logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
pojistky u p1 2.2gt usa
aviatikmates Offline
#1 Vloženo : čtvrtek 1. listopadu 2012 8:40:39 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ahoj,nechal sem zaplé stěrače když jsem přijel a jen vypnul klíček,zustali v pulce skla.do rána mrzlo a j automaticky nastartoval,a hle stěrače ko a nejdou ani ostřikovače,myslim že vylítla jen pojistka ale u toho auta jsou tak blbě,nevíte někdo která pojistka to je?at nemusim zkoušet všechny?nejlepší by bylo kdyby někdo měl schéma at vim naco která pojistka je,děkuji za pomoc,.
white power Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 1. listopadu 2012 8:48:02 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Pojisky jsou u nohou řidiče vedle pedálů, je na nich kryt na kterým je napsaný od čeho jaká pojistka je, od stěračů je pojistka s názvem WIPER, měla by to bejt 20A
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
aviatikmates Offline
#3 Vloženo : čtvrtek 1. listopadu 2012 8:55:27 (UTC)

já tam samozřejmě ten kryt nemám ,,,když se na to koukam tak třeba v které řadě a která pojistka,třeba první řada čtvrtá pojistka zleva,zkus mi to prosim tak nějak napsat,díkky
aviatikmates Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 1. listopadu 2012 9:25:47 (UTC)

tak v pojistkách to nebude,že by se spálil moturek na stěrače?ale nejni slyšet ani moturek na ostřikovače,čim by to teda mohlo být?
aviatikmates Offline
#5 Vloženo : čtvrtek 1. listopadu 2012 17:56:30 (UTC)

kdyby odešel moturek na stěrače chápu,ale proč nejdou ani ostřikovače to nechápu,myslel sem,že to bude oboje na jedné pojistce,já je všechny zkontroloval a všechny ok,tak nevim proč stěrače ani ostřikavače nejdou,,,ach jo
white power Offline
#6 Vloženo : čtvrtek 1. listopadu 2012 19:41:43 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
nevim kde přesně ta pojiska je, ale 20A tam jsou asi 4 tak to snad najdeš, pokud to není pojistkou tak si vem zkoušečku a změř jestli ti do motorku stěrače jde proud, pokud ne tak proměř vypínač stěračů, nevím v jakým stavu máš kabeláž, třeba se ti někde přepálil drát a proto to nejde, takže moje rada je vzít multimetr a měřit
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Morinsmoto Offline
#7 Vloženo : pátek 2. listopadu 2012 12:14:42 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Tak přemýšlejme dohromady: pojistka ok - tak tou to není. Mohl jsi spálit motorek, ale je divné, že nefunguje i ostřikování. Z toho všeho usuzuji, že je kaput vypínač stěračů. Zkusil bych od baterky natáhnout dráty a cvrnknout šťávou na kontakty motorku stěračů ( nevím jestli jsou nějak přístupné) a pokud se pohne, jdeme dál. Pak zkus rozdělat kapličku a podívej se zda nevypadl nějaký drát, jestli není ohořelý atd. Před vším tím sežeň ten vypínač a pokud to bude jak popisuji vyměň ho a uvidíš. Já něco podobného řešil se světly, prošel jsem úplné vše a byl to právě vypínač ...
P1 2,2L GL 1991
aviatikmates Offline
#8 Vloženo : neděle 4. listopadu 2012 18:41:23 (UTC)

Opraveno,,,,,,,,,,,,,,kdyby někdo měl podobný problém,bylo to v pojistce co jsou ty pojistku u motoru
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.