logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Prosím o pomoc
Matty Offline
#1 Vloženo : čtvrtek 8. listopadu 2012 13:28:47 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Dnes jsem byl na evidenčce s B&W, vše proběhlo v pořádku, vin seděl klučina už odnašel papiry a dotoho přišel nějakej morous a neseděli mu kola a začal si chladit žáhu,do protokolu mě tedy napsal že jsem neprošel skrz rozměr gum, skrz sklám a neosvětleny SPZ, s těma dvouma posledníma věcma problem nemam, spz umístim místo odrazky a skla mě kamarad na technicky i když 30km od domu uhraje, ale jedinej problem jsou ty kola, proto se chci zeptat jestli by neměl někdo v okolí Pardubic na pujčení nějaky kola splnujíci požadavek, rád se budu revanžovat, předem moc děkuji za odpověd a pomoc. Crying
Ford Probe GT 2,5 V6 B&W
Bad Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 8. listopadu 2012 18:10:38 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Pokud někdo váhá, můžu se za Mattyho zaručit, že vše proběhne OK.
1 user thanked Bad for this useful post.
Thullo Offline
#3 Vloženo : čtvrtek 8. listopadu 2012 18:22:28 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Já neváhám, ale mám to z ruky :o(
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Venca Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 8. listopadu 2012 18:51:48 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Taky by nebyl problem ale jsem na tom podobne jako thulloConfused
FORD PROBE 2.5 V6 1993
Matty Offline
#5 Vloženo : čtvrtek 8. listopadu 2012 20:05:33 (UTC)

Panstvo tak kola mám už zasebou, mam tam ted litaky z mazdy, spz na svém místě, jediny co sem si v protokolu všiml že místo osvětlení SPZ tam mam napsano pouze osvětlení, takže bych nejraději pro sichr ještě vyměnil zadní světla za evropsky tak snad kdyby měl ještě někdo na pujčení byl by jsem vděčny :) Zatím moc všem děkuji Smile
Ford Probe GT 2,5 V6 B&W
Renni Offline
#6 Vloženo : pátek 9. listopadu 2012 9:15:25 (UTC)

kdybys sis pro ně přijel do Prahy/každý večer od 20h jsem doma/tak ti ty evropy klidně zapůjčím.
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
1 user thanked Renni for this useful post.
Matty Offline
#7 Vloženo : pátek 9. listopadu 2012 12:43:53 (UTC)

To Renni: Mockrat děkuji dneska jsem už prošel ale byl to porod Bored , když by to šlo tak by jsem si je od tebe pujčil v Dubnu na technickou :)
Ford Probe GT 2,5 V6 B&W
white power Offline
#8 Vloženo : pátek 9. listopadu 2012 12:45:37 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Se zadníma světlama to udělej jak to má Thullo, do blinkrů dej zlutý ledkový žárovky a bude to zkrz ty červený světla blikat žlutě a na to ti na STK nemůžou nic říct protože máš auto vyrobený do roku 2001 tak na světlech ani na oknech nemusíš mít žádný znaky evropský homologace (Éčka)
Když tě vyhodily kvůli zasklení tak předpokládám že si na STK byl ve Starým Hradišti (areál ČSAD) tam jsou na tohle hrozný čůráci, máš raději jezdit do Ohrazenic (areál NAPA Trucks), nebo v Hradišti je ještě STK vedle JIPu.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Matty Offline
#9 Vloženo : pátek 9. listopadu 2012 12:48:16 (UTC)

Já jsem byl pouze na evidenčce a to v Mercie v Chrudimi,nikdy tam problem nebyl jen sem narazil na idiota, dneska sem byl v Dekře v Hlinsku a díky bohu to už mam zasebou BigGrin
Ford Probe GT 2,5 V6 B&W
white power Offline
#10 Vloženo : pátek 9. listopadu 2012 12:53:02 (UTC)

