechny cleny probe clubu

Neni tomu jeste ani tyden co jsem se dostal ke svemu prvnimu Probatku...
Jezdil jsem uz v hodne autech BMW 325i e36, m3 e36, 725tds e38, 520i e39, ford mondeo 2.0TDci a v mnohych dalsich...
Uz nekolikrat jsem si rikal ze sem nassel konecne auto ktery se mi libi a zaroven splnuje moje pozadavky co se tyka jizdnich vlastnosti atd... Mnohokrat jsem se spletl... K probe jsem se dostal nahodou bylo mi nabidnuto vymenou a ani sem moc nepremyslel jestli ho vemu nebo ne... Na prvni pohled me dostalo a tak sem do nej sel i kdyz priznavam ze pres mrtvoly abych se k nemu dostal musel sem prekousnout par problemu a technickych nedostatku a predevsim nutnost pocatecnich investic...
Jelikoz probe bylo vytunene uz kdyz sem si ho bral bylo mi jasne ze se k nemu predchozi majitel asi nechoval tak jak by si takove auto zaslouzilo. Zjistene zavady byli Lozisko praveho predniho kola v haji, Pneumatiky v haji, disky nakopane, brzdove desticky prakticky zadne, pri brzdeni auto tahlo doprava, pri jizde tahlo auto doleva, ozivaji se poloosy, pod tuningovymi prahy je asi polovina plechu co by tym byt mela, neukazuje teplota vody ani tlak oleje...
Manzelka chtela auto pro sebe ale vzhledem k tomu ze mame maleho syna momentalne nepripada v uvahu posadit ji do auta v tomhle stavu, takze budu postupne odstranovat vyse popsane zavady a otevirat projekty oprav tak jak budu mit cas a jak se bude darit zavady resit. Pak se mozna manzelka docka a konecne PROBIJECKU dostane.
A jestli se mi konecne povedlo dostat k autu ktery se mi libi dobre se mi v nem jezdi a bavi me se v nem hrabat (narozdil od hrabani se v turbodieselech ThumbDown ktere me castecne zivi) to ukaze cas

Je mi jasny ze hodne z vas by o 2.0 16v neoprela ani horsky kolo a ze spousta Probaru odsoudi tuningove zasahy na voze, ale nazor mame kazdy svuj a ne kazdemu se libi uplne vsechno pripominky a nazory beru a nemam problem na ne reagovat nejsem zadna netykavka abych se urazel kuli kazdy kritice naopak budu vdecny za kazdou radu typ pripominku ktera se ke me dostane...

Chci na zaver podekovat jednomu z clenu ktery me na tohle forum nasmeroval a ochotne odpovedel na moje otazky.
Diky Thullo!ThumpUp

2.0 16V
Sem ten kreten co te predjel z prava...
Thullo Offline
#2 Vloženo : středa 23. ledna 2013 20:35:35 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Tak super - vítám tě mezi členy Probe Clubu - jak jsem ti už psal v SMSkách - že je to 2,0 16v vůbec nevadí - náš club stejně jako naše srazy nejsou jen o autech, o výkonu, o naleštění atd. - je to především o lidech a o tom, jaký k těm autům mají vztah!

Sám se moc těším na to, až se na srazu osobně potkáme ;o) takže když už jsi tady - koukni do sekce SRAZY a už můžeš v červnu plánovat výlet :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
1 user thanked Thullo for this useful post.
Mik
Mik Offline
#3 Vloženo : středa 23. ledna 2013 20:51:29 (UTC)

Uvidime co dokazu s Probatkem udelat abych se nemusel stydet kdyz se mi nekdo na srazu podiva pod prahyBigGrin
Jinak puvodni barva meho Probe je stejna jako toho co mas na obalu nevim presne nazev barvy ale je to takova ta zeleno modra metaliza bylo jednoduche se k tomu dopidit frajer ktery prede mnou probe strikal asi setril barvou takze pod kapotou a pri odevreni dveri auto okamzite ,,prizna barvu" i na techto detailech se bude pracovat, nicmene na jaro planuji pro probe novy kabatek barva je jeste otevrene tema ale vypada to na oranzovo cernou nebo zluto cernou jeste se uvidi.... Kazdopadne Termin A ale pokud bude zmena prizpusobim se mam zlatou mazelku a praci v pohode
2.0 16V
Jeník Offline
#4 Vloženo : středa 23. ledna 2013 21:14:46 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Zdravím nového člena, tak přeju ať se vše povede úspěšně dodělat do srazu, ať je nás zas na ,,Kameni,, o něco více ThumpUp
Ford Probe 2.5 V6 ´97
1 user thanked Jeník for this useful post.
Mik
Mik Offline
#5 Vloženo : středa 23. ledna 2013 21:18:38 (UTC)

