To jsou ale závady-mě potrápilo podobným způsobem HALLOVO ČIDLO ale to motor pouze jede 100% a nebo nejede ale takovýto stav aby to jelo na pár otáček ?????? To bych se spíš přiklonil k něčemu,co nefunguje ůplně na 100%.
Kdyby to bylo před 20 lety tak by člověk řekl,že to saje falešný vzduch do sání nebo tak.Ale to je vlastně možné i dnes.Zkontrolovat chobot do sání. Dnes píši kvůli tomu,že se mi zdá podle indícijí,že to nemá dost šťávy. Asi bych sehnal průhledný filtr a nebo jestli to jde bych kontroloval nějakým měřením(jestli to jde-je divný,že by se po...všechny vstřiky narás) ,jestli je dostatečný tlak pro střiky k dispozici.Jak popisuješ tuto závadu tak to odešlo postupně--před tím to jelo normálně.
Sleduji toto vlákno a skutečně mě zajímá,čím to nakonec bude--tedy jestli to nevzdáš.
Kdyby u těchto aut šlo pověsit bandasku s benzínem místo nádrže s čerpadlem,tak by to bylo jednodušší-jako se starými auty.
Ale moje rady ber s rezervou --mám P1 ale zkušenosti se staršímy auty taky. Kdyby jsi nepsal,že to kdysi jelo normálně a teď jsi vyměnil vše co se může provozem posrat,tak bych dal ruku do ohně ,že se něco stalo s rozvody(jestli nemůže přeskočit starý rozvodový řemen--nebo tak.)
Ale fakt,toto jsou jen moje doměnky--nezažil jsem se 6 válcem tak jen se snažím jen nahlas uvažovat.
Doufám,že mě za to nebudete chtít zabít.
Tak ať konečně mákneš na ten problém. místečko
AHOJ