Matty já jsem absolvoval evidenčku v létě a byl to taky porod . Nejdřív pan chytrý hleděl vzadu na čtvercovou SPZ a něco nesrozumitelnýho si brmlal . Pak obcházel auto dokola , čumí na čelní sklo , objevil E ( asi to někdo někdy vysklil ) . Na řadu přišli boční skla a na nich DOT . Nastal výraz zděšení a že to nemůže být , že to není Euro atd. Pak si všiml chybějících blinkrů na předních blatnících . Já jsem se jen schválně přiblble usmíval , neboť jsem si byl jistý , že mi může p.p.p. Dotyčný pseudotechnik z toho byl ovšem na infarkt . Jak otevřel dveře , tak mě bylo jasný , že šou bude pokračovat . Ohnul se k pásům a už se málem nenarovnal . DOT . To už hlasitě prohlašoval , že to evidenčkou neprojde . Já jsem to už nevydržel a povídám mu , jestli umí číst , pokud ano , tak ať se podívá do velkýho TP kde je jasně napsaná schválená technická způsobilost tak co tu řeší . Typ auta sedí , vin sedí , v databázi čisto jak v holobytě tak ať mě dál nezdržuje . Když viděl že mě nerozhází a že mám pořád dobrou náladu řekl abych vyjel ven a že s tím něco udělá a že to na STK určitě neprojde( čekal asi na úplatek zmetek jeden ) . Tak jsem počkal půl hod. ,vypil předražený kafe , přečetl 5 let starý motoristický magazíny a s úsměvem a hotovou evidenčkou jsem se hezky rozloučil s paní která tam dělá administrativu a za nic pochopitelně nemůže . Na STK jsem byl jinde a bez problémů . A kde jsem byl na evidenčce ? Všetuly přátelé , Všetuly u Holešova .