Dekuji za podporu
Na sraz mam v planu dorazit v plne parade a doufam uz s plne funkcnim Probatkem ktere bude mit novy kabat Poznate me uplne jednoduse sem ten magor co si na auto nalepil 100kg plastuBigGrin a necvakaj mu hydrostelyFlapper
2.0 16V
Kiwi Offline
#6 Vloženo : čtvrtek 24. ledna 2013 8:24:43 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Taktéž vítám nového člena Cool
1 user thanked Kiwi for this useful post.
Mik
Zarda Offline
#7 Vloženo : čtvrtek 24. ledna 2013 21:51:19 (UTC)

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Taky tu vítám nového člena Probe clubu.
Konečně se nám začíná rozrůstat naše severočeská Probe skupina :D , která tu dlouhodobě chyběla. Pokud se chystáš s náma podělit o tvoje úpravy a opravy, dovolil bych si přesunout toto téma spíše do projektů. Ale nechám rozhodnutí na tobě ;)

Jinak ti přeji úspěšnou opravu. Ať ti auto dělá radost ;-)
Mitsubishi Eclipse 2g 2.0T (177kW)
Ford Probe 2.5 V6 (119kW)
Ford Probe 2.0i (85kW) - EX (14.5.2011)
1 user thanked Zarda for this useful post.
Mik
Mik Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 24. ledna 2013 22:59:09 (UTC)

Opravy a upravy budou zverejneny v projektu tady jsem chtel jenom prezentovat koupi auta a to ze bych rad zapadl do probe clubu.. jinak dekuji vsem za privitani tesime vas pristup k novym clenu je to tu opravdu jiny nez na ostatnich forech...
2.0 16V
vaman Offline
#9 Vloženo : pátek 25. ledna 2013 7:30:57 (UTC)

Was thanked: 16 time(s) in 16 post(s)
Mik i já tě zdravím a vítám a přeju , aby ti tvé plány vyšly . To jestli máš obsah 2 nebo 3 litry neřeš , na spřáteleným Ford klubu taky neřešíme jestli někdo jezdí s Káčkem nebo Mustangem , je to Ford a basta fidly tečka . BigGrin ThumpUp vaman
Mik Offline
#10 Vloženo : pátek 25. ledna 2013 16:26:32 (UTC)

Tak dneska jsem mel prvni konflikt s muzi zakona Tuning je homologovany takze moc k tomu nemeli co rict barvy jsou uvedeny v TP takze taky cajk jediny co se muzum zakona nelibilo je umisteni denniho sviceni misto vodorovne mam denni sviceni svisle na krajich narazniku na fotkach je to videt tak probehla debata a zrovna kdyz uz panove chteli vycislovat pokutu projel okolo nejaky novy Pinzot (Peugeot) a ten mel taky denni sviceni svisle misto vodorovne samozrejmne od vyrobce takze mi panove rekli ze tentokrat bez pokuty a priste uz budou vedet vic... ale podle me na to nemuzou kdyz to davaj vyrobci na auto neni podle me co resit
At zije boj s buzeraci!!!!!!!!!!!!!
2.0 16V
Thullo Offline
#11 Vloženo : pátek 25. ledna 2013 18:09:40 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Tak to buď v klidu - zákonem je pouze stanoveno UMÍSTĚNÍ a nikoli poloha uložení. Zákon říká jak mají být vysoko a jak daleko od sebe (tedy jak nízko a vysoko nesmí být a jak blízko či daleko od sebe) takže pohodička... ;o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Mik Offline
#12 Vloženo : pátek 25. ledna 2013 18:13:47 (UTC)

Presne tohle jsem se dozvedel kdyz sem se po tom pidil na internetu byl jsem to venku premerit a jsem uplne v pohode v norme kazdopadne diky za ujisteni potreboval sem to slyet i od nekoho jineho...BigGrin
2.0 16V
DaPavlis Offline
#13 Vloženo : sobota 26. ledna 2013 7:07:20 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Vitej v klubu Smile

Ohledne toho sviceni: mam tu udaje ale jestli jsou pravdive ? je mozny ze se to uz zmenilo...To ze to ma Pazout svisle me prijde trochu neco jineho (to by probe muselo mit taky aby ti nemohli na to nic rict)

- umísťují se ve vodorovné rovině ve výšce od 250 mm do 1500 mm na přední část vozidla
- vzdálenost světel od bočního obrysu je max. 400 mm a vzájemně mezi světly min. 600 mm (u vozidel s šířkou menší než 1300 mm je povolena vzájemná vzdálenost 400 mm)

PGT V6 Turbo T3/T4
Mik Offline
#14 Vloženo : sobota 26. ledna 2013 9:16:26 (UTC)

dekuji ti za ty miry sehnal sem ale trochu se to lisi jeste poresim
2.0 16V
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.