Tak to neznám, měl jsem za to že jsi z Pardubic a navštívil si Pardubickou STK
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
vaman Offline
#11 Vloženo : sobota 10. listopadu 2012 7:07:02 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Was thanked: 16 time(s) in 16 post(s)
Matty já jsem absolvoval evidenčku v létě a byl to taky porod . Nejdřív pan chytrý hleděl vzadu na čtvercovou SPZ a něco nesrozumitelnýho si brmlal . Pak obcházel auto dokola , čumí na čelní sklo , objevil E ( asi to někdo někdy vysklil ) . Na řadu přišli boční skla a na nich DOT . Nastal výraz zděšení a že to nemůže být , že to není Euro atd. Pak si všiml chybějících blinkrů na předních blatnících . Já jsem se jen schválně přiblble usmíval , neboť jsem si byl jistý , že mi může p.p.p. Dotyčný pseudotechnik z toho byl ovšem na infarkt . Jak otevřel dveře , tak mě bylo jasný , že šou bude pokračovat . Ohnul se k pásům a už se málem nenarovnal . DOT . To už hlasitě prohlašoval , že to evidenčkou neprojde . Já jsem to už nevydržel a povídám mu , jestli umí číst , pokud ano , tak ať se podívá do velkýho TP kde je jasně napsaná schválená technická způsobilost tak co tu řeší . Typ auta sedí , vin sedí , v databázi čisto jak v holobytě tak ať mě dál nezdržuje . Když viděl že mě nerozhází a že mám pořád dobrou náladu řekl abych vyjel ven a že s tím něco udělá a že to na STK určitě neprojde( čekal asi na úplatek zmetek jeden ) . Tak jsem počkal půl hod. ,vypil předražený kafe , přečetl 5 let starý motoristický magazíny a s úsměvem a hotovou evidenčkou jsem se hezky rozloučil s paní která tam dělá administrativu a za nic pochopitelně nemůže . Na STK jsem byl jinde a bez problémů . A kde jsem byl na evidenčce ? Všetuly přátelé , Všetuly u Holešova .
Renni Offline
#12 Vloženo : neděle 11. listopadu 2012 18:33:48 (UTC)

Původně odesláno: Matty Jdi na citovaný příspěvek
To Renni: Mockrat děkuji dneska jsem už prošel ale byl to porod Bored , když by to šlo tak by jsem si je od tebe pujčil v Dubnu na technickou :)

jojo,klidně pak zapůjčím na technickou,jinak můžeš vyzkoušet i ty led orange,já to měl ve světlech taky,sice to probliká oranžově ale hrozně slabě,tak na tu stk ale nevím pokud tam máte takový experty... BigGrin
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
white power Offline
#13 Vloženo : neděle 11. listopadu 2012 18:59:28 (UTC)

chce to silnější ledky, Thullovi to bliká super
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
DaPavlis Offline
#14 Vloženo : pondělí 12. listopadu 2012 1:26:45 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
To Matty:
Taky jsem byl na evidencce v mercii a taky jsem neuspel...zadni EU svetla mam kdyby jsi potreboval...jinak ty US co tam ted mam tak udelam jako Thullo Smile Nekdy se muzeme treba na shellce v chrudimi srazit na pokec :-)
PGT V6 Turbo T3/T4
Matty Offline
#15 Vloženo : čtvrtek 15. listopadu 2012 14:13:29 (UTC)

Vaman: Je špatny tohlecto, na evidenče si mě dobíraj s tím že mam o palec větší gumy (určitě se mi tím razantně zhoršili jízdní vlastnosti) a zamnou prijíždí jeden schnilej favorit zadruhym dív jim při najíždění na válce neprojedou zadní tlumiče kufrem, projdou bez problemu a já sem káranej Blink

Da Pavlis: Určitě, ja zatím nezazimovával tak se někdy ozvy zatím sem marod tak mam čas :)

To all: Hoši ještě jednou vám děkuji za rady a pomoc... v dubnu bude repete LOL
Ford Probe GT 2,5 V6 B&W
white power Offline
#16 Vloženo : čtvrtek 15. listopadu 2012 16:22:58 (UTC)

Aby auto legálně prošlo evidenčkou tak skutečný stav auta musí odpovídat tomu co je zapsáno v TP, t.j. VIN, tip motoru, barva, rozměr pneu, tip řazení, ABS atd. Pokud máš jinej rozměr pneu než je zapsanej v TP tak záleží na technikovi jestli to přehlídne nebo ne a protože tě nezná a neví co jsi zač tak to raději nepřehlídne, protože mu jde o dobře placený místo kde si přez pár svích známích přijde bokem ke slušným penězům, dělat technika na STK je hodně lukrativní pozice na kterou se jen tak někdo nedostane, zkus se někdy podívat do inzerátů jestli uvidíš inzerát ve znění přijmeme technika na STK a věřím tomu že i když budeš hledat několik let tak žádnej nenajdeš.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.